Helt igennem fremragende service! Jeg dukkede uanmeldt op fredag formiddag med en Macbook Pro, der ikke vil starte. Fin og informativ dialog om, hvad årsagen kunne være. En time efter ringede... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Hos fixminmac i de indbydende lokaler i Nansensgade - midt i København - får man ikke bare topprofessionel og hurtig betjening, man bliver også mødt med venlighed, åbenhed og nysgerrighed. Intet probl... Ver más
Verdens klasse service! Min computer gav op og jeg skulle bruge den til et stort møde samme dag. Var nede og aflevere den hos fixminmac og han skiftede batteriet på 20 min. Havde forsøgt a... Ver más
God service, hurtig udførelse. Min Mac gik ned og på blot to dage havde jeg en velfungerende computer mellem hænderne igen, hvilket er vigtigt da det er mit primære arbejdsværktøj. Jeg fik tre... Ver más
Información sobre la empresa
- Asistencia y servicios informáticos
- también en la categoría
- Tienda de computadoras usadas
- Tienda de informática
- Tienda de ordenadores y accesorios
Escrito por la empresa
Reparation af PC, Mac og IT-udstyr – vi tilbyder også udkørende IT-support. Vi servicerer fleste mærker til skarpe priser. Vi går på kompromis med vores priser dog ikke på kvalitet og service. Du får altid 1 års garanti på de reparationer som vi udfører. Vi sælger og køber både PC, Mac og brugte it udstyr fra vores værksted i København.
Información de contacto
Nansensgade 11, kld. th., 1366, København K, Dinamarca
- mended.dk
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
meget fin og god oplevelse
meget fin og god oplevelse, effektivt og god vejledning.
Livredder!
Livredder!
Jeg troede, den var kaput, men den fik førstehjælp og hjertestart i Nansensgade. Super service, hurtig og tilmed venlig.
Super og meget hurtig service
Bedste service i byen!
Hurtig og reel
Hurtig og reel. Løste på få timer problemet med min mac, der var helt død fordi den havde fået kaffe.
Fantastisk service
Det bedste mac værksted jeg har oplevet
Det bedste reparationssted jeg har oplevet. Imødekommende, hurtig forståelse af problemet. Effektiv kommunikation om alternativer. De holder hvad de lover, og overrasker endda med lavere pris end overslag. God værdi for pengene, høj service. Jeg vil anbefale dem til alle
Super service med fornuftige løsninger…
Super service med fornuftige løsninger til en kanon pris :-)
Super og venlig.
Venlig prof vejledning og hurtig…
Venlig prof vejledning og hurtig rep.Fin lille overskuelig butik.
God og hurtig service
God og hurtig service. Jeg fik skiftet batteriet på min mac og den har virket perfekt siden
Fantastisk service
Super velig betjening og hurtig…
Super venlig betjening og hurtig kompetent service
Super oplevelse med reparation af MAC
Super oplevelse med reparation af MAC - tastatur og mus fikset lyn hurtigt og til en god pris. Vil klart anbefale fixminmac.dk til andre!!
Hurtig og proffesionel hjælp
Hurtig og proffesionel hjælp. Min datters Macbook Air var helt død. Jeg fik besked at indenfor nogle timer ville jeg få besked om hvad der var galt, men fik besked om den var lavet allerede. Jeg kan på det varmeste anbefale dem. Med venlig hilsen Steffen
La experiencia Trustpilot