Laagdrempelige mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten. Inschrijven is eenvoudig. Net voor de 1e keer geluncht met een aantal mensen en het grote voordeel is dat iedereen er open instaat. Tenslotte... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Deze app is eenvoudig en vriendelijk in gebruik. Gemakkelijk om activiteiten bij te wonen of zelf iets te organiseren. Bij meet5 ontmoet je leuke mensen en kunt zelf vriendschappen aan overhou... Ver más
Erg goed geprogrammeerde en logisch opgezette app maar om bijna €100 te vragen voor 6 maanden Premium lid, is gewoon voor de meeste mensen veel te duur. Ik heb veel profielen bekeken en slechts een... Ver más
No ha contestado las opiniones negativas
La gente también ha visto
Application simple et efficace .
Application simple et efficace .
Idéal pour Pour les gens seuls comme moi.
Tout un panel d activités et de belles rencontres.
Je recommande !
Nog maar een paar weken lid en al aan…
Nog maar een paar weken lid en al aan een paar leuke activiteiten deelgenomen. De app is makkelijk in gebruik en het is een ideale manier om nieuwe mensen te leren kennen. Erg toegankelijk.
Une très belle application de rencontre…
Une très belle application de rencontre que j’aime beaucoup
Fijne gratis ontmoetingsapp. Je betaalt pas als je het de moeite waard vindt.
Leuke ontmoetingsapp voor mensen die met elkaar activiteiten willen doen zoals samen wandelen, samen eten, cafébezoek, naar een optreden gaan of zelfs naar een dansfeest. De leden bepalen zelf wat de activiteit is. Heel divers en uniek dus. Dit lid of organisator nodigt uit, Maar een beperkt aantal geïnteresseerden kan meedoen; vol is vol. Leuke gelegenheid om in een kleine groep met elkaar in gesprek te komen. En je kunt daarbij gelijksgestemden tegenkomen. Ongedwongen sfeer. Voor ieder wat wils en voor elke leeftijd.
Groot aanbod van diverse uitjes
Makkelijke app met uitgebreide mogelijkheden
Een leuke manier om in ongedwongen sfeer mee te doen aan verschillende uitjes en nieuwe mensen te leren kennen.
Aanrader!
Bijzondere club mensen die samen verschillende activiteiten organiseren en ondernemen. Een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen én erop uit te gaan!
Leuk uitje in ongedwongen sfeer met veel lol
Vanavond super leuk uitje .Christmas sing along..Klein groepje ongedwongen sfeer.Helaas kwam niet iedereen opdagen. Voor herhaling vatbaar.
Fijne app!
Fijne app om mensen te ontmoeten en naar activiteiten te gaan.
Hele fijne organisatie
Hele fijne organisatie. Laag drempelig. Ook gratis te gebruiken. Heb al veel leuke nieuwe mensen ontmoet. Dankbaar voor het initiatief ❤️
Mon expérience avec Meet5 a été très…
Mon expérience avec Meet5 a été très décevante.
Depuis août, j’ai rencontré de nombreux problèmes techniques et organisationnels. L’équipe de Meet5 m’a contacté pour s’excuser et m’a proposé des compensations, mais elles ont toujours été réduites : deux mois promis se sont transformés en seulement 15 jours, comme le confirment mes captures d’écran.
Je pense également que les avis positifs sont biaisés. Il semble que l’application offre aux participants et organisateurs un abonnement gratuit de 15 jours en échange d’un avis favorable. Ainsi, beaucoup d’avis positifs ne reflètent pas la réalité. Lors de mon départ, ils m’ont proposé de supprimer mes avis négatifs contre deux mois gratuits, transformés là encore en 15 jours. Cela montre un manque de transparence et de fiabilité.
En tant qu’organisateur bénévole, je m’investis pour créer des sorties et permettre aux gens de passer de bons moments. Beaucoup de participants ont apprécié mes événements, mais j’ai été confronté à des participants qui ne se présentaient pas, et à des blocages répétés de l’application sans explication. L’expérience devient frustrante lorsque l’on essaie simplement de faire fonctionner les choses correctement.
L’application est très chère, saturée de publicités, et n’avertit jamais les utilisateurs lorsqu’un problème survient. La pression constante pour souscrire un abonnement gâche l’expérience et montre que l’intérêt principal de Meet5 semble être financier plutôt que communautaire.
Au final, j’ai décidé de quitter Meet5 pour utiliser une autre plateforme plus simple et fiable. Pour moi, cette application n’est pas adaptée aux organisateurs bénévoles et je ne la recommande pas.
eerste keer
Was de eerste keer dat ik terug weg ging na een relatiebreuk.
Ik werd super opgevangen door de mensen die het organiseerde en da andere deelnemers.
Heb me alweer ingeschreven voor een volgende keer 👍😆
Handige app
Handige app. Je hoeft niet perse een abbo af te sluiten. Stel je locatie in en vind nieuwe vrienden met dezelfde hobbies!
Gebruiksvriendelijke app met leuke activiteiten!
Gebruiksvriendelijke app om leuke activiteiten te ondernemen of zelf te organiseren. Een betaald lidmaatschap is niet direct nodig dus laagdrempelig mee doen met een activiteit is ook mogelijk.
Zelf al gezellige mensen ontmoet via deze app.
Community en activiteit
Al een tijdje de app van meet5 en eerst wat afgewacht. Er zijn heel veel activiteiten, dat is het doel. Het is geen datingsite, maar toch al kennis gemaakt tijdens mijn eerste activiteit. Een dansavond in de buurt. Alleen zou ik dat niet doen. Had al snel de groep van meet5 gevonden en een paar toffe madammen leren kennen. Mijn volgende plan is een wandeling uitkiezen om op die manier mijn vriendenkring uit te breiden. En wie weet ontmoet ik wel iemand waar het mee klikt… ik ben tenslotte single.
Makkelijke app voor leuke activiteiten
Een makkelijke en laagdrempelige manier om andere mensen te ontmoeten en leuke dingen te doen. Alleen de prijs is hoger dan bij andere soortgelijke sites.
Echt een aanrader!
Heb voor de 1e keer meegedaan aan een activiteit.
Voelde mij echt welkom. Heel ongedwongen en een fijne sfeer.
Echt een aanrader! De volgende activiteiten staan inmiddels al gepland!
Veel te duur in 1 x betalen
Veel te duur in 1 x betalen. Je kan dus niet eerst uitvinden hoe dit voor he werjt en ze zijn ineens nog duurder geworden.
Maar misschien houdt dit ook wel het "uitschot" buiten de deur?
Als jullie meelezen: voeg bv een optie drie maanden toe?
Ik heb geen behoefte aan een relatie, maar ik ben door ziekte best vaak eenzaam en zou graag nog een paar mooie vriendschappen willen opbouwen, 1 zou al fantastisch zijn.
Ik geef 1 ster ivm de kosten, maar vijf sterren voor het idee en de opzet.
Ik ben benieuwd.
Een heel fijne manier om activiteiten…
Een heel fijne manier om activiteiten te ontdekken, en simpel om deel te nemen. In principe mogelijk zonder abonnementskosten als je alleen de activiteiten zoekt, en geen onderliggende persoonlijke contacten
"Pas op voor Meat5.nl: Onprofessioneel en geldgericht".
Mijn ervaring met Meat5.nl is teleurstellend. De focus ligt te veel op geld en macht. De supportmedewerkers waren niet behulpzaam of begripvol. Er is weinig begrip voor de situatie waarin ik een andere foto moest gebruiken en mijn naam heb aangepast, om te voorkomen dat ze mijn activiteiten weer zouden blokkeren of verwijderen, zodat ik geen activiteiten kon organiseren op hun platform. Ze luisteren niet naar mijn kant van het verhaal. Nu is mijn e-mailadres geblokkeerd en ben ik verbannen van hun platform, omdat ze vinden dat ik nep profielen heb gebruikt. Met 'macht' bedoel ik dat zij alle beslissingen nemen op het platform, ook als het niet duidelijk in de regels staat. En met 'geld' bedoel ik de belachelijk hoge abonnementskosten, zoals 150 of 100 euro, om privéberichten te kunnen sturen. Ze bepalen ook of je een reactie krijgt op je mail, of sturen helemaal niets meer na je verbanning. Mijn advies aan mensen die dit lezen is om uit te kijken met Meat5 en een andere organisatie of platform te zoeken."
Más información sobre otros tipos de reseñas.