Menina Amsterdam Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel blij met mijn ring! De service was ontzettend vriendelijk, persoonlijk en behulpzaam. Er werd goed meegedacht en alles verliep prettig en soepel. Bedankt voor de fijne ervaring en de mooie ring!

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben echt ontzettend blij met mijn aankoop! De vintage ring overtrof al mijn verwachtingen, nog mooier dan op de foto’s. Je ziet en voelt dat er met zorg mee is omgegaan. De bestelling werd sup... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben supertevreden met de sieraden van Menina Amsterdam. De kwaliteit is verrassend goed en de ontwerpen zijn subtiel maar toch heel chic — precies wat ik zocht. De bestellingen worden netjes verpa... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een tijd geleden twee ringen besteld om daarvan eentje te kiezen en houden. Beide ringen waren prachtig en in perfecte staat, toch uiteindelijk een keuze kunnen maken. Ik ben meer dan tevreden met d... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Joyería

Escrito por la empresa

Vintage jewellery from around the world begins a new chapter in your hands thanks to Menina Amsterdam. A girls dreams coming true ❤️

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

28 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Unieke sieraden

Ik heb nu verschillende sieraden van Menina en ze zijn allemaal prachtig. Vooral over mijn ringen krijg ik veel complimenten, omdat ze ook zo uniek zijn (en toch goed betaalbaar). Goede kwaliteit en de mensen die er werken zijn altijd erg lief en behulpzaam. Aanrader!

6 de junio de 2023
Opinión espontánea

Dankjewel Julia!

Amazing

Ben niet alleen super geholpen met de aankoop van een ring… ik ben ook top geholpen met mijn zoektocht naar een armband. Alleen maar lof voor menina… ik heb geen woorden voor de status van de sieraden want dat moet je echt met eigen ogen zien en is niet te beschrijven

17 de mayo de 2023

Respuesta de Menina Amsterdam

Wauw Nova-Lilly, enorm bedankt voor deze fantastische review! Hopelijk mogen we je nog vaker helpen met het vinden van je droomsieraden!☺️

Top!

Steeds een hele aangename ervaring om hier een juweel aan te kopen! Staan steeds klaar om je te helpen met raad en daad! Al verschillende aankopen bij heb gedaan en steeds erg blij! 💕

14 de mayo de 2023

Respuesta de Menina Amsterdam

Super bedankt voor je lieve review!🫶🏼❤️

Fijne ervaring

Fijne ervaring! Prachtige ring ontvangen, goede maat, persoonlijk kaartje en in een mooie verpakking!

9 de mayo de 2023

Respuesta de Menina Amsterdam

Dankjewel voor de goede review!☺️

Snelle levering, mooie producten

Snelle levering. Voor de 3e keer iets besteld. Mooi aparte producten, blijven ook mooi na gebruik.
1x teruggestuurd wegens aanpassing maat. Dit ging ook goed.

9 de mayo de 2023

Respuesta de Menina Amsterdam

Dankjewel voor de goede review! We helpen je altijd graag.🥰

Valorada con 5 estrellas sobre 5

In het echt mooier dan op de foto's

Ik ben super blij met mn ring. Hij is in het echt mooier dan op de foto's. Jullie handgeschreven briefje geeft het online winkelen toch een persoonlijke ervaring.

7 de mayo de 2023

Respuesta de Menina Amsterdam

Wat fijn dat je zo tevreden bent met je ring. Bedankt voor je fijne review!😇

Perfecte customer service!

Prachtige sieraden, snelle waardevolle reactie op IG en goede service (oa in vermaken sieraden).

19 de abril de 2023

Respuesta de Menina Amsterdam

Wauw, Dankjewel voor je lieve review!☺️

Super mooi

Snelle service, top kwaliteit 👍

16 de abril de 2023

Respuesta de Menina Amsterdam

Dankjewel voor de goede review!🥰

Fast and friendly service

Fast and friendly service. Personal call to ensure the payment details were correct. Lovely (and funny) note included with the ring. And of course my wife loves the ring itself, so all around very happy.

23 de abril de 2023

Respuesta de Menina Amsterdam

Wauw, thank you for your amazing review! 🥰

Precies wat ik hoopte

De ring zag er precies zo uit als op de foto's, als nieuw! De verzending ging ook erg snel en kwam in een net pakketje met een mooi doosje, attent kaartje en een echtheidsbewijs. Helemaal blij mee!

19 de abril de 2023

Respuesta de Menina Amsterdam

Wat fijn dat je zo tevreden bent met onze service! Dankjewel voor je lieve review.🥰

Heel tevreden

Snel bezorgd, in mooi doosje, ring ziet er prachtig uit

10 de abril de 2023

Respuesta de Menina Amsterdam

Dankjewel voor je lieve review!😚

Valorada con 5 estrellas sobre 5

It looked exactly as on the picture and…

It looked exactly as on the picture and its stunning. I love the earrings and it was delivered the next day! Really good service and value for money :)

10 de abril de 2023

Respuesta de Menina Amsterdam

We are glad to hear that you are so happy with your purchase! Thank you for your review.🥰

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Super mooie ring

Super mooie ring, snelle service. Helaas was de ring te groot qua steen en omvang dus hij ging terug maar hou de website zeker in de gaten.

26 de marzo de 2023

Respuesta de Menina Amsterdam

Bedankt voor de goede review! Hopelijk kunnen je in de toekomst helpen met het vinden van de perfecte ring!🥰

8 consejos para escribir buenas reseñas.