Alle pakker er fint pakket ind og med søde hilsner. OG der er altid behagelige, empatiske svar på spørgsmål. Dette ses ikke ofte!!!
Consulta las opiniones de los clientes
Har handlet hos jer flere gange og denne gang bliver heller ikke den sidste. Gode priser, hurtig levering og rigtig god kundeservice 😊
Bestilte en kjole, der ikke passede og returnerede den derfor. GLS begår en fejl, der betyder, at kjolen igen lander hos mig efter et par uger. Me and The Met sørger for at sende en ny returlabel u... Ver más
Super skøn, lækker og helt fantastisk shop som er nem at finde rundt i. Masser af super fede trends, lækre mærker, styles og kvalitet. Jeg er overrasket over hvordan du, trods at dette er en online sh... Ver más
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Bedste oplevelse længe
Bedste oplevelse længe. Havde bestilt en forkert taske. Ingen problemer ned ombytning og returnering. Hurtig og venlig betjening på mail.
Har altid været yderst tilfreds
Har altid været yderst tilfreds! God service, hurtig levering og altid med mulighed for tilbud!!!! Jeg er så glad for at have stiftet bekendtskab med denne virksomhed :-)
Stort udvalg og super god service
Elsker at handle hos Me & the Met, de har en masse flotte ting på shoppen, gode priser og yder altid god service, hvis man skal have ombyttet eller retuneret noget. Det er desuden en kæmpe luksus, at man kan få leveret sin ordre samme aften, hvis man bestiller inden 12.30 samme dag. Det kan redde enhver tøjkrise!
Kæmpe anbefaling herfra
Kan varmt anbefalde, at købe tøj fra Me & the Met. Det er bestemt langt fra sidste gang, at jeg handler derfra.
Jeg er så glad for alt det jeg i tidens løb, har købt hos Me & the Met, også de gange, hvor jeg har været nød til at returnere det, har forløbet gået super hurtig og kundeservicen er ekstraordinær god. Og så er ekstrem hurtig levering!
Smukt tøj og fantastisk service
Jeg har handlet hos Me & The Met flere gange og har kun haft gode oplevelser med hurtig levering og deres søde kundeservice. Flere af mine veninder er også hoppet med på vognen, og vi har bestemt ikke købt vores sidste stykke tøj herfra.
Fantastisk service og hurtig levering…
Fantastisk service og hurtig levering på de varer, jeg har købt. Jeg har kun haft gode oplevelser hos Me & the Met og har anbefalet dem til flere veninder.
Bedste virksomhed jeg længe har handlet…
Bedste virksomhed jeg længe har handlet hos. Hurtig og professionel kundeservice, super udvalg og lynhurtig levering. 10/10 herfra!
Trækker betalingen 2 gange og nægter at løse det
Jeg modtog min ordre i fin tid, men virksomheden reserverede betalingen på mit visa elektron 2 gange. De har ligeledes kun refunderet beløbet 1 gang da jeg har returneret ordren igen. Beløbet er således stadig reserveret på min konto og deres kundeservice vil ikke gøre noget ved det og giver blot min bank skylden... På trods af at jeg har snakket med banken og de blot skal ringe til nets og bede dem slette reservationen for det er løst. Simpel løsning, men det vil de ikke. Så nu må jeg starte en sag gennem min bank.
Værste service længe. Køb jeres produkter et andet sted..
Super
Har handlet mange gange hos Me and the Met gennem de sidste par år og service har altid været i top.
Der har aldrig været problemer med levering eller returnering.
De har ofte rigtig gode tilbud på lækre mærkevare
Ingen lyd etter bestilling
Bestilte en vare 8. juli, mottok ordrebekreftelse og har siden ikke hørt noe. Sendte en epost i går mht status og har fortsatt ikke hørt noe.
Ingen kundeservice at komme efter
Bestilte en pakke for 1,5 uge siden. De trak pengene efter få dage, men ifølge GLS har de ikke modtaget en pakke med mit pakkenummer.
Meandthemet svarer ikke på mail, og har åbenbart ingen telefon man kan kontakte dem på.
Spændende om de sender min pakke til mig, eller i det mindste returnerer mine penge :-)
Dårlig service
Hurtig levering. Men ingen respons ved returnering. De svarer ikke på mails og tankevækkende at man ikke kan finde tlf.nr. til dem. Spændt på om jeg modtager mit tilgodehavende retur..
Du bliver ikke skuffet
Har kun haft gode oplevelser med meandthemet.dk :)
Super godt udvalg, hurtig levering og bare helt igennem professionelt. Jeg er stor fan og har anbefalet firmaet til mange :)
SUPER GODT
Jeg lavede en fejl i min ordre, skrev en mail og de rettede til korrekt vare inden den blev afstedt til Jylland.
GODE PRISER
GOD SERVICE
Overvejede næsten at flytte til kbh 😉
Det er simpelthen genialt!
Det er simpelthen genialt, at man kan bestille og så modtage et par timer efter! Servicen er helt i top og man kan prøve med det samme og aflevere tingene retur ved døren.
Det eneste jeg kunne tænkte mig var en lidt lækrere og smartere webshop :)
Min afdøde far har haft misbrug på hans…
Min afdøde far har haft misbrug på hans dankort, har skrevet til til kunde service, de kunne ikke hjælpe hvis jeg ikke havde et ordre nummer, De har jeg af gode grunde ikke!! selv hvis jeg får politiet til at tage sagen vil det ikke være muligt uden ordrenummeret.
Fantastisk service
Første gang jeg købte tøj via Me &the Met. Suveræn service. Da den blev personligt leveret havde firmaet taget en anden str med ud i fald den bestilte vare ikke passede. Og den bestilte skjorte , som jeg har ledt efter længe, var for stor, så jeg valgte den anden str. Jeg er så glad.
Fantastisk !
Altid fantastisk hurtig levering og fremragende kundeservice! Min absolut favorit!
Super service!
Super service!
Havde bestilt en kjole, og fik desværre leveret den forkerte model.
Men Me & the Met var super hurtige til at reagere på min mail, og jeg fik byttet til den rigtige inden for en time. Jeg er meget tilfreds.
Virkelig et professionelt firma
Jeg skulle købe en etårsdagsgave til min hustru. Jeg bestilte torsdag formiddag inden kl.11.00, kl.17.00 samme dag, kom én af de ansatte fra me & the met personligt ud og afleverede gaven, der i øvrigt var rigtig fint pakket ind, dét er virkelig god service. Gaven skulle desværre byttes til noget andet, da den ikke passede i størrelsen, også der var der fornem service. Betalte sølle 40 kr. for at de kom forbi og hentede gaven. Samme dag fik jeg en e-mail med information om at pengene var overført til min konto - sådan!
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.