Første gang jeg får nogen form for filler eller behandling, og jeg havde den absolut bedste behandling hos Medix. Man følte sig virkelig i trygge hænder, og fik en varmt velkomst fra både den søde r... Ver más
La empresa ha respondido
Altid en god oplevelse at få lavet læber hos Medix, Emma leverer et flot og naturligt resultat hver gang, kan klart anbefales :)
Fantastisk oplevelse hos klinik Medix! Du føler dig tryg hele vejen igennem og Emma kreere helt igennem perfekte resultater. Hun formåede at skabe lige præcis de læber jeg ønskede mig, efter et mislyk... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har haft den bedste oplevelse hos Medix. De er så enorm imødekommende og rare, når man kommer på klinikken. Emma behandlede mine læber derinde, og jeg må indrømme, at hun er absolut den bedste b... Ver más
La empresa ha respondido
Medix® Norden - Specialister i naturlig skønhed. Hos Medix® er din sikkerhed altid i fokus. Alle vores behandlere er specialuddannet i udførelsen af kosmetiske behandlinger, hvilket er din garanti for et trygt og sikkert behandlingsforløb. Vi værner om det naturlige og unikke dig. Derfor sætter vi altid den nødvendige tid af til planlægning af dit individuelle forløb, hvor netop dine ønsker og mål er i fokus.
Ny Østergade 12, 1 sal, 1101, København K, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Dygtige og søde behandlere, og en fair pris! Jeg kunne ikke være gladere for mit resultat :-)

Respuesta de Medix Norden
Fantastiske behandlere og god service. Jeg er super glad for mit resultat. Her kommer jeg helt sikkert igen.

Respuesta de Medix Norden