MegagadgetsOpiniones

TrustScore: 1 sobre 5

1,0

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Duur pakket gekocht voor kerst voor me zoontje. Pakt het cadeau uit om vervolgens niet te kunnne gebruiken omdat geen remote bij zit. Pakket komt geopend bij ons aan. Als ik klantenservice bel word me... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik kreeg niet de gevraagde items die ik bestelde en betaalde. Dit door uitputting van de gevraagde producten, ipv dit te melden zenden ze goedkopere en foute items op. We belden 3maal en kregen... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Na 23u nog steeds geen antwoord ontvangen omtrent de stand van zaken. Dit is de slechtste ervaring die ik tot nu toe heb gehad. Hoe kan deze site zo een positieve beoordeling krijgen, ik heb de indu... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Er staat levering binnen 48u. Dus ik bestel verjaardagscadeau's voor mijn vriendin. Ik doe de minuut na de bestelling mijn betaling via electronische overschrijving. Helaas heb ik nog steeds niets ont... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de regalos
  2. Tienda de juegos

Escrito por la empresa

MegaGadgets verkoopt originele gadgets en kado's in elke prijsklasse. Of je nu op zoek bent naar een verjaardagscadeau, een kerstcadeau of je wilt je zelf verwennen, bij MegaGadgets ben je altijd op het juiste adres!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer goede service.

Ik ben zeer tevreden over de service. Ik had zelf het verkeerde adres opgegeven, maar hier werd niet moeilijk over gedaan. Ik heb gewoon een mail gestuurd met de juiste gegevens en dit was zeer snel opgelost. Ik had ook altijd direct antwoord.

20 de octubre de 2014
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bijna perfect

Een duidelijke en gemakkelijke site waarmee het gemakkelijk werken is, snelle verzending, alleen kwam mijn waterfles met verschillende blutsen aan.

17 de septiembre de 2014
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snel en een goede levering van het artikel gekregen !

Ik had iets speciaals besteld en dacht 'oh het zal niet toekomen' maar uiteindelijk wel enkel jammer door de feestdagen duurde het wat langer maar uiteindelijk heb ik mijn artikel ontvangen na paar dagen dus we zijn zeer tevreden hiermee.
Zal zeker nog artikels bestellen, het is een zeer toffe website.

5 de junio de 2014
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Bestelling nog niet aangekregen!

Jullie vragen mij mijn mening door te geven, maar ik heb mijn bestelling nog steeds niet aangekregen.

Ik hoop dat er niets is misgelopen?

1 de junio de 2014
Logotipo de Megagadgets

Respuesta de Megagadgets

Beste mevrouw Sioen,

Bij een bankoverschrijving duurt het gemiddeld 2 a 3 werkdagen voordat wij een betaling ontvangen. Daarbij geldt voor Belgie een levertijd van 48 uur, vandaar dat uw bestelling wat langer heeft geduurd. Wij hebben vernomen dat u het pakket inmiddels heeft ontvangen. Wij hopen dat u tevreden bent met de producten en wij wensen u er veel plezier mee!

MegaRobo

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer snelle service.

Ik wilde voor mijn broer een origineel cadeau kopen voor zijn 18de verjaardag. Maar ja wat ga je kopen?? Toen zag ik jullie stressbal en wist dat hij dit zeker geweldig zou vinden. Ik heb het dus besteld en een paar dagen later kwal ik terug van school en was hij al aangekomen.

21 de mayo de 2014
Valorada con 2 estrellas sobre 5

wanneer worden de spullen geleverd.??

Ipv de beloofde goederen een waardebon gekregen? Zonder uitleg erbij. Ik hoop dat de waardebon voor klanten binding is en de betaalde goederen alsnog worden geleverd.

13 de mayo de 2014
Logotipo de Megagadgets

Respuesta de Megagadgets

Beste heer van Elk,

Wij verzoeken u vriendelijk om contact op te nemen met de klantenservice. U kunt een e-mail sturen naar klantenservice@megagadgets.nl.

MegaRobo

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.