Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Har bestilt to bokse, og har begge gange fået lidt kedelige trøjer, første var en trøje fra en ukendt italiensk klub fra vi Serie B, og anden trøje er fra Camerons Landhold. Havde nok håbet på at ma... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Genialt koncept, kæmpe kæmpe fan. Perfekt kvalitet på trøjerne, hurtig levering og effektiv kommunikation på mail hvis der måtte være fejl og mangler, og der byttes nemt og med et smil. Verdensklasse... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Leveringen var super hurtig. Jeg modtog pakken inden for 22 timer efter jeg bestilte. Og som altid, var jeg helt tilfreds med den nye trøje fra et hold, jeg ellers aldrig har hørt om.

Información sobre la empresa

1. Tienda de vestimenta deportiva

Escrito por la empresa

Matchwinner er en virksomhed som sælger mystery boxes med fodboldtrøjer fra alverdens ligaer. Vi sikrer os at alle vores trøjer er 100% originale, nye med tags, og at de har en vejledende pris på mindst 600 kr. Hop ind på siden og tag et kig, eller skriv til os på mail : Kontakt@match-winner.dk

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 12% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Sjovt koncept, flotte trøjer, elendig kundeservice

Sjovt koncept og flotte trøjer. Når det ikke bliver til flere stjerner, skyldes det den dårlige kundeservice. Jeg havde bestilt to adventskalendere og modtog dem ikke før næsten to uger, og det først efter jeg havde rykket firmaet for dem (de svarede ikke på mail, og jeg kom omsider igennem pr telefon efter adskillige forsøg). Da jeg så modtog dem, var de i to ens pakker, selvom de var bestilt i to forskellige størrelser, og jeg derfor var nødt til at åbne bagsiden på den ene for at se, hvilken størrelse der var i. Det mest irriterende var dog, at der med hvid tusch stod “Susanne” hen over den ene pakke, hvilket forringede gavens værdi, og gjorde mig utryg ved, om det overhovedet var min ordre! Igen forsøgte jeg både pr mail og pr telefon at komme i kontakt med firmaet adskillige gange, men det var helt umuligt! Så selvom trøjerne endte med at være et hit, bliver succesen ikke gentaget, før firmaet får styr på sin kundeservice.

26 de diciembre de 2025

Vi kommer igen i 2026

Hold da op! Jeg er blæst bagover. Min mand købte en adventskalender til vores teenager. Han valgte et par hold fra. Og man må bare sige at i virkelig har formået at overgå vores forventninger. At se knægtens ansigt hver søndag, har været en fornøjelse. Selvom han kun holder med 2 klubber, har i virkelig givet nogle trøjer som kun har været positive. Skide godt ramt. Tak for en positiv oplevelse - Vi kommer igen til 2026 !

1 de diciembre de 2025

Fantastisk

Fantastisk succes at se min knægt åbne sig julegave fra matchwinner. God service, og julegave pengene er brugt til at bestille en mere🎄

24 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik advents kalenderen af min kone

Fik advents kalenderen af min kone. Hvor i hun havde skrevet at der intet skulle være med cr7

Og wow de leverede, fik trøjer fra rivaler til hans tidligere klub og sluttede så lige af med en inter Miami trøje med Messi på ryggen. Så man kan da være sikker på man ikke bare får skrald hos dem 10/10

21 de diciembre de 2025

Fantastisk service

Fantastisk service!
Jeg var forbi butikken i København. Ville forkæle mig selv med en mystery box.
Jeg åbnede en bayer leverkusen trøje med wirtz på ryggen.

Helt igennem fantastisk service !

20 de diciembre de 2025

Adventskalender 2025

Adventskalender 2025
Hurtig levering (forudbestilling).
Flot udvalg (sønnen kunne ikke vente 😆).
En trøje havde forkerte farver, sendte retur med lille seddel om grunden. Hurtigt sendte de en ny, uden diskussion, og endnu en flot trøje 👌
Kan absolut anbefales.

15 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hvis du gerne vil have castore trøjer…

Hvis du gerne vil have castore trøjer og
Den walisiske 4 divisions trøjer så er dette det rigtige sted for dig. Største scam har brugt 1500 kroner på ting til skraldespanden. Ingen af trøjerne har et emblem der er syget på.
Hvad kan jeg jeg bruge en trøje fra walisiske liga der er dårligere end Sunday League. Ingen gang en premiere League trøje. Har også fået en twnte trøje, som jeg havde skrevet jeg ikke ville have. Så jeg har lige mistet 1500 kr på en skaldet adventskalender. Så tak match winner

14 de diciembre de 2025
Logotipo de Matchwinner

Respuesta de Matchwinner

Hej Arthur
Jeg har forsøgt at finde din ordre på dit navn men der dukker intet op.

Vi har fuld returret såfremt du ikke er tilfreds med trøjerne - så en tur i skraldespanden er umiddelbart en dårlig løsning.

Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig med at få returneret din ordre, men det kræver at jeg kan finde din ordre. Vil du sende mig dit ordrenummer?

Hold nu fast en service

Hold nu fast en service – tusind tak!

Jeg havde bestilt en adventskalender i forkert størrelse til min mand (og stemningen derhjemme bar præg af det 😅). Jeg kontaktede kundeservice, sendte varen retur og lagde en seddel i pakken om ombytning.

Jeg skrev også et lille ønske om en bestemt type fodboldtrøje og håbede på str. L i stedet for XL – selvom de var udsolgt under Black Friday og det bestemt ikke var et krav.

Alligevel blev alle ønsker opfyldt, og min mand blev så glad, da han åbnede pakken. Fantastisk service!

Det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg handler hos jer. Glædelig jul 🎄

13 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Adventskalender - kundeservice

Bestilte en adventskalender til min søn.
I anden låge fik han en Sevilla trøje. Han er 10 år, så jeg havde bestilt str.11-12 år for at være sikker på at trøjerne var store nok. Men denne Sevilla trøje var simpelthen så lille at han ikke kunne være inden.
Der kan jo ske fejl og alle trøjemærker ikke ens i størrelserne.
Så kontakter kundeservice omkring problemet.
Får at vide at jeg kan bruge deres returside og købe et returlabel til 48,75 kr. - trøjens værdi er anført til kr.348.
Det virker lidt voldsomt når man sætter det op mod hinanden.
Det forsøger jeg at forklare, hvor de så accepterer at refundere det - men hvorfor sender de mig ikke bare et returlabel?

Bottomline - føler ikke ligefrem at det er kundeservice. Fik mere at vide hvem der bestemte. Ingen beklagelse eller det finder vi da lige en god løsning på.
Tænker at deres avance er så god at de unprincipled bare kunne sende en ny trøje og så kunne jeg returnere den anden trøje.

10 de diciembre de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.