1. Perfumería
  2. Proveedor de cosméticos y perfumes

Memories & Scents is dé specialist in niche parfums, natuurlijke skincare, luxe bodycare en home fragrances. Ontstaan uit passie voor bijzondere geuren, vind je bij ons meer dan 50 zorgvuldig geselecteerde niche parfums en exclusieve merken. Wij geloven dat parfum meer is dan alleen een geur – het is een beleving, een herinnering en een verhaal. In onze showroom en webshop ontdek je unieke, duurzame en met zorg samengestelde producten, altijd met persoonlijk advies. Kies voor kwaliteit, authenticiteit en emotie bij Memories & Scents – jouw bestemming voor exclusieve parfums en luxe verzorging. Memories & Scents is your specialist for niche perfumes, natural skincare, luxury bodycare, and home fragrances. Born from a passion for unique scents, we offer over 50 carefully curated niche perfumes and exclusive brands. We believe fragrance is more than just a scent—it’s an experience, a memory, and a story. Discover unique, sustainable, and thoughtfully selected products in our showroom and online shop, always with personal advice. Choose quality, authenticity, and emotion at Memories & Scents—your destination for exclusive perfumes and luxury care.

4,7

Compra con satisfacción

Era mi primera compra en esta web , ha ido super bien y muy satisfactoria , un proceso de compra rápido y preciso en la pagina y tras esta ha llegado informacion correcta del pago asi como un envío rápido con información durante todo el trayecto del envío, al abrir el paquete me encontré una elegante presentación del producto junto a unas muestras de regalo entre ellas una del mismo perfume adquirido lo que es ideal , sin duda volvere a comprar en esta web .

12 de abril de 2026
Mostrar opiniones en todos los idiomas. (78 opiniones)