Coop Medlem Opiniones

TrustScore: 1.5 sobre 5

1,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kræver mine person data og sensitiv info på løs mail man ikke kan svare på. Jeg ønsker plot at slette min konto fra deres data, hvor min mail, telefonnummer og mere står. Både min mail og mit t... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det er mange år siden, at jeg skrottede mit Coopkort, og derfor kender jeg ikke mit medlemsnummer, hvilket skulle vise sig at blive et kæmpe problem. For nyligt fik jeg en mail, hvor Coop bekendtg... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Når man skifter forsikrings selskab og internet udbyder, så forventer man at få det bonus, man er blevet lovet ved oprettelsen. Det er alt for svært at gennemskue, km man har fået korrekt bonus, når... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg skulle have bestyrelsesmøde og bestilte 20 stk. uspec. smørrebrød de 10 stk, halvdelen, var ok, 4 stk mindede om at de havde brugt plastik pålæg, de sidste 6 stk var fiskefileter, stor andel af 20... Ver más

Información sobre la empresa

1. Inquilino-propietario

Escrito por la empresa

Som medlem af Coop optjener du bonus, når du handler i Coops butikker og giver dig til kende som medem; enten med dit medlemskort eller via vores app.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Jeg er dybt rystet!!

Jeg er dybt rystet!!! Jeg åbner min coop app men er blevet logget af. Jeg kan ikke logge på igen så må lave ny adgangskode. Får en SMS fra Coop så jeg kan komme på og ændre password. MEN nu er jeg så pludseligt logget ind på en anden mands konto og kan se alle informationer om ham, hans bonus beløb m.m.

Kontakter Coop men uden held og jeg kontakter så manden fra Silkeborg og fortæller ham om hvad der er sket.

For et par år siden fik de også blandet vores medlemskab sammen med en anden i Ebeltoft.

Det er fuldstændig vanvittigt at man ikke har nogen form for datasikkerhed og jeg er glad for at jeg ikke har tilknyttet et betalingskort til App'en.

Tror ganske enkelt jeg skal droppe medlemskabet og lægge alle fremtidige indkøb alle andre steder end i coop regi.

PAS PÅ DERUDE for de holder fast i at det er okay at man kan få adgang til andres konto ved at taste forkert tlf nt

17 de enero de 2019
Opinión espontánea

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.