Información sobre la empresa

1. Servicio de hipnoterapia

Escrito por la empresa

Hypnotherapie / medische hypnose. Persoonlijke benadering, met oog voor wie jij bent en wat jij nodig hebt. Aandachtsgebieden: onder andere prikkelbare darmsyndroom, angsten, fobieën, burn-out, levensvraagstukken, transformatie en groei, mindset, chronische pijn, negatief zelfbeeld, trauma, stoppen met roken, stress, verslaving, onverklaarbare klachten (SOLK) en prestaties verbeteren.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Valorada con 4 estrellas sobre 5

In februari en maart totaal 3 sessies…

In februari en maart totaal 3 sessies gehad voor faalangst, presentatiedruk en examenstress, na de eerste sessie ging alles al beter en na de derde sessie was de presentatie druk voor bijna 90% weg. (Wat voor mij een aanzienlijke verbetering is). Ik kan nu beter presteren onder druk. Erg blij mee! Zou het aan iedereen aanraden om hypnotherapie te proberen!

4 de marzo de 2026

Onwijs geholpen door Bente

Ik ben onwijs geholpen door Bente! Ik had al jaren last van m’n buik door stress en antibiotica behandelingen. Ik werd er echt helemaal gek van en besloot hypnotherapie te proberen. Ik kijk ontzettend goed terug op de sessies en de individuele online mediatie. Ik eet momenteel weer alles, zit beter in mijn vel en heb het echt een plek kunnen geven. Natuurlijk af en toe nog wat buikpijn, het gaat niet volledig weg, maar dat kan ik nu prima relativeren en ik kom niet in het neergaande denk spiraal. Mijn dank is groot!

3 de enero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het programma dat aangeboden wordt is doorwrocht, prettig om te doen en toegankelijk toegankelijk

Het programma dat vanuit Medhypnose, van Bente Dikkens aangeboden wordt is doorwrocht, informatief en geeft rust aan je mind en body.

Aanvankelijk zag ik op tegen de investeringstijd, die best groot is, maar het went en is het heel prettig om een rustmomentje op de dag te pakken. Ik miste het wanneer het een enkele keer niet uitkwam! Ik ben niet volledig van mijn PDS af maar kan er nu veel relaxter mee omgaan.

24 de mayo de 2025
Logotipo de MedHypnose

Respuesta de MedHypnose

Beste Margriet, Fijn om te horen dat het Online hypnotherapie programma voor PDS je goed bevallen is! Hartelijke groet, Bente Dikken, hypnotherapeut

Fijne en waardevolle sessies

Van te voren keek ik best op tegen het bezoeken van de hypnotherapie sessie in groepsverband. Gelukkig werd dit gevoel vanaf de eerste seconde weggenomen tijdens de 2 daagse masterclass. Het groepje is klein, je bent maar met 4 mensen en Bente zorgt voor een hele fijne ongedwongen sfeer waardoor je heel snel op je gemak bent. Ook ervaarde ik dat het uiteindelijk heel prettig en waardevol was om deze ervaring met andere te kunnen delen. Na elke hypnose sessie mocht je eigen ervaringen delen maar dat was niet verplicht. Ook kreeg je de hypnose sessies mee naar huis (opgenomen via je telefoon) zodat je thuis ook kon oefenen, wat heel fijn was.

27 de noviembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hypnotherapie bij buikpijn en onrust

Ik kwam bij Bente voor buikpijnklachten (als gevolg van overbelasting) en algehele onrust, en haar behandeling heeft me enorm geholpen. Ze is invoelend en professioneel, waardoor ik me snel op mijn gemak voelde. Door haar hypnotherapiesessies zijn mijn klachten aanzienlijk verminderd en voel ik me rustiger en meer in balans. Ik ben ontzettend dankbaar voor haar hulp en raad Bente van harte aan.

15 de mayo de 2024

Betrokken, professioneel, waardevol

Bente is heel waardevol in mijn herstel. Ze is een warm persoon waarbij ik mij meteen prettig voelde. Heel professioneel, betrokken en helder. Ze legt bloot wat blootgelegd moet worden en zorgt voor een zachte landing bij moeilijke momenten. Ze heeft veel kennis en geeft vertrouwen in mijn eigen kunnen. Kortom, ik kan haar zeker aanbevelen.

6 de julio de 2024

Fijne ervaring met hypnotherapie

Ik heb de hypnotherapie sessies bij Bente heel fijn gevonden. Mede dankzij de sessies zit ik nu goed in mijn vel en ben ik verder gekomen in de processen waar ik mee bezig ben.

24 de junio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Enorm positieve ervaring met Bente en hypnotherapie

Bente is een aangenaam en warm persoon. Ik heb bij haar hypnose gevolgd om de trauma's van mijn eerste bevalling te verminderen zodat ik volop kon genieten van mijn 2e bevalling. De manier waarop ze me begeleid heeft is super professioneel en ik voelde me enorm op mijn gemak bij haar.

25 de agosto de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn naam is Jacqueline en ik ben 58…

Mijn naam is Jacqueline en ik ben 58 jaar.
Ik ben voor hypnotherapie geweest bij Bente. Ik liep vast door gebeurtenissen uit mijn jeugd waardoor ik bindingsangst had ontwikkeld en moeilijk intieme relaties aan kon gaan. Ik wist wel wat er was maar kon dit niet veranderen. Door de
Hypnotherapie die ik bij Benthe heb gedaan ben ik tot vele inzichten gekomen en voelt het echt als een “gevoel van vrijheid”. Inmiddels ben ik bijna 2 jaar verder en nog steeds merk ik positieve veranderingen in mijn leven

Dank je Bente

14 de marzo de 2023

Hypnotherapie

Ik heb de hypnotherapie ervaren als iets heel fijns. Na de eerste behandeling voelde ik mezelf al een stuk rustiger. Ik heb meerdere behandelingen gehad en ik merk dat de behandelingen echt doorwerken met de week en zelfs maanden. Ik voel mezelf een stuk rustiger en sterker. Ik heb vooral geleerd bij mezelf te blijven en voor mezelf en mijn gezin te kunnen kiezen zonder dat ik mij druk kan maken wat een ander daarvan vindt.
Ook heb ik een trauma verwerkt dit was heel heftig maar het heeft nu een goed plekje gekregen. Ik voelde mijzelf helemaal op me gemak tijdens de behandelingen. Ik kreeg het gevoel dat ik mezelf kon zijn en mezelf niet hoefde te schamen. Iets wat ik nodig had om echt aan mezelf te kunnen werken.

4 de julio de 2023

Hulp bij PDS (prikkelbare darm) en ALK

Toen ik bij Bente terecht kwam durfde ik bijna niet meer te eten. Twee jaar lang had ik van alles geprobeerd; zowel fysieke als mentale behandelingen (Groene vrouw, Mentaal beter, andere hypnotherapeut, enz). Niets hielp tegen de heftige buikkrampen en later ook het brandend maagzuur. Ik was dan ook ten einde raad toen een huisarts in opleiding me verwees naar Bente van MedHypnose.
Gefrustreerd en sceptisch begon ik aan de behandeling. De dagen na de eerste sessie viel het me op dat ik me veel minder angstig voelde ten aanzien van eten en kreeg ik geen reactie op voeding waarbij ik dit wel verwachtte. Dit gaf me het vertrouwen om door te gaan en stap voor stap ging het steeds beter.
Na 6 behandelingen hypnotherapie gaat het nu heel goed met me. Ik heb mijn leven weer terug en daar ben ik heel dankbaar voor. Ik eet praktisch alles weer en zit veel beter in mijn vel. Het is ontzettend fijn om weer bij vrienden te kunnen eten en een lekkere hap gluten te kunnen nemen! Ik heb geleerd hoe ik me echt kan ontspannen en weet hoe dat lichamelijk voelt (combinatie van rustige ademhaling, ontspannen spieren en een rustig hoofd door bijvoorbeeld aan een relaxt moment/herinnering te denken) en snap daardoor yoga ook nu pas echt :)
Ik raad hypnotherapie bij Bente dan ook ten zeerste aan. Daarbij vind ik het belangrijk om aan te geven dat je naast de consulten ook zelf aan de slag dient te gaan om de effectiviteit te vergroten. Zoals de opgenomen hypnosessie thuis terugluisteren, opschrijven wat je geleerd hebt en aan de slag met je onbewuste overtuigingen).
De ‘hypnoses’ zijn overigens maar een deel van het consult. Het is niet zoals hypnose op tv. Het lijkt meer op ontspanningsoefening zoals een bodyscan en duurt ongeveer 10 minuten. Ik ga nog even met de behandelingen door om ook mijn andere aanhoudende lichamelijke klachten (ALK) aan te pakken. Hopelijk heb je wat aan deze review en kom je na de behandeling bij Bente net als ik weer aan leven toe in plaats van overleven.

12 de diciembre de 2023
Logotipo de MedHypnose

Respuesta de MedHypnose

Beste Miranda, Fijn om te lezen dat je zo veel aan de hypnotherapie sessies hebt gehad! We maken tijdens de behandeling inderdaad geregeld gebruik van hypnotherapie opnames die je thuis kunt terugluisteren, deze duren meestal tussen de 10 tot 20 minuten. Tijdens de consulten verschilt de tijdsduur van de hypnose. Bij sommige mensen zijn relatief korte hypnoses (10-20 minuten) zinvol, bij anderen werken technieken die langer duren juist beter.
Ik heb je met plezier behandeld en kijk er naar uit om met je aan de slag te gaan met je andere klachten/vraagstukken!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede ervaring voor het behandelen van tics

Ik heb een aantal behandelingen behad mgedaan bij Bente voor het verhelpen van tics. De sessies waren professioneel, vriendelijk, en hebben mij ontzettend geholpen. Naast de sessies bij Bente bestond de behandeling voor een gedeelte uit oefeningen voor thuis. De behandeling heeft goed geholpen en ik kan Bente aanraden als therapeut.

18 de septiembre de 2023

Fijne ervaring bij Bente

Bij Bente heb ik meerdere behandelingen gevolgd voor mijn angst voor de dood. Doordat ik op relatief jonge leeftijd met een medische situatie te maken kreeg, raakte ik het vertrouwen in mijn lichaam kwijt en werd ik geconfronteerd met een naderende operatie. Vanwege de enorme angst rondom deze operatie kwam ik bij Bente terecht. Ik werd volledig bevangen door de angst. Bij Bente voelde ik mij direct op mijn gemak. Bente heeft een open en warme houding waardoor je je direct veilig voelt. De behandelingen hebben mij bepaalde inzichten gegeven over het ontstaan van mijn angsten waardoor wij deze goed bij de kern konden aanpakken. Ik voelde mij echt een team met Bente. De behandelingen hebben mij het vertrouwen terug gegeven in mijn eigen lijf en dat ik aan kan wat zich op mijn pad zal voordoen. Ik merk dat ik mij veel rustiger voel en een stuk minder angsten heb.

14 de noviembre de 2023

Persoonlijke, doelgerichte therapie

Hele fijne sessies gehad bij Bente. Vanaf het eerste moment voelde ik mij op mijn gemak. Ik ben erg tevreden omdat de therapie zeer effectief is geweest. De oefeningen waren toegespitst op mij als individu, binnen het kader van de hypotherapie. In totaal hebben wij 7 sessies gedaan. Ik zou het zeker aanraden!

29 de agosto de 2023
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.