Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Samen met Maximizd hebben wij een campagne opgezet om meer personeel te werven. De content die wordt gebruikt om mee te adverteren maken wij zelf, Maximizd zorgt ervoor dat het bij de juiste mensen op... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij zijn positief over de reacties op onze wervingscampagne. We ontvangen veel reacties en daar zitten ook goede kandidaten tussen. Het contact over de campagne verloopt prettig. Er wordt actief meege... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

It has been some time now, since we started working with Maximizd, all campaings have been executed professionally and quick. The results may vary depending on the requirements and focus area we have... Ver más

Información sobre la empresa

1. Agencia de marketing online
  2. Sistema de seguimiento de candidatos
  3. Asesoría de recursos humanos
  4. Servicio de marketing por Internet

Escrito por la empresa

Maak Impact Op Jouw Doelgroep - Nieuwe klanten, nieuw personeel, een grotere naamsbekendheid of meer volgers. Voor ons maakt het niet uit, maar voor jouw bedrijf is het essentieel: wij gaan altijd maximaal voor jouw doelstellingen.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Succesvol personeel geworven en fijn contact!

Via Maximizd nieuw personeel gezocht voor mijn bedrijf én met succes! Vooraf ook eerlijk en geen gouden bergen beloofd zoals ik helaas wel eerder heb meegemaakt. Alles werd erg duidelijk uitgelegd en ook tijdens het traject had ik fijn contact met mijn vaste specialist. Op vragen kreeg ik ook snel antwoord en er werd heel actief meegedacht over de campagnes, kortom super tevreden en ik kan het bedrijf zeker aanbevelen!

3 de febrero de 2025

Wat een mooie review, dank voor jullie vertrouwen! 🙌
Fantastisch om te horen dat de transparantie, het contact en het meedenken hebben geleid tot zo’n succesvol resultaat. 💪
We kijken ernaar uit om jullie ook in de toekomst weer te ondersteunen bij het vinden van nieuw talent! 🚀

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Houden zich niet aan AVG-wetgeving

Houden zich niet aan AVG-wetgeving. Plaatsen zonder akkoord content online

17 de marzo de 2025

Beste Derk,

Dank voor je bericht. We vinden het jammer dat je deze ervaring als review hebt gedeeld, zeker omdat je geen opdrachtgever bent van Maximizd.

Wij voeren campagnes uit namens onze klanten, die zelf verantwoordelijk zijn voor het aanleveren van het beeldmateriaal. Alles wat wij online plaatsen, wordt vooraf logischerwijs goedgekeurd vanuit de opdrachtgever. Maximizd werkt volledig volgens de AVG-wetgeving en hanteert strikte richtlijnen rondom het gebruik van persoonsgegevens en beeldmateriaal. We nemen deze verantwoordelijkheid uiterst serieus.

Tot slot is het goed om even te benoemen dat deze situatie een geschil betreft tussen jou en onze opdrachtgever die de content heeft aangeleverd en goedgekeurd. Maximizd is hierin niet de verantwoordelijke partij.

Uiteraard staan we altijd open voor contact om eventuele zorgen netjes op te lossen. Je kunt ons bereiken via info@maximizd.com.

Team Maximizd

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Succes is niet definitief, falen is niet fataal, het is de moed om door te gaan die telt.

Het gevoel dat er wordt geluisterd naar je feedback en daar op doorgevraagd wordt! Terwijl die feedback van mij positief bedoeld maar wel negatief gevoeld kon worden door Maximizd. Door de positieve werking hiervan hebben we het proces snel kunnen optimaliseren. Waardoor wij veel goede input kregen.
De titel van mijn review is hoe zij het ook hebben opgepakt.

11 de febrero de 2025

Respuesta de Maximizd

Wat een bijzondere en waardevolle review, dank voor jullie openheid!
Fantastisch dat onze manier van samenwerken en het actief luisteren naar feedback heeft bijgedragen aan het optimaliseren van het proces en zulke goede input heeft opgeleverd. 💪
We blijven graag samen werken aan nog meer mooie resultaten in de toekomst! 🚀

Maximizd werkt snel

Maximizd werkt snel, effectief, doordacht en ontzorgt. Dat is wel fijn.

11 de febrero de 2025

Respuesta de Maximizd

Dank voor deze mooie woorden!
Fijn dat onze aanpak jullie zo goed heeft ontzorgd. 💪

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Maximizd doet wat ze beloven.

Maximizd doet wat ze beloven. Het aantal aanmeldingen is enorm toegenomen en daarbij helpen de campagnes ook nog eens aan onze naamsbekendheid.

3 de enero de 2025

Respuesta de Maximizd

Wat een mooi compliment, dank jullie wel! 🙌
Geweldig dat onze campagnes zowel nieuwe kandidaten als meer zichtbaarheid opleveren. 💪

Reacties gegarandeerd

Maximizd heeft ons(Horecabakkerij Roodenrijs) geholpen met het vinden van nieuwe mensen. Door de werkwijze is het aantal reacties vele malen hoger als dat ik had gedacht. Ik was dan ook blij verrast. Ook de medewerkers die we zochten konden we uiteindelijk uit de kandidaten die zich hadden aangemeld selecteren. Ik beveel Maximizd dan ook van harte aan.

1 de noviembre de 2024

Respuesta de Maximizd

Wat een prachtige review, dank voor jullie vertrouwen! 🙌
Fantastisch om te horen dat de campagne zoveel meer reacties heeft opgeleverd dan verwacht en dat jullie daaruit de juiste medewerkers hebben kunnen selecteren. 💪
Extra dank ook voor jullie warme aanbeveling, dat waarderen we enorm!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snel efficiënt en als aller…

Snel efficiënt en als aller belangrijkste het heeft resultaat opgeleverd.

5 de noviembre de 2024

Dank voor jullie mooie woorden! 🙌
Geweldig dat onze aanpak zo snel resultaat heeft opgeleverd. 💪

Goed concept

Het is lastig in de huidige tijd nieuw personeel te werven, door het goede concept van Maximizd hebben wij een groot bereik weten te creëren en veel reacties mogen ontvangen, Top!

17 de octubre de 2024

Respuesta de Maximizd

Dank voor dit mooie compliment! 🙌
Fantastisch dat ons concept heeft geholpen aan zoveel bereik en reacties. 💪

Wij zijn zeer tevreden

We hebben meerdere malen succes geboekt met het systeem van personeel werven door Maximizd en zijn daar erg tevreden over. Er wordt actief meegedacht en goed gecommuniceerd.

14 de octubre de 2024

Respuesta de Maximizd

Dank voor jullie fijne woorden!
Fantastisch dat jullie al meerdere keren succes hebben geboekt met ons systeem. 💪

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Team van Maximizd heeft laten zien dat…

Team van Maximizd heeft laten zien dat ze een mooie ontwikkeling hebben doorgemaakt. De aanmeldingen worden goed gemonitord en indien er onzin aanmeldingen tussen zitten wordt de tekst en/of stretegie aangepast waarna vrij snel goede en serieuze kandidaten zich aanmelden.
Wij hebben binnen 2 maanden 2 nieuwe collega's aangenomen!

30 de agosto de 2024

Respuesta de Maximizd

Wat een mooie terugkoppeling, dank jullie wel! 🙌
Fantastisch om te horen dat onze ontwikkeling zichtbaar is en dat het monitoren en bijsturen van de campagnes heeft geleid tot twee nieuwe collega’s in korte tijd. 💪
We kijken ernaar uit om samen nog veel meer mooie resultaten te behalen! 🚀

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Tevreden

Maximizd is een goed concept. Personeel is gemotiveerd en behulpzaam. Over het algemeen zeker tevreden. Er komen veel leads binnen en we hebben in drie maanden 1 vacature kunnen opvullen door Maximizd.

10 de septiembre de 2024

Respuesta de Maximizd

Dank voor jullie fijne review!
Mooi dat ons concept en team zo goed aansluiten en jullie een vacature hebben kunnen invullen. 💪

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedrijf wat actief met je meedenkt en…

Bedrijf wat actief met je meedenkt en helpt bij het opzetten van goede campagnes. Op dit moment 3 mensen aangenomen door de campagnes van Maximizd.

9 de septiembre de 2024

Dank voor jullie mooie woorden! 🙌
Geweldig dat de campagnes al drie nieuwe collega’s hebben opgeleverd. 💪

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wil mij helpen met vacatures die ik niet heb

Stuurt een mail waarin ze aangeven onze vacatures meermaals gelezen te hebben, terwijl ik een eenmanszaak ben op hobby basis. Gewoon spam dus.

14 de agosto de 2024

Beste Koen,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback met ons te delen.

In ons systeem zie ik terug dat je geen directe ervaring hebt gehad met onze dienstverlening, wat natuurlijk essentieel is voor het vormen van een volledig beeld van wat we te bieden hebben.

Het spijt ons te horen dat je onze communicatie als niet relevant hebt ervaren voor jouw situatie. We streven er altijd naar om onze diensten af te stemmen op de specifieke behoeften van bedrijven, groot of klein. Onze intentie was om je te informeren over onze mogelijkheden en hoe we wellicht van waarde kunnen zijn, zelfs voor een eenmanszaak zoals de jouwe.

We bieden onze excuses aan als ons bericht niet aansloot bij jouw situatie. Het is nooit onze bedoeling om irrelevante informatie te versturen. We zijn voortdurend bezig met het verbeteren van onze diensten en communicatie om beter aan de behoeften van al onze members te voldoen, ongeacht hun omvang.

Als je verdere feedback wilt geven, staan we open voor een direct gesprek. Je kan ons een mail sturen op info@maximizd.com of even bellen naar 0174 700 240.

Wellicht kunnen we je in de toekomst van dienst zijn!

Boy van Niel
Eigenaar bij
maximizd.com

Innovatieve werving!

De innovatieve aanpak heeft ons geholpen om op een frisse manier naar het werven van kandidaten te kijken, wat ons veel heeft opgeleverd.

Wat echt opviel, was het vermogen om onze doelgroep effectief te bereiken en aan te spreken. Dankzij de creatieve strategieën hebben we niet alleen meer kandidaten aangetrokken, maar ook beter inzicht gekregen in wat hen motiveert.

12 de agosto de 2024

Wat een mooie review, dank voor jullie vertrouwen! 🙌
Fantastisch om te horen dat onze innovatieve en creatieve aanpak heeft geholpen om jullie doelgroep effectief te bereiken en meer inzicht te krijgen in wat kandidaten motiveert. 💪
We kijken ernaar uit om samen nog meer waardevolle resultaten te behalen!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Goed:

Goed:
De campagne onder de aandacht brengen.
Kan beter:
1.Het bijhouden is nog een hele klus, kan Maximizd misschien nog wat in beteken.
2.Het is een behoorlijke kostenpost.

7 de agosto de 2024

Respuesta de Maximizd

Dank voor jullie eerlijke terugkoppeling en het delen van de verbeterpunten! 🙌
Fijn om te horen dat de campagne goed onder de aandacht is gebracht. We nemen jullie feedback serieus en kijken graag samen hoe we dit in de toekomst kunnen optimaliseren. 💪
Op die manier kunnen we zorgen dat jullie het maximale uit de samenwerking halen.

Uitstekende ervaring met Maximizd

We hebben recentelijk een recruitment marketing campagne gelanceerd in samenwerking met Maximizd om de juiste kandidaten te vinden voor onze openstaande vacatures. We zijn enorm onder de indruk van de resultaten en de professionele aanpak van Maximizd.
Wat ons vooral opviel, was de snelheid en de kwaliteit van de kandidaten die via de campagne binnenkwamen. We raden hun diensten ten zeerste aan, aan bedrijven die op zoek zijn naar effectieve manieren om talenten aan te trekken via social advertising.

29 de julio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nieuwe standaard in personeelswerving!

Lang verhaal kort: in contact gekomen met Maximizd na een vruchteloos traject bij een regulier recruitmentbureau.
De online campagne via Maximizd was binnen no-time in de lucht en al snel meldden de eerste kandidaten zich bij ons.
De lijnen met Maximizd zijn kort, je wordt goed begeleid en waar nodig kan er snel geschakeld worden. Bovendien is de campagne
succesvol gebleken: wij zijn blij binnenkort onze nieuwe collega te verwelkomen!

23 de julio de 2024

Goede samenwerking

Door een juist beeld geschetst te hebben en een gestandaardiseerd voorbereiding traject verloopt de samenwerking soepel en naar verwachting. Flexibiliteit en snelheid in het maken van aanpassingen maakt dat we het investeren in de afgenomen diensten waard is.

22 de julio de 2024
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.