MENUPAY Opiniones

TrustScore: 2 sobre 5

2,0

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg gav min søn et gave kort på 700 kr så han kunne tage ud og spise med sine venner, men dem har jeg så lige mistet, og firmaet har skrabet pengene sammen. Om de er gået konkurs med vilje eller ej,... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

KONKURS og saldo på min konto er nu tabt Er der nogle steder man kan anmelde krav ? se menupay com/da MenuPay ApS (nu Selskabet af 01.11.2022 ApS) er den 1. november 2022 taget under konkur... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Restauranten laver deres egne regler. Tager ud og spise og vælger et sted der er i Menupay appen. Da vi ankommer gør vi opmærksom på hvordan vi vil betale så vi har alt på det rene og får et ok fra t... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har haft samme oplevelse som en masse andre brugere herinde. I lørdags forsøgte jeg at bruge det ret så store beløb, som jeg har på min MENUPAY-konto, men hverken den gamle eller nye version af ap... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de pago
  2. también en la categoría
  3. Servicio de pedidos de comida online
  4. Servicio de takeaway

Escrito por la empresa

MENUPAY er den førende restaurant-app med betalings-, rabat- og loyalitetsløsning til virksomheder og deres medarbejdere. Vi revolutionerer samarbejdet mellem virksomheders procurementafdelinger og kvalitetsrestauranter gennem sofistikeret mobilbetaling og loyalitetskoncepter. Samtidig tiltrækker vi flere gæster og tilbyder en stærk markedsføringskanal til vores partnere, der inkluderer alt fra Michelin-stjernede restauranter til de bedste caféer, fremragende bagerier og lækre cocktailbarer. MENUPAY-appen tilbyder medarbejderne alt fra deres første inspiration til at reservere bord og betale via deres mobiltelefon med op til 30% rabat på den samlede regning i både forretnings- og privat regi.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super oplevelse med Menupay.

Super oplevelse med Menupay.
Nemt at se restauranter der er tilknyttet og hvilke rabatter der er på de forskellige restauranter.
Betalingen er også nem med appen.

Super dejlig feedback, Udo - tak skal du have! 😊

Super nemt at bruge

Super nemt at bruge, og dejligt med rabat :)

Mange tak for feedbacken, Anja! 😊

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Super koncept .

Super koncept .
Nemt at benyttet privat og til erhverv.
God måde at få inspiration når man er i en ny by.

Respuesta de MENUPAY

Fantastisk at du bruger appen både privat og til erhverv! 😍 Mange tak Bettina!

Super nice saving possibility

For now I have only used it in 3 different restaurants (several times in each one) and in all of them it worked perfectly and got the discount.

Respuesta de MENUPAY

Thank you so much for your feedback, Antonia! We're happy that you enjoy the app!

Kind regards,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Restauranten laver deres egne regler.

Restauranten laver deres egne regler.
Tager ud og spise og vælger et sted der er i Menupay appen. Da vi ankommer gør vi opmærksom på hvordan vi vil betale så vi har alt på det rene og får et ok fra tjeneren. Da vi skal betale bliver vi afvist når vi vil betale med Menupay. Det kan ikke lade sig gøre på det vi har fået??? Virkelig dårlig første oplevelse med Menupay, har aldrig oplevet dette med andre rabatordninger. Restauranten laver deres egne regler ved betaling og vil ikke give rabat.

5 de diciembre de 2020

Kære Rikke,

Jeg beklager meget den skuffende oplevelse!

Har du mulighed for at fortælle os, hvilken restaurant det drejer sig om? Så tager vi kontakt til restauranten.

Du må meget gerne sende os en mail på kontakt@menupay.com.

Sandra

Jeg har IKKE fået rabat

Nu har jeg bestilt mad via MenuPay appen x 2 og har stadig IKKE fået de 10% rabat som de skriver man får.
Når jeg har gjort Homemate opmærksom på dette, henviser de blot til MenuPay??
/Maria

5 de septiembre de 2020

Hej Maria,

Din rabat får du med det samme, når du betaler via appen. Vil du ikke kontakte vores support på tlf. +45 3131 6464 eller kontakt@menupay.com, så skal vi vi nok finde ud af, hvad der er gået skævt.

Bedste hilsner

Aldeles fremragende

Aldeles fremragende og lige til. Kan anbefale til andre der har muligheden.

17 de agosto de 2020

Mange tak, Peter.

Bedste hilsner

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.