Información sobre la empresa

1. Clínica de trasplante capilar

Escrito por la empresa

Medical Travels er et dansk firma som ligger i København. Vi sender danskere til Budapest for at få en sublim hårtransplantation, uovertruffen service, højere kvalitet og en meget grundigere opfølgning sammenlignet med Danmark og resten af Europa. Vi er specialister i mandligt hårtab, og vi hjælper dig med at få foretaget din hårtransplantation i Europa med samme kvalitet som i Danmark til en mere overkommelig pris. Du sparer op til 70%. Du, og eventuelt din partner, kan opleve smukke Budapest og samtidig spare mange penge på din hårtransplantation. Klinikken benytter 4 godkendte og erfarne læger, og du vil ankomme til en topmoderne klinik, hvor vi anvender den nyeste teknologi inden for hårtransplantationer og skægtransplantationer. Vores dygtige personale har årevis af erfaring, en høj standard og er medlem af FUE Europe og ISHRS. Vi giver dig fuld service på hele turen, garanti på din behandling samt markedets mest grundige opfølgning. På den måde sikrer vi, at du får mest muligt ud af din livsforandrende behandling. Vi vil gøre alt for at gøre oplevelsen så god som overhovedet muligt, så du kan få din livskvalitet tilbage. At tabe håret kan være en ubehagelig oplevelse og kan i høj grad påvirke din livskvalitet. En FUE-hårtransplantation er en topmoderne behandlingsmetode, som giver dig håret tilbage og et resultat, som varer resten af livet. En hårtransplantation hos os er smertefri, og du er i trygge hænder på klinikken. Omsorg, behandlinger af højeste kvalitet og sublim service i smukke omgivelser er kernen i vores DNA og det gør vi alt for, at du kan mærke, når du besøger vores klinik. Vi gør din rejse til en god og afslappende oplevelse og efter din hårtransplantation, får du løbende opfølgning af høj kvalitet som ikke er lig andre klinikker i Europa. Hos Medical Travels er det vores 4 højtuddannede, certificerede, dygtige og erfarne hårlæger som udfører vores hårtransplantationer. Lægerne hos Medical Travels står både for udtagning og indsætning af hårene og tilsammen har de transplanteret mere en 5 millioner hår. Det er 600 hårtransplantationer om året. Lægerne er medlem af European Hair Implant Association, FUE Europe og det højt anerkendte International Society of Hair Restoration Surgery, ISHRS. Book en gratis og uforpligtende konsultation med en af vores danske hårspecialister og en af vores dygtige hårlæger som vil vurdere, om du er en god kandidat til at få en hårtransplantation.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kanon resultat og en god oplevelse.

Kanon resultat og en god oplevelse.
Fra start til slut (samt efterfølgende) følte jeg at jeg var i trygge hænder.
Information om proceduren, rejsen etc. før, under og efter var upåklagelig.
Der var aldrig tvivl om hvad der skulle ske.
Kan varmt anbefales ! :-)

22 de marzo de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top proffe og virkelig god value for money!

Jeg havde i noget tid undersøgt lidt muligheder for at få flyttet tindingerne tilbage igen. Og sh*t hvor har jeg undersøgt mange leverandører. Anyway, jeg følte mig fra starten ret tryg ved Medical Travels og ift prisen tænkte jeg, at det var et skud værd. Og jeg blev ikke skuffet!

Topprofessionelle folk!
- Jeg blev hentet af Jeremy i lufthavnen - cool fyr.
Super moderne klinik!
- Behagelig atmosfære og søde mennesker
Det gjorde hele oplevelsen god og tryg for mig.

Og så lige en ekstra bonus - Budapest er en super fed by. Udvidede turen med et par dage og det tilføjede en ekstra dimension til det hele - win-win.

Alt i alt kan jeg kun sige, at det var en rigtig god oplevelse, og at resultatet her allerede efter 6 måneder er fremragende. Jeg glæder mig til det endelige resultat.

Så overordnet super tilfreds med beslutningen om at vælge Medical Travels og klinikken i Budapest!

9 de noviembre de 2023

Strålende oplevelse

Strålende oplevelse. Intet mindre. Man føler sig virkelig godt behandlet på klinikken. Kompetente mennesker som ved, hvad de laver.
Og så er det en fed oplevelse at hænge ud i Budapest. Jeg havde familien med.
Kom du bare afsted - det er på alle måder bedre og billigere end i Danmark.
- Mark

2 de diciembre de 2023

Fantastisk service og rådgivning

Jeg har haft fornøjelsen af at få fyldt op på toppen af Medical Travels.
Igennem hele forløbet, er man i hænderne på top profesionelle mennesker, hvilket har givet mig som kunde en enorm tryghed, som er priceless i et forløb som dette.
Jeg har fået mit hår og min selvtillid tilbage.
Derfor kan jeg varmt anbefale alle der går med tankerne om at få en hårtransplantation at brug Medical Travels

2 de noviembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde en fantastisk oplevelse med…

Jeg havde en fantastisk oplevelse med min FUE-hårtransplantation med Medical Travels. Fra start til slut var min rejse helt perfekt.
Jeg rejste til Budapest sammen med en ven, som også skulle have nyt hår så vi kombinerede det med en hyggetur.

Prisen var super god og jeg har sparet rigtig mange penge i forhold til de danske priser, men uden at gå på på kompromis med kvaliteten.

Det betød meget for mig, at klinikken i Budapest er certificeret og godkendt, og den var udstyret med topmoderne faciliteter. Det gav mig en følelse af, at jeg var i sikre hænder.

De professionelle hårlæger og de søde sygeplejersker på klinikken gjorde en fremragende indsats. Deres ekspertise og omsorg var tydelig og jeg blev holdt i hånden under hele processen. Jeg følte mig tryg og det gjorde bare min oplevelse endnu bedre.

Og så fik jeg førsteklasses service fra Medical Travels. Fra planlægning af hårtransplantationen til opfølgning efter var super godt.

Jeg kan varmt anbefale Medical Travels til alle, der overvejer en hårtransplantation. Min oplevelse og det flotte resultat taler for sig selv. Så hvis du leder efter en klinik hvor kvalitet, professionalisme og omsorg går hånd i hånd og hvis du går og overvejer en hårtransplantation, så er det bare med at komme afsted.
5 stjerner herfra!

1 de marzo de 2023

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.