Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestel hier absoluut niets! Dit bedrijf komt op mij over als één grote scam. Ze zetten allerlei producten die helemaal niet op voorraad zijn gewoon als beschikbaar in hun webshop. Zodra je een beste... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Op zoek naar een Mackie mixer profx10v3 bij deze zaak uitgekomen op internet. Prima ervaring gehad. De megadeal aanbieding was interessant met een prijs van 150 euro ver onder die van de grotere muz... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een geweldige fysieke muziekwinkel met een enorm assortiment muziekinstrumenten en accessoires, en dat ook nog eens tegen zeer concurrerende prijzen! Ik heb hier een prachtige gitaarversterker ge... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

... en buitengewoon klantvriendelijk. Even aanbellen, geen luxe lounge, maar heerlijke muzieksfeer. Grote productkennis, breed verstand van muziekzaken, goed maar lekker bondig advies. En de prijzen... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

4,1

Todas las opiniones

64 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Aankoop gedaan van een Mackie Pro FX 10…

Aankoop gedaan van een Mackie Pro FX 10 mengpaneel. Kreeg een betaalverzoek per email binnen, was ik even vergeten ivm de Kerstsferen en werkte niet meer. Heb bericht achtergelaten en kort daarop gebeld door mr. Meibergen die advies gaf om het via bank te betalen. Zo gezegd zo gedaan en alsnog dezelfde dag gereed voor verzending gemaakt. Heel fijn! Product is geleverd via DPD en prima ontvangen. Het mengpaneel is fantastisch!

26 de diciembre de 2024

Goede prijs, snel bezorgd

In het weekend besteld in de webshop en de volgende dinsdag bezorgd, voor dik 200 euro minder dan elders. Een tevreden klant!

31 de diciembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede prijs en snel bezorgd.

Op zaterdag 28 december 2024 heb ik (tegen een scherpe prijs) een prachtige Gretsch gitaar gekocht, nooit verwacht dat hij rond de feestdagen zo snel bezorgd zou worden. Een zeer goede ervaring dus!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik zou liever 0 sterren geven...

Ik zou liever 0 sterren geven...
Een keyboard besteld bij Meibergen, maar kreeg tot 2 keer toe een niet werkende betaallink van ze toegestuurd. Toen ik wederom per mail vroeg om een werkende betaallink, kreeg ik een mail terug met de mededeling:
"Heb uw bestelling helaas moeten annuleren. Ik kan u niet leveren."
De winkel is telefonisch niet te bereiken en speelt een bandje af waarop te horen is dat ze niet opnemen omdat ze te druk zijn met de online verkoop.
Nou, dat is in ieder geval geen online verkoop aan mij, want ik kan mijn aankoop niet betalen. Dit kost me nu al een paar dagen en veel irritatie.
Wat een schimmige winkel is dit. Ik betaal liever 70 Euro meer bij een betrouwbare winkel.

3 de enero de 2025

Zoom H4N pro

Net voor kerst de Zoom H4N pro besteld. Deze werd nog op tijd voor kerst geleverd. Superblij met de supperlage prijs en de goede levering.

24 de diciembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Elke keer een prima ervaring gehad!

Een aantal malen instrumenten bij Meibergen gekocht en het is elke keer een uitstekende ervaring geweest. De heer Meibergen reageert supersnel via de e-mail, en het contact was altijd erg prettig. Hij doet veel meer voor je dan ik ooit bij andere muziekhandelaars heb meegemaakt. En instrumenten worden goed afgesteld en gestemd geleverd. Een echte aanrader.

21 de diciembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Inmiddels twee aankopen gedaan bij…

Inmiddels twee aankopen gedaan bij Meibergen muziek. Eerste keer een Line 6 Helix en tweede keer een Fender versterker. Beide keren netjes geholpen. producten waren snel verzonden en zijn goed verpakt aangekomen. Prijs is nog net iets scherper als de grote muziekzaken. Wat mij betreft een aanbeveling waardig ik kom er zeker weer terug.

21 de diciembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede afhandeling bij defekt pedaal

Nadat ik eerder al oa een Marshall versterker en wat pedaaltjes gekocht had was mijn trio band creator na een jaar defekt. Via Meibergen is deze opgehaald door digitech. Toen na 2 weken Meibergen zelf bij mij informeerde naar de status, en ik vertelde nog niets te hebben vernomen heeft Meibergen zelf op eigen initiatief een nieuwe opgestuurd.

Dus een goede service! Ben er blij mee.

1 de enero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beste prijs voor nieuwe artikelen

Ik was al een tijdje op zoek naar een PRS MT 15 buizenversterker en bijbehorende cabinet speaker. Bij Meibergen heb ik beide kunnen bestellen tegen een prijs waar de Duitse concullega's niet aan kunnen tippen!

31 de diciembre de 2024

Korg Opsix

Een Korg Opsix gekocht voor een superlage prijs. Ongelooflijk bijna. Geld gestort en alles in keurige staat ontvangen. Super !

Snel en goed geholpen

Snel en goed geholpen, omdat ik toch in de buurt was ook nog even in de winkel gekeken. Nette ontvangst en even gezellig gekletst. De winkel is gericht op Online Verkoop zoals de meeste grote muziekzaken van tegenwoordig.

Vlotte en propere transactie

Had vlak voor kerst een Sterling by Music Man besteld bij. Niet evident tussen de feestdagen maar is proper en fijn afgesteld een paar dagen later tot (zelfs!) in België geraakt. Aanrader!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zonder aankoop back home / nooit meer hierheen.

Met de intentie tot aanschaf van gear t.w.v. zo'n 2000 euro en een goed humeur contact opgenomen met Meibergen. De prijs leek netjes maar ik werd zodanig slecht behandeld dat ik het prijsverschil van zo'n €60.- met een andere winkel liever voor mijn rekening neem dan dat ik ook maar één cent naar die Meibergen breng. Hij gaf ook nog aan multimiljonair te zijn en niet zo wakker ligt van wat hij wel of niet verkoopt.
Ik heb zojuist met verbazing (èn nu dus ook met herkenning) de 1* recensies gelezen. Ongelooflijk dit.
bijzonder ook om te zien dat een 'klant' die zelf Meibergen heet, wèl een positieve ervaring heeft...
Bedankt, voor mij nooit meer. Ik betaal liever die 60 euro (op dit totaalbedrag) méér bij een winkel waar ze me graag zien komen.

19 de diciembre de 2024

Lachen in Almelo

Wat een idiote ervaring daar in Almelo. Dacht naar muziekwinkel Meibergen te gaan voor interesse in een nylon gitaar. Bij de ingang staat dat de winkel open is, maar dat blijkt niet het geval. Alles potdicht. Er staan allemaal vreemde teksten vol argwaan op de deur, zoals “Hallo ik wil helemaal niks en kom uw tijd verdoen” of “ik heb geen cent te makken, maar kom me wat vervelen”. Dacht eerst nog dat dat hoorde bij de unieke Almelose humor, maar ze bleken bloedserieus. De winkel was dicht en bleef dicht. Wel stond er telefoonnummer bij. Gebeld en kreeg een bandje met de boodschap ‘wij nemen niet op, want zijn veel re druk met online verkoop’. Ik ben toen maar afgedropen, benzinegeld en parkeergeld lichter. Wat een minachting van je klant. Dat was weer een heel bijzondere ervaring in muziekwinkelland. Bespaar je de rit!

Aanvullend op mijn review was ik nieuwsgierig naar waar die 5 sterren vandaan komen. Als je ze goed leest, hebben veel reviews dezelfde zinsopbouw, woordgebruik en timbre. In combinatie met een aantal met dezelfde afzender, incl ‘het neefje’ van Meibergen zelf, vermoed ik wel waar deze ‘geweldige serviceverlening’ vandaan komt.

28 de diciembre de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.