Samen met Maximizd hebben wij een campagne opgezet om meer personeel te werven. De content die wordt gebruikt om mee te adverteren maken wij zelf, Maximizd zorgt ervoor dat het bij de juiste mensen op... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
La empresa ha respondido
Wij zijn positief over de reacties op onze wervingscampagne. We ontvangen veel reacties en daar zitten ook goede kandidaten tussen. Het contact over de campagne verloopt prettig. Er wordt actief meege... Ver más
It has been some time now, since we started working with Maximizd, all campaings have been executed professionally and quick. The results may vary depending on the requirements and focus area we have... Ver más
Información sobre la empresa
- Agencia de marketing online
- Sistema de seguimiento de candidatos
- Asesoría de recursos humanos
- Servicio de marketing por Internet
Escrito por la empresa
Maak Impact Op Jouw Doelgroep - Nieuwe klanten, nieuw personeel, een grotere naamsbekendheid of meer volgers. Voor ons maakt het niet uit, maar voor jouw bedrijf is het essentieel: wij gaan altijd maximaal voor jouw doelstellingen.
Información de contacto
Dijckerhoek 6, 2692GZ, 's-Gravenzande, Holanda
- 0619670677
- info@maximizd.com
- maximizd.com
Succesvol personeel geworven en fijn contact!
Via Maximizd nieuw personeel gezocht voor mijn bedrijf én met succes! Vooraf ook eerlijk en geen gouden bergen beloofd zoals ik helaas wel eerder heb meegemaakt. Alles werd erg duidelijk uitgelegd en ook tijdens het traject had ik fijn contact met mijn vaste specialist. Op vragen kreeg ik ook snel antwoord en er werd heel actief meegedacht over de campagnes, kortom super tevreden en ik kan het bedrijf zeker aanbevelen!

Houden zich niet aan AVG-wetgeving
Houden zich niet aan AVG-wetgeving. Plaatsen zonder akkoord content online

Respuesta de Maximizd
Succes is niet definitief, falen is niet fataal, het is de moed om door te gaan die telt.
Het gevoel dat er wordt geluisterd naar je feedback en daar op doorgevraagd wordt! Terwijl die feedback van mij positief bedoeld maar wel negatief gevoeld kon worden door Maximizd. Door de positieve werking hiervan hebben we het proces snel kunnen optimaliseren. Waardoor wij veel goede input kregen.
De titel van mijn review is hoe zij het ook hebben opgepakt.

Maximizd werkt snel
Maximizd werkt snel, effectief, doordacht en ontzorgt. Dat is wel fijn.

Respuesta de Maximizd
Maximizd doet wat ze beloven.
Maximizd doet wat ze beloven. Het aantal aanmeldingen is enorm toegenomen en daarbij helpen de campagnes ook nog eens aan onze naamsbekendheid.

Reacties gegarandeerd
Maximizd heeft ons(Horecabakkerij Roodenrijs) geholpen met het vinden van nieuwe mensen. Door de werkwijze is het aantal reacties vele malen hoger als dat ik had gedacht. Ik was dan ook blij verrast. Ook de medewerkers die we zochten konden we uiteindelijk uit de kandidaten die zich hadden aangemeld selecteren. Ik beveel Maximizd dan ook van harte aan.

Respuesta de Maximizd
Snel efficiënt en als aller…
Snel efficiënt en als aller belangrijkste het heeft resultaat opgeleverd.

Goed concept
Het is lastig in de huidige tijd nieuw personeel te werven, door het goede concept van Maximizd hebben wij een groot bereik weten te creëren en veel reacties mogen ontvangen, Top!

Wij zijn zeer tevreden
We hebben meerdere malen succes geboekt met het systeem van personeel werven door Maximizd en zijn daar erg tevreden over. Er wordt actief meegedacht en goed gecommuniceerd.

Respuesta de Maximizd
Team van Maximizd heeft laten zien dat…
Team van Maximizd heeft laten zien dat ze een mooie ontwikkeling hebben doorgemaakt. De aanmeldingen worden goed gemonitord en indien er onzin aanmeldingen tussen zitten wordt de tekst en/of stretegie aangepast waarna vrij snel goede en serieuze kandidaten zich aanmelden.
Wij hebben binnen 2 maanden 2 nieuwe collega's aangenomen!

Tevreden
Maximizd is een goed concept. Personeel is gemotiveerd en behulpzaam. Over het algemeen zeker tevreden. Er komen veel leads binnen en we hebben in drie maanden 1 vacature kunnen opvullen door Maximizd.

Respuesta de Maximizd
Bedrijf wat actief met je meedenkt en…
Bedrijf wat actief met je meedenkt en helpt bij het opzetten van goede campagnes. Op dit moment 3 mensen aangenomen door de campagnes van Maximizd.

Respuesta de Maximizd
Wil mij helpen met vacatures die ik niet heb
Stuurt een mail waarin ze aangeven onze vacatures meermaals gelezen te hebben, terwijl ik een eenmanszaak ben op hobby basis. Gewoon spam dus.

Innovatieve werving!
De innovatieve aanpak heeft ons geholpen om op een frisse manier naar het werven van kandidaten te kijken, wat ons veel heeft opgeleverd.
Wat echt opviel, was het vermogen om onze doelgroep effectief te bereiken en aan te spreken. Dankzij de creatieve strategieën hebben we niet alleen meer kandidaten aangetrokken, maar ook beter inzicht gekregen in wat hen motiveert.

Goed:
Goed:
De campagne onder de aandacht brengen.
Kan beter:
1.Het bijhouden is nog een hele klus, kan Maximizd misschien nog wat in beteken.
2.Het is een behoorlijke kostenpost.

Uitstekende ervaring met Maximizd
We hebben recentelijk een recruitment marketing campagne gelanceerd in samenwerking met Maximizd om de juiste kandidaten te vinden voor onze openstaande vacatures. We zijn enorm onder de indruk van de resultaten en de professionele aanpak van Maximizd.
Wat ons vooral opviel, was de snelheid en de kwaliteit van de kandidaten die via de campagne binnenkwamen. We raden hun diensten ten zeerste aan, aan bedrijven die op zoek zijn naar effectieve manieren om talenten aan te trekken via social advertising.
Nieuwe standaard in personeelswerving!
Lang verhaal kort: in contact gekomen met Maximizd na een vruchteloos traject bij een regulier recruitmentbureau.
De online campagne via Maximizd was binnen no-time in de lucht en al snel meldden de eerste kandidaten zich bij ons.
De lijnen met Maximizd zijn kort, je wordt goed begeleid en waar nodig kan er snel geschakeld worden. Bovendien is de campagne
succesvol gebleken: wij zijn blij binnenkort onze nieuwe collega te verwelkomen!
Goede samenwerking
Door een juist beeld geschetst te hebben en een gestandaardiseerd voorbereiding traject verloopt de samenwerking soepel en naar verwachting. Flexibiliteit en snelheid in het maken van aanpassingen maakt dat we het investeren in de afgenomen diensten waard is.
Betrokken en productief
Betrokken, goede begeleiding en pro-actief. Top bedrijf om mee samen te werken!
de complete begeleiding van hun kant
Hele fijne partij om mee samen te werken.
begeleiden je van a tot z
verbazingwekkend hoeveel mensen hun kunnen bereiken met de juiste feed back!
Más información sobre otros tipos de reseñas.