Vi er fire veninder, der gerne vil sige tak for en fantastisk og hyggelig oplevelse hos Me & My Box. Personalet var ikke kun skønt og professionelt, men også utroligt opmærksomme og imødekommende, par... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Top service, hyggeligt lokale, fair priser og høj kvalitet. Min kæreste og jeg lagde et smut forbi Me & My Box og lavede hver en halskæde. Smart alternativ til at købe færdiglavede smykker. Anbefaler... Ver más
La empresa ha respondido
Udover vanvittig seje smykker så ekstrem god kundeservice! Jeg oplevede at en af mine vedhæng gik i stykker - fik svar på min mail samme aften og der blev sendt nyt afsted dagen efter (uden betaling)... Ver más
Spændende og forskellige boxe. Rigtig god pris. Glæder mig til hyggelige krea timer med mine piger 🩷🩷 Sød personlig hilsen vedlagt 😍 Hurtig levering. Kan varmt anbefales 📿💍
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Hos os finder du DIY smykkeboxe fyldt med flotte vedhæng, lækre perler, hoops, kæder, låse mm.
Información de contacto
Roskildevej 150, 2500, Valby, Dinamarca
- shop@meandmybox.com
- meandmybox.dk
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Skønt og innovativt brand
Skønt og innovativt brand! Min datter har lavet mange boxe og de smukkeste smykker! Deres univers er super fint.
Fuldstændig GENIALT koncept
Fuldstændig GENIALT koncept! Det er sjældent jeg oplever min søn så fordybet, som når boxerne åbnes og kreativiteten får frit spil!!! Me and My Box står fast på ønskesedlen!
Personlige kvalitetssmykker i eget design
Er vild med konceptet og at man kan lave personlige kvalitetssmykker i eget design.
Har lavet smykker fra flere af boxene og de indeholder altid så fine smykkedele, som jeg elsker at sammensætte på min egen måde.
Det er også rigtig rart, at der er masser af vejledningsvideoer, så jeg kan lære en masse nye tekniker.
Kan klart anbefale Me & My Box.
Et hit for alle aldre
Hurtig levering, flot indpakning og lækre materialer som er lige til at gå til. Et hit for både store og små.
Skaber nærvær
Boksene giver masser af krea-timer for mine børn herhjemme - boksene er fyldt med lækre materialer i god kvalitet og inkluderer et væld af inspiration, så børnene ender med de fineste smykker!
Perfect father / daughters family time
Best time as a father to spend with my daughters.
I have become a fan of this company and its products. I have around 9 different boxes.
What I like:
I can spend some good hours with my two daughters (7/10 years)…
It was easy to learn how to make the basic closures through the videos
Very good quality vs other products in the market (good value for money on the bit higher end worth spending)… even my wife uses some combined with real jewelry
What could be better:
Have a physical shop to be able to learn and ask. The communication through the mails was very good but it would be easier to learn the tips and tricks.
Maybe making a budget box (starting one)..
Det var dejligt nemt at bestille boxen…
Det var dejligt nemt at bestille boxen på hjemmesiden, og den blev hurtigt leveret.
Rigtig fin indpakning og lækker box!!!!
Jeg købte en smykkebox fra Me & My Box…
Jeg købte en smykkebox fra Me & My Box til min datter i gave og hun var helt vild med det.
Der var hurtig levering og god kundeservice!
Kreativiteten i fokus
Købte 3 boxe til mine 2 piger og min kone i julegave. De ELSKER dem. Kan stærkt anbefales for farmand der ikke ved hvad han skal give sine piger i gave. Handler der HELT sikkert igen.
Fantastisk univers med så mange smukke…
Fantastisk univers med så mange smukke ting man kan lave. Og så får man en meget personlig og helt igennem god service. Kan absolut anbefales.
Fantastiske produkter
Virkelig fine og flotte produkter, som er i rigtig god kvalitet. Altid hurtig service med en god og brugervenlig hjemmeside. Ikke sidste gang jeg har købt af dem, Me and My Box kan virkelig anbefales.
1000 tak for et fantastisk koncept,
1000 tak for et fantastisk koncept,
Perfekt til min datter, hun har designet smykker til hele familien…
Og sikke en kvalitet. Det er ikke sidste gang vi handler!
Jeg har købt fra Me & My Box flere…
Jeg har købt fra Me & My Box flere gange, og kvaliteten og service har altid været helt i top!
Det var super simpelt at lave smykkerne, og jeg kommer helt bestemt til at købe derfra igen.
Så fine ting
Så fine ting, og hurtig levering i nydelig indpakning. Jeg glæder mig til at der kommer flere øreringedele i guld.
Dejlig overskuelig hjemmeside.
Lækker produkter
Rigtig god service
Hurtig levering, og et håndskrevet kort med tak for ordren, samt et sødt net som gave. Det er en service man Ikke får andre steder. Vil helt sikkert handle der igen.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.