Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Modtagelsen og introduktionen var fin. Knallerterne var dog generelt i dårlig stand og var ikke engang blevet vasket inden turens start. Vi var fem afsted, men kun én knallert gennemførte uden st... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ole var en super guide, og turen rundt omkring Thyborøn var en fed oplevelse. Der var smuk natur, interessante historier undervejs, vind i ansigtet - og vroom vroom i to timer. Min hustru og j... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt klart den sjoveste og mest lokalnære måde at opleve Thyborøn på! Savnet til sin gamle Puch blev ikke mindre af denne fantastisk tur. Fantastiske Kresten viste os tre “damer” rundt i Thyborø... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Virkelig sjovt

Virkelig sjovt, at køre på en Puch Maxi igen og en fin instruktion og sjove historier af Jens. Turen går rundt i byen og ud til Høfde 42 og derpå skulle vi se, hvem der havde den hurtigste knallert på havnen 😂 mange info om Thyborøn og til slut besøg på et meget brunt værtshus i Thyborøn 😂 vi kan varmt anbefale turen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

10 de agosto de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den sjoveste måde at opleve Thyborøn.

Helt klart den sjoveste og mest lokalnære måde at opleve Thyborøn på!
Savnet til sin gamle Puch blev ikke mindre af denne fantastisk tur.
Fantastiske Kresten viste os tre “damer” rundt i Thyborøn, og på 2 timer fik vi masser af gode historier om gemte skatte, spøgelser, besøg på lokalt værtshus - Hilste på et par lokale, fik en øl + klipfisk og meget mere.🤩 Masser af fortællinger om området, industrien og livet helt u på æ vestkyst🤩👌🏼

Det skal helt sikkert prøves igen!👌🏼👍🏼

1 de agosto de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk tur med Cresten i dag

Kørte med Cresten i dag og hvilken tur😀💪👏
God introduktion, super historier fantastisk humor og super sjov oplevelse!!!
1000 Tak Cresten
Tror sgu at vi må ha en ny tur!
Alex

2 de agosto de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er den fedeste oplevelse

Det er den fedeste oplevelse. Kresten vores lunefulde guide tog os med ud bag om kulisserne i Thyborøn og omegn på ægte ærlig vestjysk vis. Det er mega fedt og køre gammel Maxi og høre de vildeste historier, se anderledes turist attraktioner og slutte af på den lokale “Ankerplads” med bajer og daps.
Det her skal jeg 100% igen

1 de agosto de 2024

Kæmpe anbefaling 🌟

Jeg vil anbefale alle at tage på tur med Maxi tours. Jens som er ejer af Maxi tours var en forrygende guide, han formåede at gøre turen både oplysende og underholdende. Det var virkelig sjovt at køre på knallert. En større oplevelse end jeg havde forventet!

27 de julio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det skal bare prøves - kom afsted😎

Dannarks sjoveste knallerttur.
Danmarks bedste guide Jens - velformuleret, underholdende og velforberedt.
Underholdning på højt plan.
En oplevelse alle bør prøve.
Fantastisk tur rundt i Thyborøn og omegn. Gode historier og røverhistorier undervejs. Afslutning på den lokale beværtning med tørfisk og bajer.
Fedt koncept.
Tak for oplevelsen og turen Maxitours👌🏻

26 de julio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vel underholdt østjyde på tur

Jens er en fantastisk guide fyldt af godt fortalt vestjysk historie. Han er tydeligt stolt ejer af Danmarks flotteste og bedstkørende flåde af Maxi'er, i alle farver. Helt sikkert turen værd fra Østjylland.

23 de junio de 2024

Maxitours styrer

Maxitours styrer, super dejlig tur rundt i lokalområdet af Thyborøn med Jens som den allerbedste lokale guide. Vi fik i hjelmhøjtaleren de fedeste og mest inspirerende fortællinger om hele området. Ja og knallerterne kørte bare for godt, det fik os tilbage i tiden, helt til den gang hvor knallerter var alt. Det hele virkede og klappede præcis som vi havde aftalt på forhånd. Fyn mødte Vestkysten på bedste vis. Kan kun anbefales.

8 de junio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

En helt igennem fantastisk tur

En helt igennem fantastisk tur - bare PRØV DET🏍.
Var afsted med en skøn flok kvinder rundt i Thyborøn og Jens var fantastisk som vores guide til at få alle til at føle sig trygge på MAXI'en inden at turen startede. Og så gik det ellers løs i og omkring Thyborøn med spændende fortællinger og endda med ræs på havnen, så vi kunne finde den hurtigste knallert 😄. Alle kan være med og vil varmt anbefale MAXI TOURS ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

13 de abril de 2024

Formidabel oplevelse!

Formidabel guide! Formidabel tur! Formidabelt koncept! Bare prøv det! Så sjovt! 😎🤣 Man får lyst til at køre Puch Maxi hver dag og hele tiden nu 🤣
Kh Josephine og Lone

5 de mayo de 2024

Fantastisk oplevelse

Vi var 5 gamle gymnasiekammerater der var på Ø-hop til Venø med maxitours.
Fantastisk firma der med glimt i øjet og sjove referencer udlejer deres Puch Maxi.
Kan klart anbefales!

8 de septiembre de 2023

Fed oplevelse!

Jeg var på en fantastisk tur i Thyborøn på Puch’en Fru Madsen og med Jens som virkelig god historiefortæller i ørerne. Det var sjovt, nostalgisk og fedt at fræse ud over stepperne på en larmende (og hurtig!!) Puch Maxi. Jeg kommer bestemt igen!

26 de agosto de 2023

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.