Efter att jag fått ett par skor som var för stora som jag beställt på outlet så beställde jag ett par Omega 1000 black som passade perfekt. Butiken hade snabb returthantering, så att pengarna jag lagt... Ver más
La empresa ha respondido
Ikk den store fan af sneakers, sandalerne derimod er super gode at gå i. Jeg har både bedtilt sneakers og sandaler, da jeg døjer med hælspore. Skoene er rare nok at gå i, da de ikk belaster hælen så... Ver más
La empresa ha respondido
Har använt MBT i över 20 år. Min första kontakt var pga dålig rygg och mkt stående och gående på jobb. Säljaren sa att man skulle vänja sig vid skon långsamt. Jag hade på mig mina i 8h första gången o... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg er her i sommer blevet spurgt flere gange af helt tilfældige piger, hvor jeg da har købt de skønne sandaler?? Så jeg føler mig helt som en reklamesøjle for jer😉😉 Jeg fortæller gladeligt ,hvor... Ver más
La empresa ha respondido
Velkommen til MBTshop.dk – officiel forhandler af MBT i Norden. Hos MBTshop.dk brænder vi for at hjælpe mennesker med at gå, stå og bevæge sig med mindre smerte og mere energi i hverdagen. Vi forhandler MBT – fysiologisk fodtøj med den originale Masai Barefoot Technology, der styrker kroppen og aflaster led, knæ, hofter og ryg. Vi er en dansk webshop med lager i Danmark og hurtig levering. Bag shoppen står MBT Nordic, som distribuerer MBT i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Vi lægger vægt på personlig service, ærlig rådgivning og en tryg købsoplevelse. Mange af vores kunder vælger MBT, fordi de oplever: - Mindre belastning i knæ, hofter og ryg - Aflastning ved hælspore og forfodssmerter - Øget komfort på arbejde og lange dage på benene - En mere aktiv og naturlig gang Har du spørgsmål til modeller, størrelser eller valg af såltype, sidder vi klar til at hjælpe. Vi ved, at det rigtige fodtøj gør en reel forskel – og vi vil gerne hjælpe dig med at mærke den. Tak fordi du handler hos os – og tak fordi du deler din oplevelse. Det betyder mere, end du tror. 👣
Industrivej 11b, 6900, Skjern, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Snabb leverans och jättebra skor

Respuesta de MBT Shop
Rigtig god betjening og service. Har haft skoene i en dag og kan mærke mine fødder er ved at få ro og strikker og prikker ikke helt så meget som de plejer.
Kan ikke huske hvornår jeg sidst ikke har haft ubehag i fødderne
Så er allerede glad for mit køb.

Respuesta de MBT Shop
Stort tack MBT! Jag deltog i deras tävling och vann – kunde knappt tro det när de ringde och berättade! 🎉
Jag fick ett par nya skor helt gratis. De är snygga, bekväma och av hög kvalitet. Snabb och smidig upplevelse från start till slut.
Jag hade gett mer än 5 stjärnor om det gick!❤️
Så nu har jag mina MBT Z-3000 som jag köpte och använder varje dag på jobbet och ett par MTR-1500 till fritiden och löpning som jag van på tävlingen.
Bästa skorna..

Respuesta de MBT Shop
Shoppen var nem at søge rundt på. Men skoene så som så. Ikke bedre end andre.

Respuesta de MBT Shop
Jag använder MBT skor sedan 2010, urvalet av skor har försämrats, färre skor att välja mellan, inga”finskor”.
Jag hittar inga skor i storlek 35och tvingas välja för stora skor.

Respuesta de MBT Shop
Super produkter med udførlig vejledning på hjemmesiden og hurtig levering

Respuesta de MBT Shop
Nemt at bestille, og returnere, venlig betjening på telefon også.

Respuesta de MBT Shop
Super gode MBT sko, der lever op til forventningerne .
Super hurtig levering! Nem returnering ved forkert størrelse og hurtig returnering af udgiften. Rigtig god og tryg kommunikation.

Respuesta de MBT Shop
Jeg fik rigtig god vejledning til mit problem med fødderne. Fik tilsendt 2 par sko, så jeg kunne vælge den rette størrelse. Super god service med gratis retur.

Respuesta de MBT Shop
God information och snabb leverans.

Respuesta de MBT Shop
Super god service og rådgivning over telefon. Tak for de skønneste sko.

Respuesta de MBT Shop
Har købt sandaler online søndag eftermiddag. Allerede leveret i pakkeshop om tirsdagen. Super hurtig levering.
Jeg ville ønske at der fandtes flere forskellige modeller 😊

Respuesta de MBT Shop
Använder MBT skor från 2009 när jag fick problem med artros och hälsporren samt ryggproblem. Utan skor hade jag stora problem att gå.Ja är jätte nöjd med kvalitet också. På sommaren alltid använder sandaler Kiburi, har olika färgen. Nu köpt jag tre par - en vattentätt för vinter och två mocka. Ser fram emot att använda de många år. MBT är bästa skorna!

Respuesta de MBT Shop
Havde jeg råd, ville jeg købe flere MBTsko/-støvler.
Super fodtøj, venligt personale=dejlig oplevelse👣❤️🤓
PS jeg har købt flere gange det sidste års tid, så derfor kan jeg ikke nævne een enkelt dato for min oplevelse👍

Respuesta de MBT Shop
Finn färg och bekväma. Jag kunde promenera en hel vecka i London för att tidigare har jag haft kraftig a smärtor i mellanfoten.

Respuesta de MBT Shop
Enkelt att välja modell och storlek. Skorna passade perfekt och är mycket sköna

Respuesta de MBT Shop
Hurtig levering og gode sko. Dame model lidt smal så jeg valgte herre model. Den var perfekt.
Fik ikke ordre bekræftelse på mail. Det undrede mig lidt.