Utrolig fornøyd! Enkelt og god pris. Venter bare på ny forsendelse som skulle vært her for en 7-10 dager siden....
Consulta las opiniones de los clientes
Veldig god service. Et bredt utvalg av forskjellige varianter og smaker. Får varer levert veldig raskt, også levert i postkassen. Utrolig bra.
Especially nice in these covid times to shop snus online. Easy to shop, good prices, good customer service!
Fantastisk service🙌 Enkelt å bestille, god info. Levert på døra, eller hente selv. Begge deler funker veldig bra.
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Velkomment til megasnus.no – hele norges snusvarehus på nett. Vi er en 100% norsk nettbutikk, eid og drevet av norske snusere, for norske snusere. I motsetning til de fleste av våre konkurrenter, som har store, svenske konsern bak seg, er vi en selvstendig og uavhengig nettbutikk. Vår visjon og formål; forsyne hele Norge med fersk snus til en billig penge!
Información de contacto
Bruksveien 40, 1367, Snarøya, Noruega
- (0047) 930 29 645
- kundeservice@megasnus.no
- megasnus.no
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fantastisk service🙌 Enkelt å bestille
Rask og effektiv leveranse !!
Super rask levering etter bestilling
Super rask levering etter bestilling. Leverer på døra og ikke minst veldig bra pris! Anbefales!
God pris og utmerket service
Du bestiller til en rimelig penge på nett og får levert gratis på døra. I alle fall om du bor i Oslo.
Jeg har ikke fått noe snus
Jeg var litt brå når det gjaldt ang handel, vil rette opp og si at jeg har vært fornøyd hele veien👌

Meget god service.
Feil snustype for andre gang på rad
Feil snustype for andre gang på rad. Handler andre steder fra nå av. Uansett god dialog eller ikke så er jo det nettopp en grunn til å handle andre steder, selv om jeg er patriot og ønsker å støtte norske butikker.

Respuesta de Megasnus
Ekstremt god service og raske på…
Ekstremt god service og raske på tilbakemeldinger.
Kjapp levering
Veldig god service
Gått en uke og fortsatt ikke fått noe…
Gått en uke og fortsatt ikke fått noe levert.

Respuesta de Megasnus
Har enda ikke mottatt noe snus
Har enda ikke mottatt noe snus?
Virket meget proff med rask email etter bestilling, men har fortsatt ikke mottatt snusen? Mulig detter ligger på posten og ikke Megasnus, time will show!

Respuesta de Megasnus
Bestilling og betaling går…
Bestilling og betaling går knirkefritt men 5 dagers levering er helt uakseptabelt i år 2020 om dere ikke har varen på lager må dere opplyse om det så man kan bestille andre steder.

Godt fornøyd 👍 rask levering
Godt fornøyd 👍 rask levering. Herlig med gratis levering i postkassa.
Enkelt og kjapp levering
Bra priser og rask levering
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.