MediHealthGroup B.V. Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ik werd keurig op tijd geholpen. Het meisje dat mij hielp was vriendelijk. Huid onderzoek stelt niets voor, er wordt één plekje gescand. ECG apparaat werkte niet goed, ze is minstens 20 minuten bezig... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ontzettende aardige kundige verpleegkundige die je alles goed uitlegde en op je gemak stelt.Moest 15 wachten en ze kwam gelijk zeggen het loopt iets uit.hoe anders als in een ziekenhuis chapeau.Volgen... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het is een prettig idee dat je jaarlijks, zonder kosten, een gezondheids check kunt laten doen. Je wordt professioneel geholpen door zeer vriendelijk personeel. Duidelijke uitleg. Zeer tevreden, volge... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de salud y belleza
  2. Consultor de salud
  3. Salud y seguridad ocupacional

Escrito por la empresa

Voor een aangenamer leven voeren wij vitaliteit als beleid. Zowel op de werkvloer als thuis zou ‘vitaliteit als beleid’ het motto moeten zijn. MediHealthGroup focust zich op verschillende welzijnsgebieden: – Geestelijke gezondheid – Sport en voeding en Lichaamswaarden. Creëer bewustwording! Wij vinden het belangrijk dat wij naast het aanbieden van testen ook jou begeleiden in de vervolg stappen naar een vitaler leven. Werk samen met een van onze coaches aan een gezondere levensstijl, win advies in en doe belangrijke kennis op.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Hele vriendelijke doktersassistente.

Hele vriendelijke doktersassistente.
Goede voorlichting.en professionele begeleiding .

Respuesta de MediHealthGroup B.V.

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Ook namens onze medische assistente. Wat fijn om te horen dat uw afspraak bij MediHealthGroup naar wens is verlopen. Alle goeds gewenst!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ben in november 2023 geweest 2x foto gemaakt 50 euro betaald. Tot nu toe weer x gebeld. Komt er niet verder mee. Wordt iedere keer afgewimpeld. Longtest nog geen uitslag ? Meerdere keren via de Mail.

Er ging van alles mis. Tot nu toe nog niks. 2x foto gemaakt 50 euro betaald. Longtest nog geen uitslag. Meerdere keren gebeld Via de Mail. Vandaag weer gebeld. Denk dat de 50 euro belangrijker zijn heb ik het idee. Wordt iedere keer afgewimpeld met gaat t voorleggen aan mn collega Gwen genaamd.JA dat terug bellen BELOVEN jullie al zo lang.

Respuesta de MediHealthGroup B.V.

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wat vervelend om te horen dat uw afspraak bij MediHealthgroup niet goed is verlopen. U heeft vrijdag telefonisch contact met ons opgenomen en wij hebben aangegeven uit te zoeken waar het mis is gegaan. Wij bellen u op om tot een goede oplossing te komen. Wij zullen uw feedback ook intern bespreken.

Supersnel en goed geholpen

Supersnel en goed geholpen. Duidelijk alles uitgelegd en doorgenomen. Was heerlijk warm in de praktijk, vooral de vloer. Praktijk Diemen geweest, echte aanrader. Ook ideaal parkeerterrein aanwezig.

Respuesta de MediHealthGroup B.V.

Dank u wel voor het vermelden van uw positieve ervaring. We werken hard aan de kwaliteit en een prettige behandeling. We zien u graag volgend jaar weer terug!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed geholpen door een aardige mevrouw

Goed geholpen door een aardige mevrouw. Nu maar ff wachten op de uitslag!

Respuesta de MediHealthGroup B.V.

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Ook dank namens onze medische assistente. Wat fijn om te horen dat uw afspraak bij MediHealthGroup naar wens is verlopen. Alle goeds gewenst!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alles om gezond te blijven

Hallo ,was hartelijk ontvangen en vond het een prettige ervaring en fijn dat je op deze manier weer wat duidelijkheid hebt over je lichaam en gezondheid
Mijn hartelijke dank
Will

Fijn voor een check up

Fijn voor een check up. Aardige dame die me heeft geholpen. Locatie goed te vinden.
Goede uitleg. Volgend jaar weer.

Respuesta de MediHealthGroup B.V.

Dank u wel voor het vermelden van uw positieve ervaring. We werken hard aan de kwaliteit en een prettige behandeling. Ook dank namens onze medisch assistente. We zien u graag volgend jaar weer terug!

Prima ervaring

Afspraak was snel geregeld, voldoende parkeergelegenheid en makkelijk vindbaar. Pand toont wat gedateerd, maar behandeling was prima. Fijne behandelaar en duidelijk wat er allemaal ging gebeuren. Zo'n halfuur duurde de onderzoeken. Lekker snel en accuraat. Zelfde dag al deel resultaat in de mail.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer vriendelijk goed en vakkundig…

Zeer vriendelijk goed en vakkundig geholpen.

Respuesta de MediHealthGroup B.V.

Hartelijk dank voor het vermelden van uw positieve ervaring. Ook dank namens onze medische assistente. We werken hard aan de kwaliteit en een prettige behandeling. We zien u graag volgend jaar weer terug!

Preventief onderzoek

Goede ontvangst, vraagstelling en onderzoek

Vakkundig geholpen

Vriendelijk ontvangen. Aardige dame. Vakkundig geholpen.

Top ervaring!

Hele fijne behulpzame arts die alles goed uitlegd en de tijd neemt voor al je vragen.

Respuesta de MediHealthGroup B.V.

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wat fijn om te horen dat uw afspraak bij MediHealthGroup naar wens is verlopen. Ook dank namens onze medisch assistente. Alle goeds gewenst!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

prettig, op je gemak en goede uitleg

Hele vriendelijke assistente, nam alle tijd legde alles prima uit. Vriendelijk overkomen, geruststellend.

Respuesta de MediHealthGroup B.V.

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wat fijn om te horen dat uw afspraak bij MediHealthGroup naar wens is verlopen. Alle goeds gewenst!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het onderzoek verliep op een heel prettige manier.

Het onderzoek verliep op een heel prettige manier. Wat er ging gebeuren werd heel goed uitgelegd.

Respuesta de MediHealthGroup B.V.

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wat fijn om te horen dat uw onderzoek bij MediHealthGroup naar wens is verlopen. Alle goeds gewenst!

Prima geregeld

Prima geregeld, fijne dame.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het onderzoek keurig op de afgesproken…

Het onderzoek keurig op de afgesproken tijd. Een vriendelijke, rustige bejegening met voldoende kennis van zaken.

15 de enero de 2024

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vriendelijk en behulpzaam en ontzettend…

Vriendelijk en behulpzaam en ontzettend goed dat mensen dit onderzoek mogen doen.

Respuesta de MediHealthGroup B.V.

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wat fijn om te horen dat uw afspraak bij MediHealthGroup positief is verlopen. Alle goeds gewenst!

Vriendelijk en bekwaam

Vriendelijk en bekwaam was de dame die ons heeft geholpen, fijn dat dit onderzoek kan en komen graag volgend jaar terug.

12 de enero de 2024

Respuesta de MediHealthGroup B.V.

Dank u wel voor uw positieve review! Wij zullen uw complimenten doorgeven aan de medisch assistenten.

Voor nu wensen wij u veel gezondheid en een prettige middag!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vriendelijkheid

Vriendelijkheid, het aantal onderzoeks vragen waren goed en begrijpelijk en er was nog tijd voor een extra onderzoek.

12 de enero de 2024

Respuesta de MediHealthGroup B.V.

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wat fijn om te horen dat uw afspraak bij MediHealthGroup naar wens is verlopen. Alle goeds gewenst en graag tot ziens!

Vriendelijke

Vriendelijke , efficiënte behandeling.
Alles perfect op tijd.

11 de enero de 2024

Respuesta de MediHealthGroup B.V.

Hartelijk dank voor uw positieve review. Goed om te lezen dat alles naar wens is verlopen.

Wij wensen u veel gezondheid toe en graag tot ziens!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Prettige behandeling

Prettige behandeling. Verpleegkundige toonde inzet en geduld.

11 de enero de 2024

MediHealthGroup

8 consejos para escribir buenas reseñas.