Faktiske mentor i Shahd. Hjalp vores datter i 1 og 2 G med kemi og matematik. Virkelig dygtig til formidling og omsætte svært stof til forståeligt. Vores datter er rykket fra 4 til 7 og vigtigst af al... Ver más
La empresa ha respondido
Vi havde Jakub, som hjælpelærer, og han formåede med god pædagogik og megen tålmodighed at få vores søn løftet kraftigt - fra overvejelsen om at gå et klassetrin om, til at vores søn klarer sig langt... Ver más
La empresa ha respondido
Samira var min datters mentor i samfundsfag og til dels også i andre fag op til 3.g STX-eksamener. Min datter siger følgende: Hun lærte mig at bruge faget aktivt og at tale om samfundsfaglige emner me... Ver más
La empresa ha respondido
Et super forløb med perfekt mentor som klikkede med vores datter fra dag 1. Vi har set en positiv fremgang og ikke mindst gejst og kunnen selv. Til sidste skolehjem blev vores datter rost for hende... Ver más
La empresa ha respondido
Vi styrker troen på egne evner gennem vores lektiehjælp af højeste kvalitet! Når et barn ikke trives i skolen, påvirker det hele familien. Trivsel og faglig præstation hænger ofte sammen. Det ved vi, fordi vi hver eneste dag bliver ringet op af forældre, der er bekymrede for deres barns trivsel eller faglighed. Det gør ondt at se sit barn mistrives. Heldigvis er der noget at gøre. Hvis barnet møder en mentor med de rigtige faglige og menneskelige kvaliteter, kan udviklingen vendes. Vi har igen og igen oplevet, hvordan styrket faglighed giver øget selvtillid og flere succesoplevelser. Den helt rigtige mentor kan vende udviklingen og forbedre både trivsel og faglighed markant. Det ved vi, fordi MentorDanmark, Nordens førende lektiehjælpsvirksomhed siden 2013, har hjulpet mere end 80.000 familier og har set, hvilken forskel en mentor gør i børns liv. Vores koncept er simpelt. Vi tager afsæt i den enkelte elev og matcher med en mentor, der passer til behov og præferencer. Vores mentorforløb er skræddersyet til det enkelte barns interesser og læringsstil, baseret på viden fra vores eksperter inden for pædagogik, dysleksi og motivation. Vi leverer kvalitetssikret lektiehjælp ved at engagere landets dygtigste studerende til at hjælpe børn og unge fra grundskolen og gymnasiet med deres personlige og faglige udfordringer i alle fag – og vi hjælper både fysisk og online. En mentor er en rollemodel og et forbillede i et ungt menneskes liv, og den opgave tager vi seriøst. For os handler det om at oplyse, inspirere og skabe lyst til læring. Alle mentorer har fået 12 eller 10 i deres undervisningsfag, og de screenes for personlige, faglige og pædagogiske kompetencer. De videreuddannes løbende i MentorAkademiet. Vi er en del af Gyldendal, og vi deler forlagets dedikation til kvalitet, oplysning og læring. MentorDanmark er mere end lektiehjælp - det er et løfte om at skabe en positiv forandring for den enkelte elev, både fagligt og menneskeligt.
Vi finder det helt rigtige match inden for fem hverdage

Klareboderne 3, 5. sal, 1115, København K, Dinamarca
Ha contestado el 66% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Mentoren der hjalp mit barnebarn i kemi, var dygtig, forstående og der var også en god kemi, det kunne ikke være bedre.
Mvh
Kirsten Klug

Mange tak for forløbet.
Kæmpe hjælp i hverdagen.
Tak til alle unge, kreative og intelligente mennesker, som vi havde som Mentor.
Tak for samarbejdet og de flotte karakterer vores datter fik efter 9 i Dansk.

Respuesta de MentorDanmark | Lektiehjælp og Privatundervisning
Vi har haft 2 forløb over 2 år med samme skønne mentor, som har været et godt match både fagligt og personligt.
Merle har været meget venlig, dygtig, præcis, fleksibel, vedholdende og fagligt stærkt. Hun har konstant tilpasset sin undervisning efter det aktuelle behov og hele vejen været en stor hjælp. Op til eksamener oplever vi, at Merle har gjort sit ypperste for at støtte ekstra op.
Vi har oplevet et væsentligt fagligt løft i både matematik og engelsk og forløbene har absolut været det hele værd.
Den lavpraktiske kontakt med Mentor Danmark har også været professionel og yderst tilfredstillende.

Respuesta de MentorDanmark | Lektiehjælp og Privatundervisning
Vi havde et rigtig godt dansk forløb med Lasse.
Han var tålmodig, god til at lære fra sig og positiv.
Han gav vores søn selvtillid og faglig viden, til at gå op til mdt. dansk eksamen. Vores søn fik et "stort 10 tal" som censor sagde.
Det var alle pengene værd.
Vi giver vores bedste anbefalinger til Lasse.

Respuesta de MentorDanmark | Lektiehjælp og Privatundervisning
På alle måder en skuffende oplevelse!
Vores datter i 2.g havde købt ti timers eksamenshjælp inden en mundtligt årsprøve i matematik. Hun havde to tutorer tilknyttet, som begge var utrolig uforberedte, konstant henviste til hjemmesider og google, var uoplagte og havde mest travlt med at fortælle, hvor travlt de selv havde det. Prikken over i'et var, at en session skulle planlægges, så det passede med, at tutoren havde været i byen aftenen inden - af den grund kunne hun så først mødes kl. 14.....
Det er absolut sidste gang vi vælger bruge MentorDanmark til nogen form for studiehjælp.
Venlig betjening og det vigtigste var selvfølgelig mentor - som hjalp vores barn gevaldigt på 6 måneder i matematik på gymnasiet. Kan varmt anbefales.

Respuesta de MentorDanmark | Lektiehjælp og Privatundervisning
Vores søn på nu 17 år har været tilknyttet MentorDanmark i 1 år, og de har været fantastiske. Lige fra at finde en mentor, der såvel fagligt som persinligt "metchede" vores søn, der har haft en rigtig god oplevelse med øget faglighed (læs bedre karakterer), øget selvtillid og øget interesse for fagene.
Herudover vil jeg rose MentorDanmarks kommunikation med os; nem, ukompliceret og professionel.
Jeg kan kun give MentorDanmark mine varmeste anbefalinger

Respuesta de MentorDanmark | Lektiehjælp og Privatundervisning
Min tutor lærte mig op i de helt forkerte ting. Mentordanmark burde evt. tjekke op på om deres mentorer overhovet kan finde ud af det de lærer om.
Det simpelhent for ringe og uprofessionelt. Hvis bare man får et 10 tal kan man blive tutor. Det er helt vildt dårligt. Jeg er ikke den eneste der har oplevet dette!

Respuesta de MentorDanmark | Lektiehjælp og Privatundervisning
En mentor i ordets smukkeste betydning!
Jeg har haft en fantastisk oplevelse med MentorDanmark gennem to sammenhængende forløb. Mit barns mentor har ikke blot rykket ham fagligt mere, end jeg turde håbe på – han har i lige så høj grad været en støtteperson, som virkelig har gjort en forskel.
Mentoren mødte mit barn i øjenhøjde med både varme, nysgerrighed og respekt. Han formåede at skabe et trygt og anerkendende rum, hvor mit barn følte sig set og forstået. Det har betydet, at hans selvtillid og tro på egne evner er vokset markant, og det har haft en tydelig, positiv effekt på både trivsel og præstationer i skolen.
Det her var meget mere end undervisning – det var et menneskeligt møde, der satte spor. Jeg er dybt taknemmelig og kan kun give mine allervarmeste anbefalinger videre

Respuesta de MentorDanmark | Lektiehjælp og Privatundervisning
Tak for helt fantastisk hjælp til vores datter. Hun har haft to forløb hos Mentordanmark. Først et længere forløb i løbet af 2. g med generel hjælp i matematik og her til sidst et intenst eksamens-boost. Begge dele har været helt fantastiske. Hun startede med at hade matematik og være meget usikker. Hun endte med at gå til eksamen med rank ryg og tro på sig selv. Da hun gik ud igen, havde hun begge arme over hovedet. Tak! Kan ikke anbefale ordningen nok.

Respuesta de MentorDanmark | Lektiehjælp og Privatundervisning
Jeg har haft et rigtig godt mentor forløb med mentor danmark. Der gik ingen tid før jeg fik en dygtig mentor som har været god til at hjælpe mig de sidste måneder i mens jeg har suppleret matematik. Min mentor sebastian har været rigtig god til at undervise i abstrakte emner og derfor ender jeg også med et rigtig godt resultat til min mundtlig matematik eksamen. Jeg kan derfor klart anbefale mentor Danmark:)

Respuesta de MentorDanmark | Lektiehjælp og Privatundervisning
Det var en kæmpe hjælp til min SRP! Det var super rart at have en at spare med og søge faglig viden hos!

Respuesta de MentorDanmark | Lektiehjælp og Privatundervisning
Jeg startede mit MentorDanmark forløb i slutningen af september 2024 for at få noget ekstra undervisning i matematik. Jeg har aldrig været god eller haft mod på matematik, men MentorDanmark fik mig matchet med en mentor som hurtigt fandt ud af hvordan jeg lærer bedst. Min mentor gjorde undervisningen interessant og fik mig aldrig til at føle at jeg var dum eller svær at have med at gøre.
Min oplevelse med min mentor fra MentorDanmark har gjort at jeg går til matematik eksamen på HF med en god fornemmelse, og med en sikkerhed om at jeg skal nok klare den.

Respuesta de MentorDanmark | Lektiehjælp og Privatundervisning
Et super online forløb med en rigtig dygtig mentor (Isabella).
Vi har set en positiv fremgang og ved årskarakteren blev vores søn rost for at være den, der havde rykket sig mest i tysk (som var det fag undervisningen gik på) på årgangen!
Kan klart anbefale MentorDanmark!

Respuesta de MentorDanmark | Lektiehjælp og Privatundervisning
jeg synes at jacob var en rigtig god mentor, jeg fik meget ud af det vi lavede i gennem de 9 timer jeg havde med ham. så jeg vil jeg Jacob 5 ud af 5 stjerne

Respuesta de MentorDanmark | Lektiehjælp og Privatundervisning
Har virkelig været en super hjælp for min søn som går i 2g.. fra at have meget svært med matematik endte med at han kunne hjælpe andre i klasse. Han har lige været til eksamen og han syntes selv at det gik rigtig godt 👍 kan klart anbefales😊

Respuesta de MentorDanmark | Lektiehjælp og Privatundervisning
-Dygtige mentorer der har styr på deres fag .
- Man kan med meget kort varsel få et forløb.

Respuesta de MentorDanmark | Lektiehjælp og Privatundervisning
Jeg synes jeg har rykket mig meget i matematik, da min tutor har en helt vildt god forståelse for hvordan tingene kan gøres nemmest for mig, for at jeg bedst kan komme igennem opgaverne. Derudover føler jeg at alt er blevet taget i mit eget tempo, hvilket var helt vildt rart. Alt i alt en mega god hjælp som jeg helt sikkert har fået gavn af!!

Respuesta de MentorDanmark | Lektiehjælp og Privatundervisning
MentorDanmark har været en virkelig god hjælp og støtte til vores søn. Derfor kan vi kun anbefale at bruge MentorDanmark som var der da vores søn havde brug for hjælp efter corona nedlukningen hvor han lige var begyndt i 5. Klasse.

Respuesta de MentorDanmark | Lektiehjælp og Privatundervisning
Jeg havde undervisning i Matematik med Yeming. Fantastisk og meget lærerigt forløb🙌🏻
Mentor Danmark er super hurtige til at ringe efter opstarts samtaler osv. og der bliver virkelig fulgt op på tingene!

Respuesta de MentorDanmark | Lektiehjælp og Privatundervisning
Más información sobre otros tipos de reseñas.