Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig positiv oplevelse 1 behandling igår, her dagen herpå smertefri stadig, og sovet skønt.Så jeg glæder mig til næste så vi kan komme til bunds i noget fysioterapi ikke har kunnet

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God og kompetent behandling. - Ingen ventetid. Man kunne tydelig mærke at chokbølgerne tog fat de steder jeg har problemer i ryggen. Min bevægelighed var betydelig bedre efter behandlingen.... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg henvendte mig pga. nakke- og skulderproblemer. Jeg fik behandling de nævnte steder. Jeg kunne godt have tænkt mig at behandlingen startede på et lavt blus istedet for et for mig for højt niveau.... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fandt Medisonic Shockwave på facebook, skrev til dem kl.02,00 og de ringet mig op 6 timer senere og fik første behandling 8 timer efter jeg hadet skrevet til dem. og jeg kan mærke en forskel, efter ba... Ver más

Información sobre la empresa

1. Centro de salud comunitario
  2. Clínica de control del dolor
  3. Clínica especializada

Escrito por la empresa

Medisonic Shockwave Klinik anvender shockwave behandlinger, der stimulerer kroppens naturlige helingsprocessor med nye celler, mere ilt og blodtilførsel, der giver smertelindring og heling, som giver dig din smertefri hverdag tilbage. Vi har stor erfaring og hjulpet mere end +1000 forskellige klienter tilbage til en smertefri hverdag og har masser af videoer, videointerviews og videnskabelig dokumenteret studier, der viser, hvor effektivt vores shockwave behandlinger virker mod følgende smerter og sygdomme: - Smerter i: lænd, ryg, hofte, bækken, ryg, knæ, led, skulder, nakke, albue, ankel - Diskusprolaps, iskias nervesmerter, hælspore - Kroniske smerter, fibromyalgi, spinalstenose, allergi - Sårheling, arvæv, tennis albue -Leddegigt, slidgigt, gigtsmerter, ME/CFS (træthedssyndrom) -Prostatabetændelse, prostatasmerte, Lichen schlerosus -Nervesmerter, nervebetændelse (neuropatiske smerter) -Knogleskørhed, cellulitis, smerter efter stråleskader - Inkontinens, smerter efter fødsel, eksem, tennis albue - Slimsækbetændelse, helvedesild, piskesmæld

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 80% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er en fantastisk følelse

Det er en fantastisk følelse, at mærke, de smerter jeg har levet med i årevis nu letter.. jeg kan stærkt anbefale shock wave behandling, mod skulder og lænde smerter... det virker, endelig noget der kan fjerne smerten hurra... prøv det selv🙏

20 de noviembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk behandling og en klinik der virkelig tager sig af én

Jeg er utrolig tilfreds med Medisonic Klinikken først og fremmest på grund af deres fantastiske måde at behandle deres patienter på. Som immigrant, der kun taler lidt dansk, er jeg oprigtigt imponeret over den varme, respekt og tålmodighed, jeg har mødt her. Jeg har aldrig følt mig overset eller misforstået – tværtimod følte jeg mig tryg fra første minut.Deres professionalisme og opmærksomhed under behandlingen er absolut i top. Jeg har indtil videre været til én behandling og har allerede booket min næste, fordi jeg er så tilfreds med resultatet og den omsorg, personalet viser.Jeg er meget glad for at have fundet denne klinik, og jeg vil helt sikkert fortsætte med at komme her i fremtiden. Kan varmt anbefales!

21 de noviembre de 2025

Professionel

Professionel, tryg og effektiv behandling.
Terapeut er grundig og gavmild med informationerne. Har fået en enkelt behandling, vender tilbage næste uge. Jeg mærker allerede tydelig bedring.

26 de noviembre de 2025

Giver det et skud mere

Har nu fået 5 behandlinger for en del inflamtion i og omkring højreskulder og nakke med smerter ned i armen. Der er ikke sket det helt store endnu, men har også haft problemet i over 20 år. (Har naturligvis prøvet alle mulige andre behandlinger uden resultat) så nu giver jeg det et skud og har lige købt 5 behandlinger mere. Jeg håber det hjælper. Og rare Peter på Nørreport tror på det.

25 de noviembre de 2025

Smertefri og rørig

Jeg kan varmt anbefale Peter fra Medisonic, der har hjulpet mig med mit knæproblem.
Efter at ha prøvet mange forskellige behandlingsformer, er jeg nu smertefri og fleksibel i mit knæ. Jeg har fået min hverdag tilbage, hvor jeg er 100 % mobil og kan gøre alt hvad jeg kunne førhen🙏

25 de noviembre de 2025

A truly amazing experience

I had been struggling with severe muscle tension in my back on both sides of my spine for the past year, monthly chiropractic appointments and regular workouts had been helping a bit but the tension remained, sometimes it got so severe that it woke me up at night, and I was getting frustrated that nothing was helping.

Then, I saw this treatment advertised on Instagram and decided to try it because why not, and I kid you not— today my muscle tension is completely gone, and I woke up without any pain! It doesn’t feel at all like it’s just a quick fix, it feels like it has healed, something I definitely wasn’t expecting!

My clinician was so lovely and the treatment was incredible, I highly recommend it!! 💖🎉

17 de noviembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Flere år med smeter i hælene gjorde at…

Flere år med smeter i hælene gjorde at jeg havde svært ved at gå. Efter få behandlinger med Shockwave er smerterne væk og jeg kan igen gå normalt. Det er så dejligt. Tak for god og effektiv behandling.

11 de noviembre de 2025

Bedst værdi for pengene

Prøvet et par forskellige steder og har den bedste og mest profesionelle tilgang til behandling her (Østerbro), haft 2 behandlinger og oplever allerede forbedringer. Ikke det billigste sted, men klart mest værdi for pengene.

14 de noviembre de 2025

Det virker.

Jeg har nu fået 4 behandlinger med positivt output. Allerede efter første behandling på mit knæ kunne jeg bøje det meget mere. Det er kun gået fremad efter hver behandling. Færre smerter og knæet kan holde til mere belastning. Jeg går i afdelingen på Østerbro og er meget glad for min behagelige behandler.

12 de noviembre de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.