Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Har kun fått testet en natt! Men det er første gang gutten vår har sovet så lenge i strekk, han er nå straks 6 måneder. Det hjalp veldig at han ikke fikk beveget seg så mye, han sov godt igjennom n... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi är så otroligt nöjda med detta tyngddjur som vi köpte till vår bebis! Den är inte bara supermjuk och gosig, utan också otroligt fin – en perfekt liten kompis i både barnvagnen och spjälsängen.... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Vi har netop modtaget en White Noise Speaker fra Membantu af vores barns bedsteforældre. Den holdte lige under to dage før tænd/sluk knappen ikke længere kunne trykkes ned. Vi tænker, at materialet i... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Slyngevuggen har været både effektiv og flot at have stående som et midlertidigt møbel i stuen. Vores baby har elsket at ligge i den trygge hule. Også hængt op i æbletræet i haven. Og til at forlæn... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda para bebés

Escrito por la empresa

Vi sælger produkter, som hjælper med mere søvn og overskud hos nybagte familier

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Hej Trine

Tusind tak for de flotte ord
Vi er glade for at høre at kvaliteten og levering lever op til dine forventninger

Vi ønsker dig en dejlig dag ⭐

Kathrine
Membantu

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kunne have endt i ildebrand

Hvis jeg kunne ville jeg desværre ikke give nogen stjerne overhovedet!

Vi har ellers været meget glade for vores slyngevugge, men i dag skulle jeg pille den ned, da vores datter ikke længere må sove i den, grundet at hun kan vende sig. Her opdager jeg at der er noget sort som er smuldret ned på stoffet flere steder og det synes jeg er meget mystisk, da jeg ikke viste hvor det kom fra. Her ser jeg længere oppe, at ledningen fra motoren som skal sættes fast, simpelthen har brændt hul flere steder i stoffet! Det her sorte smuldre er faldet ned på min datter imens hun har sovet, og dette kunne have endt i en ildebrand! Og ikke nok med det så larmer motoren helt vildt!!

27 de marzo de 2026

Kære Nadia.

Tak fordi du deler din oplevelse. Det lyder som en ubehagelig situation, og det er vi virkelig kede af at læse.

Det, du beskriver, er bestemt ikke en oplevelse, vi ønsker, at nogen skal have. Sikkerheden er vores absolut højeste prioritet, og vi vil meget gerne undersøge dette grundigt.

Ud fra din beskrivelse kan det muligvis være den bevægelige wire fra motoren (og ikke en elektrisk ledning), men uanset hvad skal der selvfølgelig ikke opstå slid eller skader på stoffet. Det er ikke noget, vi tidligere har set, og derfor er det vigtigt for os at få klarlagt, hvad der er sket.

Vi vil derfor rigtig gerne i direkte dialog med dig, så vi kan få undersøgt produktet og situationen nærmere sammen med vores tekniske team.

Kan du sende os en mail på info@membantu.dk med billeder af produktet, din opsætning samt lidt info om, hvor og hvornår det er købt?

Tak fordi du gør os opmærksomme på dette.

Eva

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bad customerservice. No response on phone or email.

Bad customerservice. No response on phone or email. Wrote different days tried to call different days, no response still! Was on the phone 30 minutes each time before I gave up. Therefore i will try to contact them here maybe it works.

Makes me wonder if this is a serious store?

Please contact me, order number m4888

18 de marzo de 2026

Respuesta de Membantustore

Thank you for your review.

We are sorry to hear that you have experienced difficulties getting through to our customer service. I have sent you an email. We would be more than happy to help you resolve the matter.

We wish you a great weekend.

– Kathrine
Membantu 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Als Mutter von Zwillingen kann ich mir…

Als Mutter von Zwillingen kann ich mir nicht vorstellen, was ich ohne Membantu gemacht hätte. Ich werde traurig sein, wenn meine Zwillinge dafür zu groß geworden sind.

8 de febrero de 2026

Respuesta de Membantustore

Thank you very much for the kind words.

We are happy to hear that you are satisfied with our cradle bouncer 🤗

I would like to take this opportunity to mention our junoir spring, which can be used up to the twins weighing 25 kilos (together)🙏

- Kathrine

Bra upplevelse och köp

Vi hade en bra upplevelse av Membantustore. Jag hade en produktfråga och fick svar snabbt dagen efter. Beställningen var enkel att lägga och leveransen var snabb. Beställde deras Magma tyngdgosedjur som vi blev nöjda med.

9 de enero de 2026

Respuesta de Membantustore

Stort tack för din fina recension!✨ Vad roligt att höra att du haft en bra upplevelse hos Membantu, och att både service, beställning och leverans levde upp till förväntningarna.

Vi är glada att ni är nöjda med Magma tyngdgosedjur – hoppas det ger mycket glädje framöver.

- Kathrine 🤩

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Pakken manglet deler og de gir ikke penger tilbake på retur!

Pakken kom med mangler, og når jeg fikk sendt i retur så gir de ikke tilbake penger. Har nå gått 1,5 måned siden de mottok varene og jeg ble lovd pengene tilbake. Jeg har purret hver uke siden da og får bare dårlige unnskyldninger og beskjeder om å vente litt eller at de jeg får kontakt med ikke er så gode på den delen av bedriften og at jeg må ta kontakt senere og se om en anne person er på jobb.

16 de diciembre de 2025

Respuesta de Membantustore

Tak fordi du deler din oplevelse med os. Det er vi oprigtigt kede af at høre.

Forløbet omkring din ordre og tilbagebetaling har desværre ikke været tilfredsstillende og lever slet ikke op til den service, vi ønsker at give vores kunder. Der har været interne udfordringer i forbindelse med behandlingen af tilbagebetalingen, hvilket har resulteret i en unødigt lang ventetid – og det beklager vi meget.

Vi kan bekræfte, at tilbagebetalingen nu er gennemført. Vi forstår fuldt ud din frustration over både ventetiden og den manglende klare kommunikation undervejs, og vi undskylder oprigtigt for den ulejlighed, det har medført. Dette er ikke normalt hos os, og vi tager din feedback med os for at forbedre vores processer fremover🙏

- Kathrine

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God købsoplevelse og lækkert produkt

Hurtig levering og super flot produkt. Har købt en af de nye motorer til vores slyngevugge. Den har ikke så mange hastighedsniveauer som vi er vandt til herhjemme, så konstruktiv feedback vil være, at vi mangler lidt mere “motion”. Men derudover er jeg fuld tilfreds. Den er super støjsvag som lovet.

29 de enero de 2026

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse og for at dele din oplevelse 🙏

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god købsoplevelse, hurtig levering og at motoren lever op til forventningerne – især i forhold til støjniveauet, som netop er et vigtigt fokuspunkt for os.

Tak også for din konstruktive feedback omkring hastighedsniveauerne. Den tager vi med videre, da input som dit er med til at udvikle og forbedre vores produkter fremadrettet.

Vi er glade for, at du samlet set er fuldt tilfreds, og tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse ⭐

VH Kathrine

Allt OK !

Leveransen gick snabbt och allt var välpackat. Inga problem med beställningen!

15 de enero de 2026

Kära Lina,

Tack för din recension.
Härligt att du är nöjd med köpet 🌟

Ha en riktigt bra dag.

De bedste hälsningar,

Rask levering

Fikk pakken raskt og alt var godt pakket. Bestillingen gikk helt problemfritt.

5 de enero de 2026

Kære Nils,

Dejligt, at du er glad for købet🌟🤩

Rigtig god dag.

Bra köp

Enkel att använda och bra kvalitet. Gör verkligen vardagen lite enklare.

12 de enero de 2026

Käre Sofia,

Stort tack för din fina recension! 🌟
Vi är glada att höra att produkten är enkel att använda, av bra kvalitet och gör vardagen lite enklare.

De bästa hälsningar,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

How can a white noise machine for sleep…

How can a white noise machine for sleep have an annoying loud beeping sound when the battery is low? Woke everybody up. Why cant it just turn off? Completely useless.

5 de enero de 2026

Dear Martina,

I am truly sorry to hear about your experience.
This is of course far from the experience we aim to provide. I fully understand how frustrating it must have been that a loud low-battery beep ended up waking the entire household.

I have sent you an email so that we can find a solution together and hopefully turn the experience into something more positive.

Thank you for taking the time to share your feedback – it helps us improve.

Best regards,

Stützmatraze

Wir haben für unsere Federwiege, eine Stützmatraze bestellt. Die würde schnell geliefert. Wir sind sehr zufrieden und sind von der guten Qualität überzeugt.

6 de enero de 2026

Liebe Kitty,

Vielen Dank für dein Feedback! Schön, dass du mit der Lieferung und Qualität der Stützmatratze zufrieden bist.

Wir wünschen dir einen schönen Tag.

Mit freundlichen Grüßen

Hilfreich im Alltag

Wir nutzen die Federwiege mit Motor seit einiger Zeit. Verarbeitung wirkt hochwertig und der Motor läuft ruhig. Insgesamt eine gute Lösung!

24 de noviembre de 2025

Liebe Anja,

Vielen Dank für Ihr positives Feedback! 😊
Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit der Verarbeitung der Federwiege und dem ruhigen Lauf des Motors zufrieden sind.
Wir wünschen dir einen schönen Tag.

Mit freundlichen Grüßen

Sehr hilfreich

Die Federwiege mit Wiegenmotor hat unseren Alltag deutlich erleichtert. Ruhiger Lauf und einfache Nutzung

26 de noviembre de 2025

Hallo,

Vielen Dank für Ihre positive Bewertung!
Es freut uns sehr zu hören, dass die Federwiege mit Wiegenmotor Ihren Alltag spürbar erleichtert hat. Besonders schön, dass Sie den ruhigen Lauf und die einfache Nutzung hervorheben – genau darauf legen wir großen Wert. 💛
Wir wünschen Ihnen weiterhin viele entspannte Momente!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Gute Erfahrung von Anfang bis Ende.

Gute Erfahrung von Anfang bis Ende. Keine Probleme gehabt.

11 de diciembre de 2025

Vielen Dank für Ihr Feedback! 😊
Wir freuen uns sehr, dass Sie eine durchweg gute Erfahrung gemacht haben und keine Probleme hatten. Darf ich fragen, was der Grund dafür war, dass Sie „nur“ 4 Sterne vergeben haben und nicht 5? Wir würden uns sehr über Ihren Hinweis freuen, um uns weiter verbessern zu können.

Sehr zufrieden

Das Magma fühlt sich hochwertig an und hat ein angenehmes gewicht…

1 de diciembre de 2025

Hallo,

Vielen Dank für Ihr Feedback! 😊 Es freut uns sehr, dass Sie die hochwertige Qualität und das angenehme Gewicht des Magma schätzen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt er gået som det skulle

Alt er gået som det skulle. Jeg har endnu ikke taget slyngevuggen i brug, men det var en god pris og sikker levering.

29 de noviembre de 2025

Kære Kirsten,

Tak for anmeldelsen og de fem stjerner.
De varmer🌟🌟

God dag.

Super Verkäufer

Die Lieferung erfolgte schnell. Das Produkt ist hochwertig und der Aufbau sowie die Verwendung sind gut dokumentiert. Alles prima!

26 de noviembre de 2025

Hi Axel,

Thank you so much for your review!
Im glad to hear that everything is working as it should!

Wish you a great day.

Best regards,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kjøpte Ullmadrass til slyngevugge…

Kjøpte Ullmadrass til slyngevugge (Moonboon). Produktet sto til forventningene. Rask og enkelt levering via posten.

10 de noviembre de 2025

Kære Katarina,

Tak for din fine anmeldelse og de fem stjerner - de varmer godt på en tirsdag⭐🌙

Rigtig god dag.

Godt produkt

7 de noviembre de 2025

Kære Katrine,

Tak for din anmeldelse, og for de fem stjerner! Dem er vi glade for!🌟

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.