Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig positiv oplevelse 1 behandling igår, her dagen herpå smertefri stadig, og sovet skønt.Så jeg glæder mig til næste så vi kan komme til bunds i noget fysioterapi ikke har kunnet

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God og kompetent behandling. - Ingen ventetid. Man kunne tydelig mærke at chokbølgerne tog fat de steder jeg har problemer i ryggen. Min bevægelighed var betydelig bedre efter behandlingen.... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg henvendte mig pga. nakke- og skulderproblemer. Jeg fik behandling de nævnte steder. Jeg kunne godt have tænkt mig at behandlingen startede på et lavt blus istedet for et for mig for højt niveau.... Ver más

Información sobre la empresa

1. Centro de salud comunitario
  2. Clínica de control del dolor
  3. Clínica especializada

Escrito por la empresa

Medisonic Shockwave Klinik anvender shockwave behandlinger, der stimulerer kroppens naturlige helingsprocessor med nye celler, mere ilt og blodtilførsel, der giver smertelindring og heling, som giver dig din smertefri hverdag tilbage. Vi har stor erfaring og hjulpet mere end +1000 forskellige klienter tilbage til en smertefri hverdag og har masser af videoer, videointerviews og videnskabelig dokumenteret studier, der viser, hvor effektivt vores shockwave behandlinger virker mod følgende smerter og sygdomme: - Smerter i: lænd, ryg, hofte, bækken, ryg, knæ, led, skulder, nakke, albue, ankel - Diskusprolaps, iskias nervesmerter, hælspore - Kroniske smerter, fibromyalgi, spinalstenose, allergi - Sårheling, arvæv, tennis albue -Leddegigt, slidgigt, gigtsmerter, ME/CFS (træthedssyndrom) -Prostatabetændelse, prostatasmerte, Lichen schlerosus -Nervesmerter, nervebetændelse (neuropatiske smerter) -Knogleskørhed, cellulitis, smerter efter stråleskader - Inkontinens, smerter efter fødsel, eksem, tennis albue - Slimsækbetændelse, helvedesild, piskesmæld

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 80% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Osgood Schlatter knæ

Min søn har haft genstridigt Osgood Schlatter knæ, hvor vi havde prøvet alt. Allerede efter 1. behandling kunne han lægge vægt på knæet uden smerter. Efter 3 behandlinger føles det en hel del bedre.
En 30-minutters behandling passer fint så man kan gå i dybden med det skadede område.
Vi er alt i alt rigtig forhåbningsfulde at Shockwave behandlingerne får ham helt i mål.

5 de febrero de 2026

Ak ja, jeg faldt igen

Denne 12 x hjalp rigtigt meget. Pga fald i søndags var knæene hævede op igen og det fik den ihærdige Alicetea så meget bugt med, at jeg kunne skovle sne både i går og i dag... i 2 timer uden smerter i de gigtplagede knæ🤩

5 de febrero de 2026

Jeg har været forbi til 1 behandling

Jeg har været forbi til 1. Behandling af lænden/iskiasnerven og jeg synes jeg allerede kan mærke, at der er en lille forbedring i lænden. Så jeg skal helt sikkert have nogle flere behandlinger.
God oplevelse og sød og behagelig behandler.

4 de febrero de 2026

Medisonic Shockwave Østerbro

Jeg går til behandling på Østerbro, og får en super service. Bliver behandlet for smerter ved balle/lårhægtningen og kan mærke at shockwave maskinen kommer dybt ned.

Super sted hvor jeg føler mig tryg og i gode hænder.

4 de febrero de 2026

Fandt Medisonic Shockwave på facebook

Fandt Medisonic Shockwave på facebook, skrev til dem kl.02,00 og de ringet mig op 6 timer senere og fik første behandling 8 timer efter jeg hadet skrevet til dem. og jeg kan mærke en forskel, efter bare 1 behandling mod en frossen skulder som jeg har døjet med i 1,4 år. imødekommende, professionelle rådgivning og super service, kan varmt anbefale dem.

3 de febrero de 2026

Er blevet positivt overrasket

Er blevet positivt overrasket, jeg kunne mærke forbedringer i min skulder under behandlingen. Det færdige resultat er ikke nået til endnu. God og professionel service fra Cecilie, som giver sig tid til behandlingen.

2 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Cecilie er en virkelig dygtig behandler

Cecilie, hos Medisonic Shockwave Klinik i Måløv, er en virkelig dygtig behandler. Jeg bemærkede hendes professionelle grundighed og tekniske viden og hendes holistiske perspektiv på menesket. Jeg kan varmt anbefale hende til smertelindring - og jeg ser frem til min næste behandling!

28 de enero de 2026

Grundig behandling hver gang

Grundig behandling hver gang, og efter 3. besøg begynder det at virke, så behandleren havde tid til at undersøge om resten af nakken, ryggen, og den anden skulder også havde behov for behandling.

30 de enero de 2026

Extreme God Service

Extreme God Service
Fantastisk, dygtig, imødekommende, professionelle rådgivning og service.
Igår har jeg været til behandling af fødderne anden gange, hos Medisonic Shockwave Klinik i Ballerup. Jeres behandler er så hjælpsom og hun er meget professionel på sine områder. Fantastisk, dygtig, imødekommende, professionelle service.
Hun udfører sit arbejde 100% og alt var så perfekt. Når hun forklarer tingene er det nemt at forstå hvad hun mener.
Jeg har prøvet mange forskellige behandlingsformer uden held, men dette er noget særlig meget specielt.
Med venlig hilsen Enikö Simon

30 de enero de 2026

En anden tilgang.

Jeg blev taget venligt imod. Der var tid til min fortælling om hvorfor, jeg var kommet. Det er godt med en “followup” mail, der fortæller noget om hvad man kan forvente. Jeg kender intet til metoden, men for mig giver det god mening, at shockwaves kan aktivere celler der har været fastlåst.

29 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

En god klink med et smil

En god klinik og blivet modtaget smilende og serviceminded sundhedspersonale. Behandling har gjort at jeg kan leve mit liv og passe på min arbejdet smertefrit. Varmt anbefale

29 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kontaktede Medisonic efter et…

Kontaktede Medisonic efter et reklameopslag på Facebook, blev allerede kontaktet samme dag og fik booket en tid i deres klinik i Ballerup. God information omkring behandling mv. har gået med kroniske smerter igennem mange år og allerede efter første behandling, har jeg kunne slappe mere af end jeg har kunnet i meget lang tid, behandlingen er ikke behagelig, men absolut med virkning, så ser frem til hvor det bærer hen for mig. Behandler meget sød og meget forstående mv., har med mit smerteforløb prøvet lidt af hvert, så dejligt, allerede at kunne mærke forskel efter første behandling.

26 de enero de 2026

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.