Dit bedrijf is helemaal top. Heeft veel variatie en kwaliteit is super en kan het iedereen aanraden. Enig minpuntje is PostNL ze zeggen het pakketje is geleverd en is vaak helemaal niet zo en als... Ver más
Super service. Nadat ik niet heel tevreden was over een nieuw product hebben ze me gratis een ander product opgestuurd waar ik super tevreden over ben! Heel vriendelijk en behulpzaam! Echt een aanra... Ver más
De producten bij Mediolie zijn goed, gebruik het al enige tijd. laatst was er een nieuw product en kreeg een gratis flesje om te proberen!!! Twijfel je voor aanschaf van een product, niet twijfelen,... Ver más
Jullie denken erg goed mee, met mensen zoals ik, die veel pijn ervaren door hun ziekte.
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Wij helpen mensen aan kwalitatieve en veilige producten. Wij zijn gespecialiseerd in CBD en HHC olie. Al onze producten zijn door een extern laboratorium getest en hierdoor ben je verzekerd van de beste kwaliteit. Bij de productie van ons assortiment worden geen pesticiden of chemische stoffen gebruikt. Alles is puur natuur voor de beste resultaat!
Holanda
- info@mediolie.nl
- mediolie.nl
Invita a los clientes a opinar
Ik krijg snel!
Mooie producten van uitstekende kwaliteit
Mooie producten van uitstekende kwaliteit, groot assortiment en snelle levering.
Goede service en snelle levering.
Goede ondersteuning
Goede ondersteuning, advies en uitleg over gang van zaken en producten.
Duidelijke video.
Last van slaap problemen. Nu niet meer!
Ik heb last van slaap klachten. Kan moeilijk in slaap vallen. Ik raad sit voor iedereen aan die hier last van heeft. 1 tot 2 druppels en ik sliep 10 uur lang. En werd fris wakker. Top product
Rust
Een heel klein beetje geeft alle cellen in mijn lichaam een grote rust. Heerlijk.
Snelle goed verpakte levering
Snelle goed verpakte levering. Fijne website en goede aanbiedingen
Bestel al jaren bij hun
Bestel al jaren bij hun! Eerlijk betrouwbaar en fijne producten
Dit was een heel aantrekkelijke…
Dit was een heel aantrekkelijke aanbieding; vier flesjes van 10 ml, voor minder dan 80 euro. Ik heb nu drie druppels wiet olie gebruikt en 1 gummy bear; over allebei ben ik tevreden.
Deze nieuwe eigenaar heeft het goed…
Deze nieuwe eigenaar heeft het goed voor elkaar.
Goede communicatie.
Komt afspraken na en een snelle bezorging.
Kortom hier bestel ik vaker.
Snelle levering, de gummies hebben een lekkere smaak en doen hun werk goed.
Goede website en snelle levering.
Wat ging er mis
Wat ging er mis, precies dit, zo'n beoordeling in handen van grote bedrijfen. Doe dit niet.

Respuesta de Mediolie
Goede kwaliteit en service.
Más información sobre otros tipos de reseñas.