Noen mastic tyggis var små, men måtte bare ta noen flere biter som anbefalt i beskrivelsen. Veldig fornøy med produktet, god trenger for kjeven. Kommer absolutt til å kjøpe igjen
Consulta las opiniones de los clientes
Fin blanding av fersk og tørr mastic. Tygget dette i mange år fordi jeg elsker smaken. Har vært på Chios flere ganger, får gode minner. Takk !!
Det var kjapp leveringstid. Men prisen kunne vært mye bedre for kvaliteten, veldig lav kvalitet mastisk, enten høsta inn for tidlig som gjør de for myke, eller høstet for sent som gjør de alt for hard... Ver más
The package I initially received was missing one item from my order, but after contacting customer support I got sent another package containing the missing item. No issues aside from that.
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Mastic Norge AS ble grunnet i August 2024, etter vi så at det var et stort behov for Mastic Tyggis i det norske markedet, med en tydelig mangel på profesjonelle forhandlere. Vår "Mastic Gum" er importert direkte fra Hellas, som er hjemmet til Mastiks treet (Pistacia lentiscus). Mastic er faktisk den orginale tyggegummien, den har blitt brukt i flere tusen år. Moderne tyggis er laget av plast og kan eksponere deg for hormonforstyrrende stoffer som BPA. Vår tyggis er fullstendig naturlig, demper bakteriel vekst i munnen og har blitt vist til å gi postive effekter for magen. Oss fra Mastic Norge AS tilbyr alltid beste kvaliteten med rask levering, for den beste prisen!
Información de contacto
Flateby Skogsvei, 1459, Nesodden, Noruega
- kundeservice@mastic.no
- mastic.no
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Veldig små biter
Veldig små biter, en gikk i oppløsning og satte seg fast i tenner
Ellers bra når det funker
Enkelt og greit
Enkelt og greit
Veldig lett å bestille, ingen problem under kjøp. Rask levering.
Veldig bra til tarmsykdom og HB . mange år jeg har problemer med magen.nå Fuller jeg bedre.. tusen takk til mastic norge
Mastic norge er beste
Jeg har ikke mottatt varen…
Jeg har ikke mottatt varen og får ikke hjelp av bedriften.
Fornøyd med produktet:) Trygg leverandør.
Fornøyd med produktet. Trygt å kjøpe herfra!:)
Minor problems but quickly resolved
Kjappt levert!
Fin blanding av fersk og tørr mastic
Veldig greit å bestille og produktet er…
Veldig greit å bestille og produktet er fint
Rask levering og gode produkter
Rask levering og digger produktet
Rask levering og digger produktet