Metis Supplements NV Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,2

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prima ervaring daar de levering conform belofte is afgeleverd. Postnl heeft ons keurig, meerdere malen per dag op de hoogte gehouden vd levering. Zo konden we onze dag gewoon inrichten zoals we gra... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Beste Casper, zeker goede service, echter TE GOEDE SERVICE, want ik denk dat ik 2 abonnementen heb lopen. Dus 1 teveel. Vorigemaand nog 3zakjes ontvangen en gisteren terug, allebei betalend. Dus g... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De kortingscode werkte niet, na melding hiervan kreeg ik respons met de juiste code. Echter had ik niet gevraagd naar een testpakket en werd deze toch in rekening gebracht waardoor de korting lager wa... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Zeer snelle levering Ik betwijfel wel of het supplement bij mij helpt. Inslapen gebeurt inderdaad misschien iets sneller maar aan wakker worden elke 3uur wijzigt er voorlopig niets.Ik ben 59 en heb... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de vitaminas y suplementos

Escrito por la empresa

Metis is een belgisch supplementen bedrijf opgericht door Apotheker D. Christiaen. Met meer dan 30 jaar ervaring in het vak ontwikkelde hij natuurlijke formules origineel voor zijn eigen familie.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 96% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

275 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

fast delivery

2 de marzo de 2026

Respuesta de Metis Supplements NV

Bedankt voor je review! Met Metis streven we steeds de beste kwaliteit en snelste service na

Snel geleverd

24 de febrero de 2026

Respuesta de Metis Supplements NV

Dankjewel voor je positieve review Rob!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering,blij om het nu te kunnen proberen en hopelijk snel de slaap kan Vincent!

17 de febrero de 2026

Dag Sonia,

Bedankt voor de positieve review! Het is dan ook echt ons doel als onderneming om zoveel mogelijk mensen te helpen met slaapproblemen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Well done Metis.

Excellent product 08 slaap.
After ordering product well wrapped arrives well in time.

17 de febrero de 2026

Dear Gina,

Thanks for the positive review!

Only I think you gave a wrong star rating?

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Keuze eenmalige bestelling of abonnement

Wat beter kan is duidelijker zijn in de keuze tussen een eenmalige bestelling of een abonnement. Het is me tot 2x toe overkomen dat ik eenmalig aanvink, maar toch een abonnement heb.. Vind dat jammer en irritant.

13 de febrero de 2026

Beste,

Dat is inderdaad vervelend! Ik heb dit doorgegeven aan de medische dienst, en zij zullen dit verder nakijken. Bij verdere vragen of opmerkingen kan je ons altijd bereiken op hello@metissupplements.com

Valorada con 2 estrellas sobre 5

adres stond fout op pakketje

op het pakket stond mijn adres nummer fout! Er stond alleen 43 en ik heb 43C. Op account staat het wel goed. Daardoor kwam het bij de buren. Vervelend dus

13 de febrero de 2026

Dag Greet,

Inderdaad een vervelende situatie! Ik keek dit net even na en in ons systeem staat je adres ook gewoon correct. Ik veronderstel dat er dan iets technisch misgaat bij onze verzendpartner. Moest je nog vragen hebben kan je deze altijd sturen naar hello@metissupplements.com.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na maanden slecht te slapen en constant…

Na maanden slecht te slapen en constant wakker te worden gedurende de nacht, slaap ik nu door sinds ik 03&08 supplementen gebruik. Het voelt als een godsgeschenk! Mijn slaapkwaliteit is enorm verbeterd en ik voel me de volgende dag uitgerust. Absoluut een aanrader voor iedereen die moeite heeft met slapen. Bovendien is de service uitstekend.

16 de febrero de 2026
Opinión espontánea

Beste,

Dankjewel voor de positieve review! Dit is dan ook echt waar we voor streven bij Metis.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ik slaap er helemaal niet van

Ik slaap er helemaal niet van. Ik zal een van die moeilijke gevallen zijn. Valeriaan heeft op mij helemaal geen vat.

3 de febrero de 2026

Dag Filip,

Dat is jammer om te horen! Slaap is nu eenmaal erg persoonlijk en daarom hebben onze producten niet voor iedereen hetzelfde effect. Moest je nog vragen hebben of extra tips willen ontvangen kan je ons bereiken op hello@metissupplements.com.

correct uitgevoerd

correct uitgevoerd

30 de enero de 2026

Respuesta de Metis Supplements NV

Dag Christa, bedankt voor je review! Met Metis streven we steeds de beste kwaliteit en snelste service na.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering, tevreden over hun producten

24 de enero de 2026

Respuesta de Metis Supplements NV

Bedankt voor je fijne feedback, Jonathan!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Het feit dat ik 1,5 week moet wachten…

Het feit dat ik 1,5 week moet wachten op mijn bestelling en er achter aan moet om deze verzonden te krijgen vind ik wat minder. Ook het feit dat er geen compensatie daarover mogelijk is maakt het niet positief. Ben pas 2 dagen bezig met de capsules en kan daar nog niets over zeggen.

26 de enero de 2026

Respuesta de Metis Supplements NV

Beste Mylou, bedankt voor je feedback. Je pakket is inderdaad tijdelijk blijven hangen in het systeem van ons magazijn door de 4+2-lettercode van Nederlandse postcodes. We hebben dit snel opgepikt en intussen volledig rechtgezet. We hopen dat onze supplementen ook voor jou een positieve bijdrage mogen leveren.

Top product

Aangenaam verrast van Metis anti-stress and Sleep. Ik werk in shiften en ervaar hier de nevenwerkingen van, met Metis is dit zoveel aangenamer!

20 de enero de 2026

Respuesta de Metis Supplements NV

Dag Laurine, blij te horen dat onze Metis Sleep 08 & Anti-Stress 03 DUO je shiftenwerk weer meer draaglijk maken!

Good products

Good products, good communicatie flexible for changing subscription

13 de octubre de 2025

Respuesta de Metis Supplements NV

Dankjewel voor je goede feedback, Roberta!

Verlost van slaapproblemen

Jarenlange slaapproblemen zijn volledig verdwenen door het gebruik van de Metis supplementen.
Hun snelle verzending en bereikbaarheid via mail zijn echt topservice👌

22 de enero de 2026
Opinión espontánea

Respuesta de Metis Supplements NV

Bedankt voor je positieve feedback, Sonja. Blij te horen dat je verlost bent van je slaapproblemen en tevreden bent over onze klantenservice!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Levering was snel alles goed…

Levering was snel alles goed verpakking. Ik ben gestart met testen . Energie is beter. Ook slaap en rust. Maar ik merk dat ik nu wel geen grenzen ken en door blijf gaan. De tijd zal het uitwijzen. Hey is wel aan de prijzige kant. Dat is helaas voor mij een nadeel. Maar ik geef zowel sleep, relax alsook energie een 9 op 10

5 de enero de 2026

Respuesta de Metis Supplements NV

Beste Karina, bedankt voor je feedback. Fijn om te horen dat je nu al positieve effecten en meer slaap en rust ervaart. Wat betreft de prijs: Metis onderscheidt zich van anderen doordat onze supplementen worden gemaakt met kwaliteitsvolle grondstoffen. Wanneer je je supplementen op een consequente basis inneemt kan het ook voordelig zijn om een abonnement af te sluiten. Dit geeft je een korting op elke bestelling van -20%.

8 consejos para escribir buenas reseñas.