Prima ervaring daar de levering conform belofte is afgeleverd. Postnl heeft ons keurig, meerdere malen per dag op de hoogte gehouden vd levering. Zo konden we onze dag gewoon inrichten zoals we gra... Ver más
La empresa ha respondido
Beste Casper, zeker goede service, echter TE GOEDE SERVICE, want ik denk dat ik 2 abonnementen heb lopen. Dus 1 teveel. Vorigemaand nog 3zakjes ontvangen en gisteren terug, allebei betalend. Dus g... Ver más
La empresa ha respondido
De kortingscode werkte niet, na melding hiervan kreeg ik respons met de juiste code. Echter had ik niet gevraagd naar een testpakket en werd deze toch in rekening gebracht waardoor de korting lager wa... Ver más
La empresa ha respondido
Zeer snelle levering Ik betwijfel wel of het supplement bij mij helpt. Inslapen gebeurt inderdaad misschien iets sneller maar aan wakker worden elke 3uur wijzigt er voorlopig niets.Ik ben 59 en heb... Ver más
La empresa ha respondido
Metis is een belgisch supplementen bedrijf opgericht door Apotheker D. Christiaen. Met meer dan 30 jaar ervaring in het vak ontwikkelde hij natuurlijke formules origineel voor zijn eigen familie.
Amerikalei 168, 2000, Antwerpen, Bélgica
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 96% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana

Respuesta de Metis Supplements NV
Snelle levering,blij om het nu te kunnen proberen en hopelijk snel de slaap kan Vincent!

Respuesta de Metis Supplements NV
Excellent product 08 slaap.
After ordering product well wrapped arrives well in time.

Respuesta de Metis Supplements NV
Wat beter kan is duidelijker zijn in de keuze tussen een eenmalige bestelling of een abonnement. Het is me tot 2x toe overkomen dat ik eenmalig aanvink, maar toch een abonnement heb.. Vind dat jammer en irritant.

Respuesta de Metis Supplements NV
op het pakket stond mijn adres nummer fout! Er stond alleen 43 en ik heb 43C. Op account staat het wel goed. Daardoor kwam het bij de buren. Vervelend dus

Respuesta de Metis Supplements NV
Na maanden slecht te slapen en constant wakker te worden gedurende de nacht, slaap ik nu door sinds ik 03&08 supplementen gebruik. Het voelt als een godsgeschenk! Mijn slaapkwaliteit is enorm verbeterd en ik voel me de volgende dag uitgerust. Absoluut een aanrader voor iedereen die moeite heeft met slapen. Bovendien is de service uitstekend.

Respuesta de Metis Supplements NV
Ik slaap er helemaal niet van. Ik zal een van die moeilijke gevallen zijn. Valeriaan heeft op mij helemaal geen vat.

Respuesta de Metis Supplements NV
Een klein foutje in de bestelling geslopen maar werd onmiddellijk rechtgezet! Topservice!

Respuesta de Metis Supplements NV
Het feit dat ik 1,5 week moet wachten op mijn bestelling en er achter aan moet om deze verzonden te krijgen vind ik wat minder. Ook het feit dat er geen compensatie daarover mogelijk is maakt het niet positief. Ben pas 2 dagen bezig met de capsules en kan daar nog niets over zeggen.

Respuesta de Metis Supplements NV
Aangenaam verrast van Metis anti-stress and Sleep. Ik werk in shiften en ervaar hier de nevenwerkingen van, met Metis is dit zoveel aangenamer!

Respuesta de Metis Supplements NV
Good products, good communicatie flexible for changing subscription

Respuesta de Metis Supplements NV
Jarenlange slaapproblemen zijn volledig verdwenen door het gebruik van de Metis supplementen.
Hun snelle verzending en bereikbaarheid via mail zijn echt topservice👌

Respuesta de Metis Supplements NV
Levering was snel alles goed verpakking. Ik ben gestart met testen . Energie is beter. Ook slaap en rust. Maar ik merk dat ik nu wel geen grenzen ken en door blijf gaan. De tijd zal het uitwijzen. Hey is wel aan de prijzige kant. Dat is helaas voor mij een nadeel. Maar ik geef zowel sleep, relax alsook energie een 9 op 10