La empresa ha respondido
Het was een fijn moment toen ik mijn nieuwe stofzuigertje kreeg tegen huisstofmijt- ik ben allergisch en gebruik hem nu iedere dag voor de bank en matras.Wel graag nieuwe Hepa- filters kunnen bestelle... Ver más
Ondertussen mijn derde bestelling bij Melandi. Nu beschermers voor armleuningen besteld. En zoals eerder: snel geleverd. Vragen via email snel beantwoord. Leuke producten voor leuke prijzen!
La empresa ha respondido
omdat Cindy & Tim vlot, vriendelijk, terzakekundig ondersteuning hebben geboden bij mijn aankoop (beamer). Dit zowel op aankoop-perikelen (rondom eerste ex.) en later m.b.t. de wijze van gebruik.... Ver más
Melandi is gespecialiseerd in het aanbieden van rustgevende producten en innovatieve gadgets die het dagelijks leven verrijken en vereenvoudigen. Ons assortiment varieert van stressverlagende items tot handige slimme huishoudelijke apparaten, allemaal ontworpen om uw dagelijkse routine aangenamer en moeitelozer te maken.
Prinshendrikstraat 6, 2411CT, Bodegraven, Holanda
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Binnen redelijke termijn geleverd en bezorgd wat was besteld
De levering verliep soepel, goede communicatie over de voortgang. Product was als gepresenteerd in de webshop. Prima deal

Respuesta de Melandi
Die elektrische schaar is ideaal je hebt een doos zo in kleine stukken heb ook een stanleymes maar de elektrische schaar is toch makkelijker je bent sneller klaar dan met een stanleymes. Wat ik wel mis is een reserve mesje bij de schaar als er wat mee is moet je eigenlijk een nieuwe elektrische schaar bestellen. Maar verder is het een top product zou hem iedereen aan bevelen 👍👍

Respuesta de Melandi
Tijdig meegedeeld dat zending niet op aangegeven datum zou worden geleverd

Respuesta de Melandi
Het was een fijn moment toen ik mijn nieuwe stofzuigertje kreeg tegen huisstofmijt- ik ben allergisch en gebruik hem nu iedere dag voor de bank en matras.Wel graag nieuwe Hepa- filters kunnen bestellen! Bvd.
Ondertussen mijn derde bestelling bij Melandi.
Nu beschermers voor armleuningen besteld.
En zoals eerder: snel geleverd.
Vragen via email snel beantwoord.
Leuke producten voor leuke prijzen!

Super tevreden!!
Keurig en op tijd geleverd!!
Apparaat voldoet ruimschoots, AANRADER!!

Respuesta de Melandi
Goede waar/service behoeft geen extra waardering

Respuesta de Melandi
Snel besteld en snel bezorgd
Kwaliteit is super
Win win situatie

Respuesta de Melandi
Gemaakte afspraken worden nagekomen. Het is online heel gemakkelijk te bestellen en te betalen. Kwalitatief goede producten. Ik ben zeer tevreden.

Respuesta de Melandi
Snelle levering, prijs kwaliteit verhouding goed. Tevreden dus
Goede ervaring, snel geleverd en goede uitleg van product. Aanrader!!
Más información sobre otros tipos de reseñas.