En fornøjelse allerede ved første opkald for tilbud, hvor Susan gør en helt særlig forskel! I hele forløbet har vi følt os trygge og holdt i hånden ved beslutningen om ståltag. Montører-teamet er lige... Ver más
La empresa ha respondido
Fik besøg af Max ang.tibud af stålfasader, vi syntes det lød meget dyrt, men han fik os overtalt begrundelse, der var mange skæringer så det ville tage 2 mand 2 uger ! Da opgaven så skulle sta... Ver más
La empresa ha respondido
Fik lagt nyt ståltag inden jul 23 og er super tilfreds med resultatet. Helt fra første kontakt med Susan og til projektet blev afsluttet, er alt forløbet efter planen. De spørgsmål jeg havde under... Ver más
La empresa ha respondido
Der var en rigtig god kommunikation og løbende orientering om projektet. Nikolai og Jonas lavede nyt tag og gavlender der blev udført / lavet helt som forventet og aftalt. Opgaven blev lavet på det a... Ver más
La empresa ha respondido
Hos MaxByg tilbyder vi en bred vifte af tømrerarbejde i Silkeborg og omegn – lige fra renoveringer til nybyg. Oplev holdbarheden, energieffektiviteten og det skræddersyede design, der adskiller os fra mængden. Vores ekspertteam af håndværkere sikrer, at hvert eneste tag, dør og vindue, vi monterer, er bygget til at holde. Med vores engagement i kvalitet kan du stole på, at dit hjem er i gode hænder. Vores erfarne tømrere er klar til at hjælpe dig med at realisere dine byggeprojekter. Vi er asbestcertificerede og hjælper dig gerne af med dit gamle asbesttag. Vi er altid friske på en uforpligtende snak om dine byggedrømme.
Knudlundvej 19, 8653, Them , Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Har lige fået lavet nyt tag hos MaxByg. Og jeg har ikke andet end rosende ord.
De tog unge herre som lagde taget, udførte deres arbejde til UG.
Jeg har i længere periode undersøgt markedet, efter et tilbud som var billig med godt. Og MaxByg overgik alle mine forventninger.

Respuesta de MaxByg ApS
Top profesionelle fra start til slut.
Vi vil gerne anbefale jeres firma for jeres håndtering af arbejdet hos os.
Det har været en fornøjelse og jeres unge tømrer var ihærdige, smilende og dygtige.
Vi vil helt sikkert bruge jer næste gang vi skal bygge om.
Tak til Susan for at skabe tryghed omkring alt det administrative.
Vh Piet & Charlotte

Respuesta de MaxByg ApS
MaxByg v Anders og Frederik m.fl. har virkelig kredset om enhver detalje!
God sparring fra start til slut.
Vi er yderst tilfredse.
De har vores varmeste anbefaling. 👍

Respuesta de MaxByg ApS
Vi fik Maxbyg til at udskifte vores gamle eternittag på vores gamle hus og værkstedsbygning fra 1892. Resultatet er himmelråbende flot. Et hus i den alder, har skævheder overalt og disse udfordringer tog håndværkerne i stiv arm. Alt blev tilpasset så det flugtede med de naturlige skævheder der er. De to tømrer der udførte opgaven, var fantastiske søde til at inddrage / medinddrage os i processen og vi giver dem alle de stjerner de kan få.
Firmaet kontaktede os efter veludført arbejde for at høre om vores tilfredshed var på toppen.
Vi vil klart anbefale Maxbyg til jer der ønsker hjælp.
mvh Anne og PM (Bogø)

Respuesta de MaxByg ApS
Projekt nyt tag, nyt badeværelse, nye lofter. Perfekt udført og lavet til tiden. Kan kun anbefale MaxByg ApS

Respuesta de MaxByg ApS
Vi var rigtig glade for de to tømrer, som var tilknyttet projektet. De var ekstremt imødekommende og kompetente.
Det samme kan ikke helt siges om ledelsen i firmaet.
Vores oplevelse har været, at både den interne kommunikation mellem de ansatte (projektleder og chef) samt kommunikationen til os som kunder har været mangelfuld.
Set fra vores synspunkt har det været os, som har skulle være tovholder ift., om det er de rigtige materialer, der er kommet. Og når vi har haft behov for sparring eller spørgsmål til vores projekt undervejs i processen, så har det været rigtig svært at få firmaet i tale.
Udefra set virker det som om, at firmaet er vokset så hurtigt, at der er meget lidt tid til den enkelte kunde. Det er rigtig ærgerligt.
Slutproduktet er vi meget tilfredse med, men selve processen kaster en skygge over det endelige resultat.

Respuesta de MaxByg ApS
Har lavet vores 1. Sal. Fra start til slut.
Selv om vi er komme med ændringer og andre id’e er de hele tide komme med gode ind put og fundet gode løsninger som vi i dag er meget glade for.

Respuesta de MaxByg ApS
MaxByg ApS har lagt nyt tag ovenpå vort gamle tag.
Vi er meget tilfreds med det arbejde MaxByg ApS har udført for os.
Vi havde en god dialog med firmaet, inden opstart af arbejdet.
De startede til den aftalte tid.
Det var de samme håndværkere som kom hver dag. Og de lavede et utroligt flot arbejde. Hurtigt og effektiv. Efter endt veludført arbejde, blev alt byggeaffald fjernet.
Vi var meget tilfreds, og kan varmt anbefale MaxByg ApS.

Respuesta de MaxByg ApS
Más información sobre otros tipos de reseñas.