Valorada con 2 estrellas sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

SNABB LEVERANS OCH JÄTTEBRA PRISER! Jag beställde två flak med redbull för 579kr totalt + pant. Priset var perfekt och det var snabb leverans. Om priserna fortsätter hålla sig låga så kommer jag de... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Blev rätt skeptisk p.g.a. de ovanligt bra recensionerna, svensken klagar ju på i princip allting så det kändes lite misstänksamt att alla var så ovanligt positiva. De säljer dessutom skitbilliga... Ver más

1. Tienda de artículos deportivos de colección

Escrito por la empresa

Maxa Sport Sverige är ett e-handelsföretag som säljer sportprodukter, energidryck, bars mm till grymma priser och snabba leveranser.

4,3

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Svarer ikke på mails!

De svarede ikke på min mail vedr. at jeg ville annullere min ordre, og den blev derfor afsendt. Jeg skrev i god tid inden den blev afsendt, og efter jeg nu har modtaget pakken har de fortsat ikke svaret på min mail. Virkelig dårlig kommunikation fra deres side af, kan ikke anbefale det.

13 de abril de 2026

Riktigt bra

Riktigt mycket att välja och väldigt snabb leverans. Toppen ställe att handla saker på 👍

10 de abril de 2026

Respuesta de Maxa Sport Sverige

Tack snälla och super skoj att du är nöjd :)

Billigt, bra och snabbt

Billigt, bra och snabbt! Jag beställde och fick flaket dagen efter! Kommer helt klart fortsätta beställa härifrån!

22 de marzo de 2026

Respuesta de Maxa Sport Sverige

Tack snälla! Det är super roligt att du blev nöjd och välkommen åter :)

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag la en beställning men ångra mig och…

Jag la en beställning men ångra mig och kontaktade kundservice angående att annullera men fick inte något svar utan en vecka senaste skickar dom mail om att de skickat mitt paket istället, sjukt dåligt

27 de enero de 2026

Hej Linn,

Tack för att du delar din upplevelse. Vi ber om ursäkt för att återkopplingen dröjt. Just nu har vi ett ovanligt högt tryck på kundservice, vilket tyvärr lett till längre svarstider än normalt. Vi tar till oss detta och försöker bli ännu bättre framåt. Vi hoppas att du vill ge oss en ny chans.

Tack för förståelse!

Maxa Sport

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beställde ett flak energidryck som hade…

Beställde ett flak energidryck som hade fryst sönder under leveransen. Företaget skickade direkt ett nytt flak och var fantastiskt trevliga i mail, nu har jag fått mitt flak och allt är helt. Superbra service!!🙏🏻

17 de enero de 2026

Respuesta de Maxa Sport Sverige

Super skoj att du är nöjd :) Välkommen åter och tack för du finns bästa kund.

Grym service

Grym service, snabb leverans + bra välkomnande

4 de diciembre de 2025

Respuesta de Maxa Sport Sverige

Vi blir super glada och tack för du beställde :)

Riktigt bra företag

Riktigt bra företag, bästa priser i Sverige. Riktigt bra ägare och bra kundservice. Rekommenderar absolut och köpa härifrån!

4 de diciembre de 2025

Tack snälla :) Välkommen åter

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ville ikke sende erstatningsvarer

Leverancen blev ødelagt, hvilket Maxasport selvfølgelig ikke kan gøre noget ved. Jeg skrev til dem d 8/10 at de skulle sende varen igen og videresendte mailen fra Bring. D. 9/10 bekræftede de at de ville sende igen. Alt er stadig godt. D. 14/10 skriver jeg at jeg ikke har modtaget den nye pakke. D. 15/10 rykker jeg og spørger hvornår den kommer. D. 20/10 skriver de at de først vil sende varerne når de har modtaget de gamle retur. De siger at det er sendt med DHL. Jeg skriver at de har sendt med bring og spørger om de overhovedet har kontaktet bring for at behandle reklamationen. De skriver at de har sendt med DHL, som overdrager til bring i Danmark og at de altid går gennem DHL. Jeg skriver at de ikke svarer på mit spørgsmål om de har kontaktet dem (jeg skriver kun dem. Jeg nævner hverken Bring eller DHL fordi jeg er ligeglad hvem de kontakter. Jeg vil bare gerne vide om de er ved at behandle min sag med transportøren). De svarer: "Nej vi kontaktar inte bring eftersom det inte är dem som är ansvarig för frakten från vår sida det är DHL. Så svar på din fråga, vi har inte kontaktat Bring." Ingen yderligere information om min reklamationsbehandling. Ubehøvlet kundeservice. Det ser dog ud til at mine penge er på vej retur 🤞🏻

8 de octubre de 2025

Hej

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Vi beklagar verkligen att din leverans blev förstörd och att kommunikationen kring ersättningen inte har upplevts som tydlig.

Vi förstår att situationen har varit frustrerande och det är naturligtvis inte den service vi strävar efter att ge. När en försändelse skadas under transport hanteras reklamationen via det fraktbolag som står som avsändare på vår sida, i detta fall DHL.

Vi beklagar om detta inte framgick tydligt och om vår kommunikation uppfattades som kort eller otrevlig. Vi tar till oss din feedback och kommer att se över hur vi kan förbättra vårt sätt att informera kunder i liknande ärenden.

Vi är glada att höra att återbetalningen nu är på väg och vi hoppas att du ändå ger oss en ny chans i framtiden.

Teamet på Maxa Sport

Smidigt!

Beställde ett flak redbull och fick det till bra pris och snabb leverans, tack!

23 de septiembre de 2025

Respuesta de Maxa Sport Sverige

Hej super skoj att du blev nöjd! Tack för du tog din tid att skriva här. Det betyder mycket för oss. :)

Bästa lindorna i Swe

Dom hör grepplindorna är det absolut bästa som finns. Dom har ett grymt bra grepp

30 de julio de 2025

Respuesta de Maxa Sport Sverige

Tusen tack för du gillar innebandy grepplindan. Vi är glada att du är en av många som spelar med den :)

Bästa någonsin

Tvekade först på om de fanns men jag valde att ringa till butiken som jag fick åka till och välkomnades av en grym och trevlig personal. Grym service! Fanns ett stort utbud och jag fick även med lite drickor att testa. Grymma priser också, de bästa priserna där ute just nu. Rekommenderar starkt

29 de julio de 2025

Respuesta de Maxa Sport Sverige

Hej super skoj att du är nöjd! Tack för du kom :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Energidryck till lågt pris!

Beställde 3 plattor med Celsius Lemon/Lime á 369:-+pant.
Billigast på nätet!
Snabb service och trevlig feedback.
Kan varmt rekommenderas!

24 de julio de 2025

Tack snälla :) Välkommen åter

Valorada con 5 estrellas sobre 5

SNABB LEVERANS OCH JÄTTEBRA PRISER!

SNABB LEVERANS OCH JÄTTEBRA PRISER!

Jag beställde två flak med redbull för 579kr totalt + pant. Priset var perfekt och det var snabb leverans. Om priserna fortsätter hålla sig låga så kommer jag definitivt vara en återkommande kund. Jag rekommenderar denna webbsida och butik!

18 de julio de 2025

Tack snälla:) Det värmer

I will order again.

Ordered some nocco to Finland. Nothing to complain. I will order again. Recommend👍

3 de junio de 2025

Respuesta de Maxa Sport Sverige

Thank you! Thank you for ordering from Finland :)

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.