Mijn controller was kapot. Een nieuwe controller kon niet op korte termijn worden geleverd (oud model). Als oplossing kreeg ik een compleet nieuw masker met controller. Super blij mee! Het masker is o... Ver más
Goede communicatie. Nu 3 weken in gebruik en nog geen spectaculaire verandering, maar ook op laagste stand en kortste tijdsduur gebruikt tot nu toe om op te bouwen zoals aangeraden. Huis voelt na gebr... Ver más
La empresa ha respondido
De communicatie verliep supervlot en de bestelling kwam snel aan, wat meteen een fijne eerste indruk gaf. Het masker zelf voelt aan als een product van hoge kwaliteit en zit aangenaam op het gezic... Ver más
La empresa ha respondido
Mooie verpakking, met een handige opbergzak. Een handleiding erbij! En online genoeg informatie en video's te vinden. Ondanks deze informatie had ik wel de oogbescherming verkeerd om geplaatst, dan vo... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Maxi Meilleur bied natuurlijke anti aging huidverzorging door led lichttherapie. Maxi Meilleur heeft als Nederlands beautytech-merk, zich gespecialiseerd in wetenschappelijk onderbouwde huidverzorging door red light therapy en biedt hoogwaardige gezichts- en decolleté led therapie die rimpels, acne en pigmentvlekken effectief aanpakken met bewezen led technologie. Maxi Meilleur staat voor betrouwbare huidverbetering zonder agressieve ingrediënten of invasieve behandelingen – gewoon vanuit huis.
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Netjes en snel geleverd
Netjes en snel geleverd, duidelijke instructies over hoe het masker te gebruiken.

Topservice!
Inmiddels is alles in goede orde ontvangen. Ik had de “Full glow set” besteld, maar kreeg alleen het masker toegestuurd. Nadat ik een mailtje heb gestuurd kreeg ik diezelfde avond nog een mailtje terug met excuses en de bevestiging dat ze het ontbrekende deel per direct na zouden sturen. Netjes en snel opgelost waar vele bedrijven nog een voorbeeld van kunnen nemen. Gebruik het masker nu een paar dagen en merk echt al verschil. Huid ziet er jeugdiger uit. Ben dus heel benieuwd hoe mijn huid er over een maand uitziet.

Respuesta de Maximeilleur
Ik heb recent het gelaat- en halsmasker besteld. Bij de levering was er iets misgegaan, maar na contact met de klantendienst (zeer vriendelijk!) hebben ze meteen een nieuw masker opgestuurd. Super service! 🙌 Ik ben benieuwd naar de resultaten, maar heb al heel veel goede dingen gehoord over de LED-maskers.

Duidelijke richtlijnen
Duidelijke richtlijnen, pakket goed ontvangen. Masker werkt prima. Mijn huid heeft er zeker een gezondere uitstraling van gekregen, ook al gebruik ik het nog niet zo lang.

Respuesta de Maximeilleur
Nette levering en fijne bereikbare…
Nette levering en fijne bereikbare klantenservice

Respuesta de Maximeilleur
Kwaliteit, meerdere toepassingen en comfort
Ik ben overgestapt van een ander, duurder merk naar dit LED masker. Ik gebruik het nu een week en ben erg tevreden. Vooral door het keuzemenu (verschillende toepassingen) en het draaggemak waardoor ik ook andere dingen tegelijk kan doen.
Ivm de levering had ik contact met de klantenservice die heel snel en goed reageerden. Geeft veel vertrouwen in het product en het bedrijf erachter.

Respuesta de Maximeilleur
Snelle levering, goede communicatie. Nog maar net begonnen dus ben heel benieuwd naar het resultaat🤩

Betrouwbaar en voordelig
Ik gebruik het ledmasker nog niet zolang (een klein weekje) dus voor een zichtbaar resultaat dien ik het natuurlijk wat langer te gebruiken. Wat ik tot nu toe wel kan vertellen:
- Voordelige prijs
- Vlot ontvangen
- Makkelijk in gebruik: de bediening spreekt voor zich
- Je krijgt er oogbeschermers bij wat zeeer gewaardeerd wordt.
- Het zit prettig op je gezicht
Er is slechts één tip dat ik terug zou willen geven aan de makers: De instructies in de bijgeleverde handleiding dienen nog even goed bijgewerkt te worden. De vertalingen kloppen niet helemaal.
Al in al: het lijkt me een goed gecertificeerd ledmasker voor een schappelijke prijs. Ik zal nog terugkomen na langer gebruik om mijn ervaringen verder te delen.
Update 13 februari 2026:
Ik gebruik het masker nu trouw zes maanden. Ik gebruik het 2 tot 3 dagen in de week (meestal om de dag) op de roodstand. Zie ik verschil? Muah, een beetje. Wat ik vooral merk is dat mijn huid sneller herstelt na acne. Ik heb nog steeds last van puistjes, maar ik merk wel dat het iets minder is. Zou ik het aanraden? Ja. De prijs is nu stukken lager dan zes maanden terug en voor mensen met een gevoelige huid, kan het bijdragen aan het kalmeren van je huidbarriere. Let op: het kan bijdragen. Dus combineer het met een goede skincare (BHA en retinol), satijnen kussensloop (die je om de twee/drie dagen verschoont) en een aangepast dieet (minder suikers en probiotica hielpen bij mij!).

Goeie service
Bestelling snel ontvangen. Alle updates werden per mail gedeeld, inclusief tips voor het gebruik van het masker. Gebruik het masker nu een week en mijn huid lijkt al iets rustiger.

Service met een hart
Ik ben ontzettend tevreden met mijn ervaring bij dit bedrijf. Mijn bestelling (Maxi Meilleur Full Glow Set) liet wat langer op zich wachten door problemen bij de bezorgdienst maar de klantenservice was fantastisch: vriendelijk, betrokken en altijd bereid om te helpen.
Ze hielden mij steeds op de hoogte en zorgden ervoor dat ik me als klant echt gewaardeerd voelde. Uiteindelijk is mijn pakket in perfecte staat aangekomen.
Een dikke aanrader voor iedereen die waarde hecht aan goede producten én warme service. Dankjewel voor alles!

Respuesta de Maximeilleur
Gewoon een goede aankoogoede aankoopp gedaan en…
Gewoon een goede aankoop gedaan en overal goed van op de hoogte gehouden

Top product
Top product! Zit goed en de prijs en kwaliteit verhouding is top.

Respuesta de Maximeilleur
Snelle levering, ik gebruik het product te kort om verschil te zien.

Zelf cadeautje voor
Zelf cadeautje voor
mij verjaardag. Heel tevreden!!!

Respuesta de Maximeilleur
Deze organisatie weet wat klantenservice betekent
Ze zijn zeer behulpzaam, reageren vlot en de apparaat zelf ziet er kwantitatief uit. Ik gebruik hem nog niet zo lang maar goede recensies gelezen.

Fijn masker
Fijn masker, flexibel dus makkelijk meenemen en niet breekbaar. 2 dagen na bestellen al in huis. Ik heb na 1,5e week gebruiken al het idee dat dit werkt. Loop al meer dan 10 jaar met acne. Het is even een investering maar zou het tot nu toe aanraden!

Super goede service
Super goede service. Snel bezorgd en mooi verpakt. Echt een cadeautje :)
Ik moet het resultaat nog afwachten, maar als ik de andere enthousiaste beoordelingen zie, heb ik daar het volste vertrouwen in.

Respuesta de Maximeilleur
Goed op de hoogte gehouden van alles
Goed op de hoogte gehouden van alles. Ook tips en tricks ontvangen. Ik gebruik het led masker nog niet zo lang maar ik heb goede hoop dat het mijn rimpels verzacht en huidpigment vermindert. Het is mooi verpakt als een kadootje.

Respuesta de Maximeilleur
De bestelling was vlug en correct
De bestelling was vlug en correct. Momenteel ben ik het gezichtsmasker aan het testen maar voorlopig kan ik nog niet veel vertellen. Ik hou jullie op de hoogte. De eerste maal in gebruik had ik het masker te veel aangespannen en dit was niet zo fijn maar de tweede maal voelde dit al een stuk beter. Het was vooral aan de neus en ogen. Nu hou ik het een beetje vast en kantel ik het wat en nu heb ik geen afdruk meer. Ben benieuwd in de toekomst voor het resultaat.