Megamimatcha Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,2

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben echt superblij met de Megami Matcha! De smaak is heerlijk zacht, romig en totaal niet bitter. Eerlijk gezegd vind ik hem zelfs lekkerder dan de matcha die je bij veel koffiezaken of cafés kunt... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wat ben ik teleurgesteld in jullie klantenservice! Mijn pakketje zou volgens GLS geleverd zijn geweest, terwijl ik hier niets van heb ontvangen. Yoisho heeft geen bewijs van handtekening of niets en w... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat een fantastische service. De bezorger claimde mijn pakje afgeleverd te hebben. Wat niet het geval was. Zonder moeilijk te doen werd direct gezegd dat er een nieuw pakket werd opgestuurd. Vlak voor... Ver más

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 25% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

13 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Geweldige matcha

Geweldige matcha. Fel groen en echt heerlijk. Ik wil meteen meer bestellen…

15 de julio de 2024

Bedankt voor je review Senna! <3

Heerlijk

Beste matcha die ik al geprobeerd heb!

15 de julio de 2024

Bedankt voor je review! <3

Mijn favoriete matcha💚

Ik heb talloze soorten matcha geprobeerd, maar deze is echt mijn favoriet! De smaak is perfect in balans, niet te bitter en met een mooie, felle groene kleur. Kwaliteit dus! Voorheen dronk ik elke dag koffie maar ik kreeg er vaak hoofdpijn van. Nu geniet ik elke dag van deze matcha met kokosmelk... ondertussen is het al een maand geleden dat ik koffie heb gedronken 😋🥰

12 de julio de 2024

Respuesta de Megamimatcha

Bedankt voor je review Eostree! Super goed dat je bent overgestapt naar matcha! <3

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Yoisho is echt mijn LIEVELINGS voor…

Yoisho is echt mijn LIEVELINGS merk voor kwaliteit Matcha! Het heeft de felgroene kleur die goede matcha moet hebben en een super rijke, zachte smaak. Ik raad het iedereen aan die op zoek is naar hoogwaardige matcha! X

25 de junio de 2024

Yoisho Matcha is top!

Om aan mijn summer body te werken wilde ik wat bewuster op mijn voeding letten, ook wilde ik graag mijn koffie inname verminderen omdat ik me vaak onrustig voelde, zo ben ik gestuit op Yoisho Matcha. Ik had al vaker gelezen over de gezonde voordelen van matcha maar vond de smaak vaak wat bitter en tegenvallen. Yoisho Matcha smaakt heerlijk en geeft me hetzelfde geluk momentje die ik ervaarde met een kop koffie. Ik raad Yoisho Matcha daarom iedereen aan die bewuster wilt zijn met zijn lichaam en geest!

24 de junio de 2024

Groot fan!

Groot fan van matcha en lang op zoek geweest naar een kwalitatieve en lekkere matcha die je thuis kunt maken. Van Yoisho matcha was ik echt onder de indruk. Ik ben nieuwe vaste klant!!

13 de junio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had een dm gestuurd met mijn order…

Ik had een dm gestuurd met mijn order nummer dat het om een cadeautje ging, ze hebben er een whisk bij gedaan en een super lief kaartje, zo leuk! De matcha zelf hoorde ik heel veel goeie verhalen over en die kloppen, heel erg blij dat ik jullie gevonden heb <3

8 de mayo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een van de lekkerste matcha's die ik…

Een van de lekkerste matcha's die ik ooit geproefd heb! Normaal schrijf ik niet echt reviews maar ik ben echt onder de indruk van de smaak, voor alle mensen die matcha niet lekker vinden, probeer deze.

24 de junio de 2024
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.