Topservice
De aanvraag werd heel snel behandeld en we kregen meteen een top studente die met liefde extra zorg aan onze oma geeft op wekelijkse basis.
Maurice & Nora is hét platform in Vlaanderen dat gedreven studenten koppelt aan gezinnen en senioren die ondersteuning zoeken in het dagelijks leven. Wij geloven in de kracht van lokaal contact: "Jong helpt Oud". Onze missie is om het leven voor iedereen wat lichter en aangenamer te maken door de juiste match te vinden in uw eigen buurt. Waarvoor kunt u bij ons terecht? Wij bieden een veelzijdige oplossing voor hulp aan huis. Ouderen: Zoekt u gezelschap voor een wandeling, hulp bij de boodschappen, ondersteuning bij digitale vragen, tuinonderhoud of licht huishoudelijk werk? Onze studenten brengen niet alleen hulp, maar ook gezelligheid in huis. Families & Professionals: Van een betrouwbare babysit en naschoolse opvang tot huiswerkbegeleiding en logistieke hulp, strijk, poetsen etc. Wij ontzorgen drukke ouders zodat er meer tijd overblijft voor elkaar. Veiligheid & Vertrouwen op 1. Wij begrijpen dat u niet zomaar iedereen in uw huis of bij uw kinderen toelaat. Daarom onderscheiden wij ons door een strenge, persoonlijke screening. Elke student op ons platform is door ons team gesproken en gecontroleerd op motivatie en betrouwbaarheid. Kiest u voor Maurice & Nora, dan kiest u voor gemak, veiligheid en een persoonlijke aanpak. Wij zijn er trots op dat we niet alleen praktische problemen oplossen, maar ook waardevolle verbindingen leggen tussen generaties. Heeft u vragen of zoekt u een specifieke match? Ons team staat altijd klaar om u persoonlijk te helpen.
Sint-Pietersvliet 7, 2000, Antwerp, Bélgica
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
De medewerkers van Maurice & Nora zorgen voor heldere en persoonlijke communicatie. De student die hier al enkele keren kwam helpen was heel gedreven en enthousiast. Super handig om hulp te hebben bij de klusjes in en rondom ons huis! Wij ontvangen graag nog vaker studenten van Maurice & Nora.
Dankzij Maurice & Nora vonden wij onze vaste babysit op woensdagnamiddag voor onze kinderen. Alle afspraken worden ook door het team opgevolgd, vragen worden heel snel beantwoord, zelfs in het weekend en elke medewerker is supervriendelijk en gemotiveerd. Het aanvraagsysteem staat nog niet helemaal gebruiksvriendelijk op punt, maar daar wordt aan gewerkt en dat neem je er maar even bij... Merci!

Respuesta de Maurice & Nora
Echt efficiënt and vriendelijk organisatie.

Respuesta de Maurice & Nora
Hele fijne en behulpzame zorg! Leuke studenten, goede screening door M&N alsook erg goede hands on opvolging. Zelfs in het weekend! Ik kan het aanraden

Respuesta de Maurice & Nora
Mijn eerste ervaring met het platform was dat ze snel reageren en heel snel een hulp konden matchen. Helaas dat het ook. Ze hebben snel hulp, maar de eerste afspraken werden door verschillende redenen zeer last minute geannuleerd. De druppel was dat de oppas 30 minuten voor haar shift zou starten zei dat ze niet meer ging komen. ( zonder reden). Ik zou ze dus niet aanraden als je een stabiele en betrouwbare hulp wilt.

Respuesta de Maurice & Nora
Op sommige dagen is het heel lastig om alles rond te krijgen. Ik roep dan graag de hulp in van Maurice & Nora, en dan komt iemand vers koken in mijn keuken, en maakt een lekkere maaltijd klaar. Dit laat me toe om én mijn werk rond te krijgen én met mijn kinderen fijn samen te eten zonder stress. In het begin vond ik het een beetje ongemakkelijk, ook om hulp te aanvaarden, maar na er enkele keren gebruik van te maken is het echt geweldig. Echte aanrader!

Respuesta de Maurice & Nora
Ik werd heel snel geholpen. De student kwam op tijd, heeft me geholpen bij het propermaken van de tuin, en was een echte hulp! Hij dacht mee na over waar ik de bloemetjes best zou planten.
Ik ben al aan het nadenken hoe ik Maurice&Nora nog kan inschakelen. Ik denk dat mijn grootmoeder dit ook wel zou willen!

Respuesta de Maurice & Nora
Studente was een perfecte fit met ons gezin (2 jonge dochters) en de communicatie met Maurice en Nora was snel en steeds top.

Respuesta de Maurice & Nora
Mooi concept maar geen succes ervaring. Wij hadden een oppas ingehuurd die niet is komen opdagen en onbereikbaar was. Erg onhandig als je aan het werk bent. Helaas was dit onze eerste en meteen ook laatste ervaring. Als we iemand inhuren om ons kind op school op te halen moeten we er van op aan kunnen.

Respuesta de Maurice & Nora
Ik deed beroep op Maurice & Nora om mijn to do-lijst een beetje kleiner te maken. Dat is gelukt en heeft me een veel relaxter weekend bezorgd! De studente was heel vriendelijk en flexibel. Ze deed enorm haar best om de taken (glasbak, post kerstkaartjes…) zo diligent mogelijk uit te voeren. Ze was communicatief en vlot. Mijn eerste ervaring met Maurice & Nora was dus een succes!

Respuesta de Maurice & Nora
Hun inzet is noemenswaardig. Ook al was het eindresultaat ondermaats, had ik toch bewondering hoe deze studente zich inzette en drie uur lang bleef proberen om een schrijnwerkersklus te klaren. Het lag zeker niet aan een gebrek aan inzet dat het mislukte. Ik denk eerder dat het aan het soort hout lag. De studente was ook erg vriendelijk.

Respuesta de Maurice & Nora
Ik leerde 'Maurice en Nora' toevallig kennen, we zijn zeer tevreden van deze oppasdienst en van onze nieuwe oppas. Het bedrijf biedt een correcte service voor en na, is makkelijk bereikbaar en de oppas had direct een goed contact met onze kinderen.
Ik kan het alleen maar aanraden !

Respuesta de Maurice & Nora
Via Maurice & Nora een studente ingehuurd om mijn zoon van/nar de basketbal training te brengen. Deze jongedame was heel vriendelijk, toonde interesse in de hobby van mijn zoon, reed voorzichtig en was stipt op tijd!

Respuesta de Maurice & Nora
Vanaf de eerste keer was het een schot in de roos. De afspraken verliepen vlot en correct. Een fijn contact ook met de jongeman, die goed werk afleverde, zeer bekwaam is, vriendelijk en hulpbereid. Er volgen zeker nog andere afspraken, er is altijd wel iets in huis of in de tuin waar wat extra aandacht aan kan gegeven worden.

Respuesta de Maurice & Nora
Wat een fantastisch initiatief! Om hulp voor jonge gezinnen en ouderen zo toegankelijk te maken. Wij hebben als jong gezin intussen al enkele super positieve ervaringen gehad met Maurice & Nora, met name voor maaltijdvoorbereiding en hulp in de tuin. Heel dankbaar aan onze werkgever om dit initiatief open te stellen voor haar werknemers. Een mooie benefit die bijdraagt tot een betere work-life balance. En ook voor de studenten zelf is dit een mooie kans om bij te dragen aan gezinnen en ouderen, en intussentijd heel zinvol bij te verdienen.

Respuesta de Maurice & Nora
Maurice is ondertussen een trouwe bondgenoot geworden. Wanneer mijn tuin overgroeid wordt, mijn energie er niet meer is om mijn haag te snoeien... bel ik Maurice. Ik kan op hen rekenen: de prijs is duidelijk, het tijdstip wordt gezamenlijk overlegd en de taak goed omschreven. Je zou hun diensten kunnen omschrijven als 'een vriend aan huis'.

Respuesta de Maurice & Nora
Met Maurice Hulp kan ik doen wat zonder hulp niet kan. Ik ben blij dat student Toine in de tuin helpt om alles netjes te houden en ook een klein tuinprojectje helpt realiseren. Ook kan ik gerust zijn want als er toch eens iets pijnlijk gebeurd, is hij verzekerd.

Respuesta de Maurice & Nora
Más información sobre otros tipos de reseñas.