Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Offerte ontvangen en snelle keurige montage. Maar dan gaat het fout.;( Aanmaning op aanmaning terwijl er betaald is, administratie niet of slecht bereikbaar. Tot op heden niet kunnen praten over w... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Graag wil ik mijn tevredenheid uiten over de installatie van onze zonnepanelen. Ze zijn binnen een dag geplaatst. Wij hebben gekozen voor een Duitse omvormer van SMA, volledig stil. De volledige zwar... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

N een telefoontje uitgenodigd in De Rijp. Een bakkie en heldere uitleg door dhr Meijer. Direct beslist en 6 weken later profiteerden wij van de vele zon in augustus en september. De 11 panelen war... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Warmtepomp defect door fout van ‘Met-de-Zon’ Zonnepanelen worden aangesloten op de groepenkast. De monteurs van Met-de-Zon maakten daarbij een grote fout. Zij monteerden 400 Volt op de 230 Volt gr... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Kantoorwerk moet beter

Offerte ontvangen en snelle keurige montage. Maar dan gaat het fout.;(
Tot op heden niet kunnen praten over wat er nu mis is en of het systeem nu wel goed werkt???
Zo jammer want de plaatsing van zonnepanelen 12 jaar terug ging vlekkeloos en dat gaf vertrouwen. Lieve mensen ga uw achterban een op orde maken.

8 de diciembre de 2025

Niet aan te raden

De installatie van de zonnepanelen eind 2015 is goed verlopen.
De service is sinds 2023 ronduit slecht. Blijkbaar is alleen het plaatsen van een nieuwe, dure omvormer voldoende, en telt het correct instellen van de omvormer niet mee. Daardoor hebben we al meer dan een jaar nauwelijks zonne-energie opgewekt, met een flinke financiële tegenslag tot gevolg. De hoge kosten voor het herstellen van deze foutieve instelling is ook voor onze rekening gekomen.

12 de septiembre de 2025

Warmtepomp vernield door fout MdZ

Warmtepomp defect door fout van ‘Met-de-Zon’
Zonnepanelen worden aangesloten op de groepenkast. De monteurs van Met-de-Zon maakten daarbij een grote fout. Zij monteerden 400 Volt op de 230 Volt groep van de warmtepomp. Gevolg: 4 dure printplaten stuk en wij van do 25 t/m di 30 jan zonder warmte. KaandorpWijnker herstelde alles keurig en snel.

‘Met-de-Zon’ bleek een onbetrouwbare installateur door de schadeclaim (€ 4.000) te negeren, met allerlei smoezen voor zich uit te schuiven en gewoon niet te betalen. Ze trekken zelfs hun overduidelijke schuld in twijfel en zeuren over procedurefouten. Hun manier van zaken doen doet niet onder voor Donald Trump, ondanks hun grote woorden op hun website waar zij spreken van een geruststellende garantie.

1 de enero de 2025

SunSmart boiler geinstalleerd

SunSmart boiler geinstalleerd, goede communicatie vooraf en keurig netjes geplaatst. Geinstalleerd door Sundayinstallatie monteur Timo. Een profi en netjes werkende monteur die rekening houdt met de wensen van de klant.

20 de mayo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Door Metdezon een goodwe hybride…

Door Metdezon een goodwe hybride omvormer laten plaatsen met een byd thuisbatterij.
Binnen een dag klaar. Super netjes afgewerkt en voldoet helemaal naar onze verwachtingen.
Kreeg van A tot z een duidelijke en eerlijk advies. Geen sprookjes gewoon hoe de vork in de steel zit.
Ik kom zeker terug als ik nog een module wil laten bijplaatsen.

8 de abril de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Op onze factuur stond een post die niet…

Op onze factuur stond een post die niet nader gespecificeerd werd ad 250,-. Bij navraag werd gezegd dat het om klein materiaal ging. Maar elk boutje en moertje stond wel al gespecificeerd op de nita.. op de vraag welk klein materiasl het betrof kwam geen antwoord. Ook niet na een aangetekende brief. Dus een post die niet uit te leggen is, maar wel in rekening is gebracht....?

5 de diciembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alles naar wens verlopen.

Alles naar wens verlopen.
Moesten nog een klein dingetje veranderen,
Maar werd supersnel opgelost.
Hebben nu 10 panelen op Oost Zuid en West.
Hele dag ,,met de Zon”!

3 de marzo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Van Met De Zon een mail gekregen dat ze…

Van Met De Zon een mail gekregen dat ze een actie hadden gratis je oude panelen gratis vervangen.
Hierop gereageerd kreeg een offerte met alleen een totaal bedrag.
Kreeg een mail terug van een medewerker dat het gratis verwijderen van mijn oude panelen die nooit goed gewerkt hebben mij een kroting opleverde van € 2048,- tevens een extra jubileum korting van € 882,-.
allemaal waar maar waar toen ik vroeg naar prijsopgve prijsopgave per onderdeel werd kreeg ik geen antwoord.
Ook beweerde een mdewerker dat wat ik wilde een systeem vorbereid op een thuisbatterij in de toekomst dat ik toch echt een drie fase omvormver nodig.
Na een gesprek bij Met De Zon bleek dat ik toch dat 1 fase omvervormer mogelijk was.
bij uiteindelijke factuur bleek de omvormer Goodwe 5000 EH onder andere bij warte service € 1.057,02 verschil prijs Met De zon Zon € 1.522,- = €464,98.
De Jinko 435 all black bij Met De Zon € 103,30 bij stralend groen € 60,- verschil € 43.30 maal 11 = € 476,30
Ook bleek dat na installatie dat mijn systeem niet van op het goedkopere thuisbatterij van GoodWe aangesloten alleen het duurdere systeem verschil in prijs bij Met De Zon € 3.700 tussen het goedkopere en duuder systeem.
Het goedkopere systeem batterij systeem prijs Met De Zon inclusief installatie € 3.300,-
Bij Warmte Service € 1.915,- door de goede kennis van mij voor € 200 ,- geinstalleerd worden.
Vesrschil € 3.300 - € 2.115 = € 1.185 geen plaatsing van een nieuwe groepenkast ad € 1,082,95. tel uit je winst!
Vooraf niet verteld door een mederker van Met de Zon.
Bij nakijken vond een bedrag van€ 120,- dakrand beveiliging, wat bijnavraag een veiligheidsnet bleek te zijn dat nooit geplaatst was, foutje wel het geld terug gekregen
Systeem werd na een deskunge schouw werd op 13 juni 2024 geplaatst.
Twee personen een voor het verwijderen en het plaatsen van de de nieuwe panelen.
De andere persoon voor de installatie binnenhuis, na het plaatsen van de groepenkast kon ik niet meer koken op mijn inductie kookplaat.
Er was geen kookmodule meegenomen, ondanks de deskundighe schouw.
Ongevraagd werd mijn oude groepenkast met kookmodule meegenomen.
Gelukkig heb ik een kennis die volgende dag een kookmodule plaatste en ik weer kon koken.
Ook lukte het niet mijn tweede oude Omnik omvormer van de muur te halen, die ze zelf in het verleden zelf geplaatst hadden.
Ook werd niet aan mijn verzoek voldaan om oude en nieuwe panelen op de nieuwe omvorver aan te sluiten.
Na bezoek van medwerker van Met de Zon die ik uitlegde dat allebij de systemen op de nieuwe omvormer aangesloten wilde hebben gaf hij toe ze hadden moeten aansluiten zoals ik wilde en ik echt de oude omvormer van de muur wilde hebben.
Hierna werd het stil een tijd gewacht toch maar eens gebeld met de betreffende en die dacht het al uitgevoerd was.
Weer gewacht en toch maar eens gebeld medewerker niet meer in dienst.
Moest een service opdracht betalen van € 279,57.
Op odracht stonden twee personen. Ook werd er voor twee persone gefactureerd ad € 115,43 per persoon.
Op 8 noverber 2024 echter maar een persoon gezien, die wel de werkzaamheden kon uitvoeren, zoals oude en nieuwe panelen op de nieuwe omvormer aansluiten.
Het afnemen van de oude omvormer was voor hem probleem en binnen een uur was hij al weg.
Ik twee manuren betaald maar en maar een persoon gezien. deze werkzaamheden hadden op 14 juni 2024 uitgevoerd kunnen worden.
Hier over diverse malen gebeld en een mail gestuurd Maar hier word niet op gereageerd .

Met de Zon maakt reclame met het plaatsen van de SunSmart boiler bij een tevreden klant op linkedin.com.
Kosten €2700,00 kost wat maar dan heb je ook wat?
Ik heb Quality Heating 80 Liter QH dual elektrische boiler aangeschaft kosten €219,00
Installatie materiaal bij Gamma €108,40
Pentec inlaatcombinatie met slangtule knel 8 bar UBIC bij Warmteservice € 17,50
Tapo TP Link slimme stekker bij Mediamarkt € 17,99
Plaatsingskosten €200,00
Totaal €559,89
Een verschil met uw systeem van €2700,00 - €559,89= €2.140,11
Tevens heeft mijn systeem 80 ltr inhoud tegen uw systeem 50 ltr.
Oftewel 60% meer inhoud!
Een zeer ontevreden klant van uw organisatie.
Kan je uitrekenen welk systeem zich eerst heef terugverdiend heeft.

13 de junio de 2024

Professioneel !

Dit bedrijf heeft goed meegedacht om de 10 zonnepanelen zo gunstig mogelijk te plaatsen en de elektrische draden zo praktisch en doelmatig mogelijk te bevestigen.

30 de octubre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heb de zonnepanelen destijds hier gekocht. Had hulp / service nodig aan huis. Ze wisten direct wat er moest gebeuren, kwamen snel en waren snel klaar. Net als bij de aankoop weer zeer tevreden.

21 de noviembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Inmiddels mijn zonnepanelen uitgebreid…

Inmiddels mijn zonnepanelen uitgebreid en ook een thuisbatterij aangeschaft bij MetDeZon na een positieve ervaring bij de installatie. Na goede informatie over de thuisbatterij hebben wij toch overwogen om het aan te schaffen. De installatie verliep erg soepel. In de toekomst kom ik zeker terug voor de smart boiler!

15 de noviembre de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Niet van af te komen

Als ze een keer contact met je gehad hebben kom je nooit meer van ze af. We zijn klant bij ze geweest en ondanks herhaaldelijk verzoek om geen e-mails te sturen blijven ze dat wel doen.
Ook in eerdere contacten hebben we slechte ervaringen.
En eerlijk is eerlijk, de zonnepanelen doen het al 10 jaar goed. Daarom 2 en niet één ster.

3 de octubre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Doorzetten tot probleem is opgelost

Vandaag en vorige week geweldig goed geholpen door Timo van Metdezon.
Er was door storing ontstaan door kortsluiting. Dat gaf lastig probleem in de SMA omvormer. Monteur puzzelde door en door. En nu met de nieuwe Fritz box het probleem nog niet verholpen. Maar dankzij doorzetten alles weer OK.
Ik heb de installatie al 6 jaar, en ook bij de buren aangeraden.
Prima.

22 de mayo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dit bedrijf is bereid mee te denken in…

Dit bedrijf is bereid mee te denken in servicegevallen. Setje stuk buiten garantie, uiteindelijk verder geholpen aan een nieuw setje en gelijk een spaarpomp voor een mooie deal. 12 jaar terug benaderd om te gaan besparen, en nu ga ik dus ook besparen op gas en het verschil afvangen met m'n nieuwe set :) De zon mag van mij weer schijnen

1 de mayo de 2024

Installatie met de zon

Wij hebben in december een installatie genomen bij MetDeZon B.V. ze waren super snel met reageren en hebben de installatie binnen 3 weken geplaatst, alles netjes afgewerkt en we konden samen super in gesprek gaan over het vervolg.

6 de diciembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Laat de zon maar gaan schijnen!

10 jaar geleden hebben wij al door MetDeZon 9 panelen op ons huis laten leggen en dat was ons goed bevallen. Nu op de andere kant van het huis 3 panelen 'erbij' laten leggen, alles is netjes en vlot geplaatst dus we zijn zeer tevreden, laat de Zon nu maar gaan schijnen!

28 de febrero de 2024
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.