Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Ramazan ozkal/Ramazan özkal Eko Group

Ik deel hierbij mijn persoonlijke ervaring met Eko Group B.V. en EKO Bouw B.V., beide gelinkt aan Ramazan Özkal (ook bekend als Ramazan Ozkal), om anderen te informeren.

Ik heb deze partij ingeschakeld voor een renovatie aan mijn woning. Helaas is deze samenwerking zeer slecht verlopen en zijn meerdere afspraken niet nagekomen. Ik wil graag iedereen behoeden voor deze persoon.

Tijdens de werkzaamheden heb ik onder andere de volgende problemen ervaren:
Stucwerk van zeer lage kwaliteit
Schilderwerk dat niet professioneel is uitgevoerd
Leidingen die verkeerd zijn gelegd
Geen of onvoldoende isolatie aangebracht waar dit wel was afgesproken
Gebruik van verkeerde materialen (bijvoorbeeld PVC toegepast waar Keralit was afgesproken)

Daarnaast werden afspraken structureel niet nagekomen. Er werd vaak niet op komen dagen zonder duidelijke communicatie, wat voor veel vertraging en frustratie zorgde.

Er zijn ook betalingen gedaan voor het leveren van onder andere een schuifpui en kozijnen. Deze zijn echter nooit geleverd.

Er zijn dus betalingen gedaan voor werkzaamheden en materialen die niet zijn uitgevoerd of geleverd.

Op hetzelfde adres staan meerdere bedrijven ingeschreven, waaronder:
Eko Group B.V.
EKO Bouw B.V.
EQUA Stone & Tegelgroothandel B.V.
Her B.V.
Mir Holding B.V.
Özkal Holding B.V.

Ik kan niet beoordelen wat de rol van deze verschillende entiteiten precies is, maar ik vind het belangrijk om dit te benoemen voor transparantie.

Inmiddels heb ik contact met meerdere andere personen (op dit moment zes), die vergelijkbare ervaringen hebben met dezelfde persoon. In alle gevallen gaat het om slecht werk en het niet leveren van materialen evenals het niet nakomen van afspraken.

Ga absoluut NIET in zee met Eko Group B.V., EKO Bouw B.V. of Ramazan Özkal/Ramazan Ozkal.

Eko Group Ramazan Ozkal

1 de abril de 2026

Tijdverspilling

Meld. nl biedt veel informatie, maar wanneer je een klacht wilt melden, werkt de site niet!
"Meld.nl kan nog geen meldingen verwerken, excuses voor het ongemak."

7 de febrero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik Meld even dat ik zelden zo'n…

Ik Meld even dat ik zelden zo'n waardeloze website heb meegemaakt als die van Meld.nl!
Het lukt gewoon niet om een melding te doen want als je een keuze maakt kom je uiteindelijk weer op de beginpagina, enz. enz. enz.
Nutteloos belastingcenten opmaken is dit!

19 de noviembre de 2025

Koop niet bij Schaduwshop.nl

Koop niet bij Schaduwshop.nl. KVK nummer en naam bestaan niet, ze gebruiken adres van een B&B in Friesland en een 085 tel.nr (nier regiogebonden). Op geen enkele manier mee in contact te komen. Al gemeld bij Klarna, waar ze zich wel hebben kunnen registreren. Betaal zeker niet vooraf!!!!

15 de julio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Meld.nl kan op dit moment geen…

Op de website staat 'Meld.nl kan op dit moment geen meldingen aannemen en verwerken, excuses voor het ongemak.'
Inmiddels 3 maanden later nog steeds de zelfde melding. Bestaan ze nog? Waar kan ik heen voor verkeersrecht

5 de abril de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.