Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onlangs een mooie gebruikte Mitsubishi…

Onlangs een mooie gebruikte Mitsubishi Space star gekocht in Roermond. Er hangt hier een ontspannen sfeer in de showroom. Je wordt als klant ook direct opgemerkt en aangesproken. Vriendelijk personeel. Opvallend was als er monteurs naar de balie kwamen deze ook zeer vriendelijk naar de klanten zijn.
Goede uitleg gekregen. En ze zijn niet zuinig met het inschenken van koffie.
Alleen maar lof over deze vestiging.

14 de marzo de 2026

Ik adviseer geen enkele…

Ik adviseer geen enkele Mengelers-vestiging.
De problemen liggen niet bij een specifieke locatie, maar bij de organisatie zelf. Gekochte auto’s kunnen functies missen, gebreken worden bij de klant neergelegd en oplossingen zijn nauwelijks concreet. Controleer alles extern voordat je een auto koopt.

24 de octubre de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Moest op afspraak komen om mijn…

Moest op afspraak komen om mijn zomerbanden te verwisselen voor winterbanden. Na ca. 3 kwartier te hebben gewacht,nadat ik de sleutel had afgegeven, kwam de medewerker mij vertellen dat er verkeerde winterbanden vanuit de bandenhotel waren gestuurd. Of ik maar een nieuwe afspraak moet maken. Zij zullen mij hierover t.z.t. bellen.

24 de octubre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Er wordt een hoop geauwehoerd achter de…

Er wordt een hoop geauwehoerd achter de balie bij Mengelers Sittard, komt onprofessioneel over maar goed, tot het mij veel geld gaat kosten.

Sinds kort jonggebruikte Mazda in bezit, door directe injectie (Sky-X) mag daar geen euro95 in, al helemaal geen belgische. Ondanks dat ik twee keer in paar maanden bij Mengelers ben geweest (grote beurt €1000 en een terugroepactie) heeft mij niemand hierover geïnformeerd. Advies kwam toen het te laat was, en injectoren gereinigd moesten worden (weer €1100). Voor dit soort specialisatische euvels en TIJDIG advies ga ik juist naar de dealer!

Maar ‘schoonbranden’ vd injectoren zou misschien nog kunnen helpen: octaan 98 of liever nog 100 tanken en lange stukken autobahn vol gas geven was het advies.

Resultaat: gaatje in de katalysator gebrand, storingen alom, deze vervangen zou €4000(!) kosten. Gelukkig via de sloop een gebruikte kat uitgegaald en bij HENSGENS laten vervangen. Alsnog heeft dit onnodige gebeuren €2000 gekost.
Nog steeds beter dan €5500 maar ik zet geen voet meer binnen bij Mengelers.

Gelukkig is in Limburg een goed alternatief, Hensgens, die ook gewoon de gebruikte kat (deze was zo goed als nieuw) er voor mij onderhangt. Top service daar, erg blij met Hensgens.

Wat verder nog opvalt zijn de vele zeer positieve “reviews” op hun eigen website. Mooi stukje marketing. Zelf kan ik er niets plaatsen, erg vreemd.

22 de octubre de 2025

Geen zaken mee doen

Geen zaken mee doen. Maken vlekken in de kleding en ontkennen alles. Het is de schuld van de klant dat men de "schone" kleding met diverse vlekken en beschadigingen terug krijgt. Niet te vertrouwen.

1 de octubre de 2024

Sjoemelaars die schade verdoezelen

Laat hier nooit uw kleding reinigen!

Onlangs hebben wij een kledingstuk laten reinigen door de firma Mengelers. Na reiniging bleek bij thuiskomst het stuk volledig geruïneerd te zijn door een tweetal verticale scheuren van ca. 10cm per stuk. Dit hebben de medewerkers van de stomerij moeten zien, maar zeker niet gemeld.

Wij hebben de schade gemeld en konden het stuk terug brengen, de baas zou er naar kijken en met een oplossing komen. Na een paar dagen kregen wij een telefoontje dat er niets mee gedaan zou worden en we het stuk weer konden ophalen. Tot twee keer toe zijn wij het stuk gaan ophalen, maar hebben medewerkers uit eigen beweging gevraagd het achter te laten om nogmaals met de baas te overleggen. Pas toen wij aangaven het er niet bij te laten zitten kregen wij een telefoontje van de grote baas zelf. Hij herhaalde het standpunt dat er niks mee gedaan zou worden en dat ze al 50 jaar ervaring hebben met ontevreden klanten en dat hij daar niet van wakker ligt. We moesten maar naar de geschillencommissie gaan. Stuitend hoe deze mensen met klanten omgaan!

Laat u niet afschepen wanneer uw kleding ook beschadigd wordt door deze stomerij. Een stomerij is namelijk altijd verantwoordelijk voor het ingenomen stuk en aansprakelijk voor de geleden schade. Wij starten een procedure en houden u op de hoogte.

10 de marzo de 2021

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.