Eerlijk is eerlijk, ik was niet tevreden over de afhandeling van mijn klacht, echter bleek er iets mis te zijn in hun systeem betreffende bestelling. Hebben mij een nette mail gestuurd met de reden b... Ver más
Op 5 november 2024 ontving je bestelling van een paar schoenen. Omdat deze niet voldeden aan mijn verwachtingen, wilde ik ze retourneren. De retour link die ik had ontvangen werkte echter niet meer, h... Ver más
Slechte en weinig foto's en productomschrijving op de site. Zowel voor het model alswel het materiaal. Maatvoering van slecht bv geen breedtematen aangegeven ik heb maat 41 maar de schoenen leken wel... Ver más
La empresa ha respondido
Prachtige schoenen. Al heb ik er enorm lang op moeten wachten. Corona gooide roet in het eten. Ik werd echter keurig op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Uiteindelijk zat er bij levering... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
McDaddy is je leverancier van awesomeness. Voor de liefhebber van cool, kleurrijk en anders. Aanbieder van one of a kind schoenen. Onze gehele collectie is te zien op www.mcdaddy.nl of in oonze winkel!
De Waag 14, 7751 GW, Dalen, Holanda
- 0643503587
- info@mcdaddy.nl
- mcdaddy.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
La gente también ha visto
De communicatie had iets beter mogen…
De communicatie had iets beter mogen zijn.
Het is geen pakje boter wat je koopt.
Ik snap dat het druk is, snap dat er altijd omstandigheden zijn waar je geen rekening hebt gehouden.
Volgende keer beter.

Gelukkiger, succesvoller, rijker
Al jaren had ik het gevoel dat er iets miste in mijn leven. Nadat ik deze site bezocht, wist ik ook wat: McDaddy-schoenen! Ik heb direct drie paar besteld, die in minder dan twee dagen bezorgd werden. De schoenen zijn van hoge kwaliteit, zitten fantastisch en zien er in het echt nog beter uit dan op de foto's.
Mijn leven is op slag een tikje gelukkiger, succesvoller en rijker. Ik wil nooit meer wat anders aan mijn voeten.

Respuesta de McDaddy
Eindelijk een winkel voor schoenen met…
Eindelijk een winkel voor schoenen met een prettig scheef randje. Hugo de Jonge zijn schoenen verbleken bij de blitse stappers van McDaddy.
McDaddy heeft een uitstekende service
McDaddy heeft een uitstekende service en producten zijn top.
Wat je ziet is wat je krijgt!!
Snelle bezorging, geweldige mooie schoenen en zitten heerlijk.. advies is maatje kleiner bestellen en dat klopt... zitten als gegoten..

Respuesta de McDaddy
Prima levering no nonsens vandaag …
Prima levering no nonsens vandaag besteld morgen in huis. Contact ook vriendelijk en correct..super ga zo door.

TOP!
Cleane website, bekijk ook eens de fotos van de winkel, echt een aanrader. Snelle verzending, goed advies via chat en Whatsapp. Top ervaring, ga zeker vaker schoenen kopen bij deze gasten, en ik heb niet eens een baard ;-)

Persoonlijke boodschap: top!
Degelijke levertijd, goede service, echt een cadeautje voor jezelf.

Respuesta de McDaddy
Zeer tevreden over de snelheid van de…
Zeer tevreden over de snelheid van de levering.

Weinig woorden
Weinig woorden, maar grote daden, komt na
Wat ze beloven, top schoenen mooie kwaliteit👍 Erg blij mee 🥰

Respuesta de McDaddy
Ondanks de corana vertraging top…
Ondanks de corana vertraging top geregeld, Klasse heren!

Duidelijke communicatie
Productie iets vertraagt maar netjes op de hoogte gehouden en daarmee netjes opgelost.

Content met de schoenen
Content met de schoenen, ivm corona zou de levertijd circa 8 weken duren, echter het duurde ruim 4 maanden. (Teleurgesteld)