Tandlæge Mette Rindal Opiniones

Medio

Comprobamos las opiniones

0 stjerner hvis jeg kunne give det….

Hvis man kunne give 0 stjerner havde jeg gjort det.
Magen til elendig tandlæge skal man lede længe efter, usympatisk dame der er skide ligeglade med deres patienter.
Var flyttet til Sorø kommune for snart 10 år siden, skulle bruge en tandlæge og fandt desværre Mette Rindal, hun havde tilknyttet en anden tandlæge i sin forretning og de var faktisk meget søde, men de holdt kun et halvt år så fik jeg ny tandlæge som så kun holdt 2 år, så fik jeg igen en anden tandlæge som også valgte at stoppe samarbejdet med Mette Rindal? Ja, man kan jo kun gætte hvorfor, hun er sikkert ikke til at arbejde sammen med som chef. Kom op med en tand der var knækket i kanten og havde ondt i, men det ville hun ikke hjælpe med da der skulle gøres mere med mine andre tænder?
Har valgt omgående og afbryde med hende og fundet en anden tandlæge som er alle tiders, som godt kendte til Mette Rindal som havde arbejdet med hende som fortalte at hun kunne være svær udfordrende at arbejde sammen med.

4 de julio de 2025

Jeg har brugt tandlæge Mette Rindahl…

Jeg har brugt tandlæge Mette Rindahl gennem mange år og jeg har kun godt at sige om hende og hendes medarbejdere.

Efter at have undgået alt med tandlæger i flere år grundet galopperende tandlægeskræk, er jeg blevet 100% tryg ved at sætte mig i Mettes tandlægestol.

Hun er super professionel, venlig og en ekstremt dygtig tandlæge.

2 de septiembre de 2024

¿Es ésta tu empresa?