Consulta las opiniones de los clientes
Ik neem 2 tabletten MetaRelax per dag. Net zoals het op de verpakking staat en had eigenlijk meteen s´nachts geen spierkrampen meer. Bovendien hebben de tabletten nog net het formaat dat ik ze zonde... Ver más
La empresa ha respondido
Ik heb twee vreemd zwart gekleurde tabletten (Metaclear). Op mijn gestelde vraag per mail met foto’s nog geen antwoord ontvangen. Komt dat nog?
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Metagenics wil mensen helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden. Gezond en gelukkig leven hangt af van verschillende factoren, zoals onze leefstijl, voeding en leefomgeving. Metagenics helpt mensen gelukkiger en gezonder te leven dankzij hoogwaardige en wetenschappelijk onderbouwde micronutritie. We selecteren alleen de beste ingrediënten, in de juiste doseringen volgens de meest recente wetenschappelijke ontwikkelingen.
Información de contacto
Sportlaan 24, 4561 KZ, Hulst, Holanda
- 0117 49 42 42
- info@metagenics.nl
- metagenics.nl
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Levertijd
Op 27 januari besteld en op 2 februari ontvangen. Op zich niet echt beroerd, maar 27 is een dinsdag. Met de huidige leveringstijden had ik dit toch eigenlijk al voor de vrijdag 30 verwacht. Nog gecontroleerd, maar toch eigenlijk een Nederlands bedrijf. Misschien andere bezorgdienst uit proberen,
Het middel heb bij mij geen enkele…
Het middel heb bij mij geen enkele uitwerking

Snel en betrouwbaar
De bestelling werd heel snel geleverd en duidelijke gebruiksaanwijzing

Vreemde e mail aanwijzingen
Vremmde e mail aanwijzingen, bang voor fishjng dus durft vreemde aanwijzingen niet te openen

Onduidelijkheid
Het is niet duidelijk of je als professional supplementen kunt bestellen voor een andere prijs dan particulieren betalen.

Respuesta de Metagenics Nederland
Vlotte reactie en goede afhandeling van…
Vlotte reactie en goede afhandeling van de annulering van mijn bestelling.

Respuesta de Metagenics Nederland
Ik heb twee vreemd zwart gekleurde…

Respuesta de Metagenics Nederland
Omdat ze geinteresseerd zijn in het probleem
Omdat ik vragen had over het door mij te bestellen product. Het bedrijf heeft mij uitgebreid beantwoord en echt alles gedaan om het product bij mij geleverd te krijgen. Ook bij het herhaalbestellen hebben ik contact gehad en weer uitstekend geholpen. Het gaat nu een stuk beter met de patient en ik kan alleen maar dankbaar zijn voor de interesse die zij in ons geval hebben getoond.

Respuesta de Metagenics Nederland
Más información sobre otros tipos de reseñas.