Banner for Maxilia Nederland

Maxilia Nederland Opiniones 224

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bestel hier al jaren zakelijke pennen, assortiment is wel iets veranderd. Levertijd was de laatste keer iets langer dan gewend en zag nu dat deze zending uit Polen kwam? Nooit geweten of dit is iets... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tijdens ons 3 daagse event gekozen voor Maxilia. Direct contact, fijne service en meedenken was top. 1000+ katoenen tasjes die onze bezoekers altijd erg waarderen waren top. Goede kwaliteit, goed ve... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel vlotte en meer dan correcte service: heel snel antwoord op e-mails, er werd meegedacht en toen het eindproduct niet was zoals verwacht, werd er zonder discussie een nieuwe productie opgestart om... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Update 27.11.2026: Ich schreibe hier ein Update und erhöhe die Bewertung von 1 auf 3 Sterne, da maxilia schnell auf unsere Kritik reagiert hat. Vielen Dank dafür! Uns wurde auf die Bestellung ein... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de productos promocionales
  2. Tienda de bolsos
  3. Proveedor de agua embotellada
  4. Tienda de bolígrafos
  5. Tienda de artículos promocionales

Escrito por la empresa

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.

Persoonlijke service en een breed assortiment

Escrito por la empresa

Maxilia onderscheid zich in de markt met haar persoonlijke service en brede assortiment.
Voor elke gelegenheid het perfecte geschenk, wil je weten welk geschenk? Bel ons gerust op! Onze enthousiaste Maxilianen helpen je graag met jouw wensen.

Maxilia helpt jouw bedrijf groeien!

Bedank, verras of promoot jouw bedrijf met bedrukte geschenken.

4,4

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Valorada con 5 estrellas sobre 5

prima website met overzichtelijke…

prima website met overzichtelijke keuzes. Uploaden logo soepel verlopen. tijdsafspraken correct nagekomen

3 de diciembre de 2025

Respuesta de Maxilia Nederland

Bedankt voor deze fijne review! Heel veel plezier gewenst van de kerstballen!

Goed bedrijf!

Er is goed omgegaan met de vele aanpassingen. De flessen waren erg mooi! Evert heeft ons goed geholpen!

10 de diciembre de 2025
Opinión espontánea

Respuesta de Maxilia Nederland

Wat fijn om te horen dat alle aanpassingen soepel zijn verlopen! Soms is het even zoeken tot het perfecte plaatje ;-)

We vinden het altijd mooi om te horen dat het product uiteindelijk helemaal naar wens is. Bedankt voor je review!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

De bedoeling was dat ik exact het…

De bedoeling was dat ik exact het zelfde product kreeg als de vorige bestelling , dit ook aan gegeven. Echter moest ik alles opnieuw invoeren met als gevolg dat de letters kleiner zijn en de kleur wijkt af.

1 de diciembre de 2025

Hi Mark,

Wat vervelend om te lezen dat het niet helemaal naar wens is! Ik neem even persoonlijk contact met je op per email, want een exacte herhaalorder is zeker mogelijk!

Mooi drukwerk

Het was een beetje zoeken op de site maar uiteindelijk gevonden wat ik zocht! Prima service en snelle levering.

24 de noviembre de 2025

Respuesta de Maxilia Nederland

Dankjewel voor deze fijne review! We blijven de nieuwe website verbeteren en horen het graag als je hierover nog specifieke feedback hebt!

Vragen werden snel beantwoord

Vragen werden snel beantwoord. Als het ontwerp niet goed was, werd meegedacht in de aanpassingen. Zeer tevreden!

20 de noviembre de 2025

Respuesta de Maxilia Nederland

Wat fijn om te lezen dat de service goed was! Daar doen we het voor :-)

Heel veel plezier van je bestelling!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Qualität nicht gut, Kundenservice allerdings top

Update 27.11.2026:
Ich schreibe hier ein Update und erhöhe die Bewertung von 1 auf 3 Sterne, da maxilia schnell auf unsere Kritik reagiert hat. Vielen Dank dafür! Uns wurde auf die Bestellung ein sehr wohlwollender Preisrabatt gewährt, der zeigt, dass Kundenservice hier noch groß geschrieben wird.

Wir bestellten die Kugelschreiber Gronk - Öko/Bambus mit Gravur nicht zum ersten Mal hier bei maxilia. Der Bestellprozess und die gelieferte Qualität waren immer ausgezeichnet. Leider so nicht beim letzten Mal: Schwierigkeiten mit dem Bestellprozess, mehrere Kontaktaufnahmen über den Kundenservice nötig, schlechte Qualität der Gravur. Leider müssen wir uns nun einen anderen Anbieter suchen. Sehr schade!

26 de noviembre de 2025
Opinión espontánea

Lieber Kunde,
vielen Dank für Ihr Feedback. Es tut uns sehr leid, dass Ihre letzte Bestellung nicht die gewohnte Qualität hatte und es zu Problemen im Ablauf kam. Das entspricht nicht unserem Anspruch.
Wir prüfen Ihren Fall gerne im Detail – bitte senden Sie uns dazu die Auftragsnummer, damit wir schnell eine Lösung finden können.
Vielen Dank für Ihr bisheriges Vertrauen.
Herzliche Grüße
Ihr Maxilia-Team

Plaatsen bestelling is makkelijk

Plaatsen bestelling is makkelijk. Ook de verwachte levertijd klopt. En het produkt zag er mooi uit met ons eigen logo.

Respuesta de Maxilia Nederland

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om ons een mooie review te geven! Heel veel fijne sportieve momenten gewenst met de bidons!

Super meedenkers!

Er werd goed meegedacht over welke mok het meest geschikt was en of het ontwerp daar mooi op gedrukt kon worden.
Resultaat is een prachtige mok in fullcolor!

Respuesta de Maxilia Nederland

Wat een heerlijke review! Daar worden we blij van, want dit is precies waar wij, bij de verkoopafdeling, het voor doen :-)!
Heel veel plezier van de mokken!

Herhaalbestelling

Herhaalbestelling. Goede kwaliteit tasjes en snelle service

6 de noviembre de 2025

Respuesta de Maxilia Nederland

Wat fijn dat alles zo goed is verlopen bij je herhaalbestelling! Zeker omdat het met het nieuwe systeem vast even wennen was voor jou! :-) Heel veel plezier van de tassen en hartelijk dank voor deze mooie review!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service, goede communicatie.

12 de noviembre de 2025

Respuesta de Maxilia Nederland

Hartelijk dank voor de fijne review! Heel veel plezier van het uitdelen en veel veilige kilometers gewenst met de zadelhoesjes!

Mooi geworden

Mooi geworden. Het ontwerp goed neergezet

Respuesta de Maxilia Nederland

Dankjewel voor de positieve review! Ik zal het compliment ook even doorspelen naar de designer die jouw order van de tassen heeft gemaakt!

duidelijk communicatie

duidelijk communicatie , snelle levering

30 de octubre de 2025

Respuesta de Maxilia Nederland

Wat een fijne review om te mogen ontvangen! Veel plezier van de pennen gewenst!

mooi gegraveerde sleutelhangers

Ik bestelde 50 sleutelhangers met gravering en die werden netjes en op tijd geleverd; een mooi product waarmee ik de blits kan maken.

21 de octubre de 2025

Respuesta de Maxilia Nederland

Superfijn om te horen! Gravering is altijd erg mooi op deze sleutelhangers en presenteert daarmee ook stijlvol. Heel veel plezier van het uitdelen gewenst!

Het product niet leverbaar

Het product was niet leverbaar en er is een mooi alternatief aangeboden. Prima opgelost met persoonlijk contact.

Respuesta de Maxilia Nederland

Heel erg bedankt voor deze fijne review! Het is natuurlijk niet wenselijk als iets niet leverbaar blijkt te zijn, dus lossen we dat graag goed op! Mooi dat dit een goed alternatief was en jullie blij zijn met de drinkflessen!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Service loopt terug, is mijn persoonlijke mening.

Ik vind persoonlijk de service van Maxilia teruglopen. Voorheen hadden ze alles en deed de accountmanager veel moeite om je te kunnen helpen.
Het assortiment is kleiner, maar dat vind ik geen probleem maar als ik voor iets vraag, krijg ik als antwoord dat ik het kan vinden op de site. Dat is niet de service wat ik vraag of verwacht. Andere leveranciers van promo artikelen helpen mee of komen met alternatieven.

22 de octubre de 2025

Respuesta de Maxilia Nederland

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze ervating met ons te delen. Het spijt me om te horen dat je de service dit keer als minder goed hebt ervaren - dat is uiteraard niet de indruk die we willen achterlaten!

Wij, bij Maxilia, hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht en goede ondersteuning, ongeacht de grootte van de bestelling. In dit geval is het blijkbaar in de drukte niet helemaal zo overgekomen en dat raakt me.

Jouw feedback helpt ons om de service te verbeteren. Daarom wil ik in de toekomst, als jullie persoonlijke contactpersoon, deze aandacht voor het contact verbeteren.

Ik hoop een kleinigheidje jullie kant op te sturen voor het ongemak!

Danique van Maxilia

Respuesta de Maxilia Nederland

Hartelijk dank voor jullie positieve review! We worden blij om te lezen dat zowel de service als de notitieblokken zelf in de smaak vielen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooi en snelle geleverde producten

Mooi en snelle geleverde producten. Communicatie is ook fijn en zij zijn goed bereikbaar.

28 de octubre de 2025

Respuesta de Maxilia Nederland

Wat goed om te lezen dat de communicatie fijn verlopen is! Daar doen we altijd ons best voor :-) Hopelijk zijn de ontvangers van de fotomokken er net zo blij mee als jij!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Netjes en op tijd geregeld.

29 de octubre de 2025

Respuesta de Maxilia Nederland

Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is! Heel veel plezier van de tassen gewenst!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Lange reactietijd

Het duurt te lang voordat ik een reactie kreeg. Moeilijk om een eerder geleverde order nogmaals te bestellen, moet makkelijker kunnen.

Respuesta de Maxilia Nederland

Hartelijk dank voor je feedback! Het spijt ons te horen dat je lang hebt moeten wachten op een reactie. We blijven ons nieuwe systeem verder ontwikkelen en nemen daarin deze feedback mee!

Bedrukte mokken perfect afgeleverd

Snelle afhandeling en weer een kwalitatief prima product geleverd. Heel erg blij mee.

Respuesta de Maxilia Nederland

Wat leuk om te lezen dat jullie blij met de mokken zijn. Veel fijne koffie-momentjes gewenst!

Annerie van Maxilia

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.