MAXA.no Opiniones 124

TrustScore: 4 sobre 5

3,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veldig fornøyd med opplevelsen hos MAXA.no. Nettsiden var oversiktlig og enkel å bruke, og jeg fant raskt akkurat den manualen jeg var ute etter. Bestillingsprosessen gikk smidig uten noe tull, og d... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Maxa leverte svært bra ! Del av et produkt manglet i leveringen, men dette fixet de lett og snart var alt kommet tilrette. Løfteplattformen er forøvrig svært solid, og benyttes på et kommersiellt gym... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har støtt i kø på mail mange dager på rad uten å få noe svar eller informasjon . Har ikke fått noe svar av dere, mangler fortsatt en kolli. Jeg har nå venta i 51 dager!!!. Dagene går enda. Dere reklam... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de equipos para fitness

Escrito por la empresa

Vi tar treningen din til neste nivå! Hos MAXA er vi besatt av å gjøre trening morsommere, smartere og mer effektiv. Vi selger innovative og bærekraftige produkter som hjelper deg med å maksimere prestasjonen din – enten du ønsker å bli sterkere, raskere eller bare føle deg på topp. Vi nøyer oss aldri med "good enough". Vi presser grensene, tester nytt og sørger alltid for å levere produkter som faktisk gjør en forskjell. Og viktigst av alt – vi vil at du skal få en kundeservice i verdensklasse, fra første klikk til siste repetisjon. Vi hjelper deg å MAXE treningen din!

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Deler av hovedramme var ødelagt ved…

Deler av hovedramme var ødelagt ved levering,sendte inn sak til kundeservice med delenummer, bilder etc og regnet med at dette ville løse seg relativt fort.
Men, etter gjentatte mailer frem og tilbake der jeg har måttet svare på de samme spørsmålene flere ganger og 3 uker senere så er jeg like langt som jeg var når jeg pakket ut delene.

Levering var raskt og enkelt da, så det er positivt, men det andre trekker ned mye mer enn rask levering.

Så pr nå så er jeg ikke nevneverdig imponert her, verken av manglende løsning men også pga kommunikasjonen.
Vil oppdatere karakter om de faktisk kommer til en løsning her.

14 de enero de 2026
Logotipo de MAXA.no

Respuesta de MAXA.no

Hei,

Takk for tilbakemeldingen din.

Vi beklager at du ikke er fornøyd med håndteringen av saken din. Jeg kan se at leverandøren vil sende reservedeler til deg, slik at du kan ta i bruk den bestilte varen din. Skulle dette ikke hjelpe, er du hjertelig velkommen til å kontakte kundeservice, så vil de hjelpe deg videre.

Vi tar til oss tilbakemeldingen din og håper å kunne vinne din tillit i fremtiden.

Varme hilsener
Team Maxa

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Feil vare levert, løst raskt og profesjonelt

Bestilte 10 kg club, men fikk 10kg dumbbell. Tok kontakt, og de løste det raskt og profesjonelt. Riktig vare sendes, og jeg fikk beholde den som ble sendt feil – den har allerede fått nytt liv hos min 10 år gamle sønn som starter sin fitnes reise.

Har kjøpt 99 % av hjemmegymmen min hos Maxa, og er meget fornøyd med både utstyr, pris og kundeservice. Anbefales.

12 de febrero de 2026
Opinión espontánea
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Reklamerer med 5-7 dagers levering

Reklamerer med 5-7 dagers levering, dette stemmer ikke. Purret på kundeservice to ganger. Når varene først ble mottatt, fikk jeg feil vare… Heldigvis svarer dem raskt på mail.

30 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Eneste mail dere har sendt meg er om…

Eneste mail dere har sendt meg er om jeg er fornøyd. Hadde vært fornøyd hadde dere heller senst produktet jeg bestilte

29 de enero de 2026
Logotipo de MAXA.no

Respuesta de MAXA.no

Hei,

Takk for tilbakemeldingen din.

Jeg kan se at pakken din er på vei til deg og vil bli levert så snart som mulig. Du kan spore pakken din hos Bring.

Håper du blir fornøyd med varen din.

Vennlig hilsen
Team Maxa

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.