Het omschreven product was niet zoals aangegeven, de kleur verschilde enorm. Daarna wil je het pakket retour sturen mag het allemaal op eigen kosten, slechte klantenservice.
La empresa ha respondido
Zeer snelle levering. Prima prijs, meubels zijn van goede stevige kwaliteit. Ik kocht 2 open vakkenkasten, kleur wit. Snel antwoord op extra vraag. Aan te raden.
La empresa ha respondido
Gasveer van bureaustoel werkte niet helemaal correct, na telefonisch contact werd er gelijk een nieuwe gestuurd. Binnen 2 dagen zat ik weer als een vorst op me nieuwe stoel. Meubel-plein is een aanrad... Ver más
La empresa ha respondido
Habe bei meubel plein über kaufland fünf Vakkie Bücherregale bunkelbraun (6 Fächer) bestellt. Extrem schnelle Lieferung (kostenloser Versand). Regale sehen gut aus, bin vollkommen zufrieden. Schön wär... Ver más
La empresa ha respondido
Meubel-Plein.nl is de webshop op het gebied van betaalbare meubels en woonaccessoires. Meubel-plein.nl levert voornamelijk aan particulieren maar ook zakelijke verkoop behoort tot de mogelijkheden.
Florapark 8, 5721 VH, Asten, Holanda
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana

Respuesta de Meubel-Plein.nl
Gasveer van bureaustoel werkte niet helemaal correct, na telefonisch contact werd er gelijk een nieuwe gestuurd. Binnen 2 dagen zat ik weer als een vorst op me nieuwe stoel. Meubel-plein is een aanrader.

Respuesta de Meubel-Plein.nl
Ik wilde nu ook even vertellen dat mijn ptobleem in goede opgelost is met nieuwe geleiders voor het kastje als nog toch bedankt

Respuesta de Meubel-Plein.nl
Bestelling kwam niet volledig binnen. Ze hebben een nieuwe opgestuurd met de mededeling de oude verzending mocht die nog komen niet aan te nemen. Netjes.

Respuesta de Meubel-Plein.nl
Snelle levering, top producten en een uitmuntende klantenservice!

Respuesta de Meubel-Plein.nl
Ondanks het niet compleet zijn van de bestelling, snelle reactie op mijn bericht en de ontbrekende dozen meteen nagestuurd en volgende dag al binnen.
Vriendelijke communicatie.

Respuesta de Meubel-Plein.nl
Heb een bureaustoel besteld (zwart/goudkleurig).
Kreeg vervolgens een knalrode.
Bedrijf is telefonisch niet altijd bereikbaar.
Uiteindelijk iemand gesproken toen vriendelijk geholpen.
Het pakket is opnieuw geleverd nu wel de juiste kleur maar er missen onderdelen/alle schroeven.
Tussendoor is contact wel mogelijk en telefonisch altijd vriendelijk maar ben nu al 2,5 week bezig en nog steeds niet compleet.
Gelukkig heb ik er geen haast bij maar is erg frustrerend

Respuesta de Meubel-Plein.nl
Quick delivery & great experience, I am very happy with the shelves. Makes the vinyl even look better!

Respuesta de Meubel-Plein.nl
Snelle en correcte levering.
Qualiteit van het meubel zelf kan wat beter...

Respuesta de Meubel-Plein.nl
Hij is perfect aan gekomen en lekker vlug ook. Ziet er goed uit staat nu in de keuken.

Respuesta de Meubel-Plein.nl
Schnelle Lieferung, alles dabei incl.. Ersatzschrauben. Gute Beschreibung gutes Material.

Respuesta de Meubel-Plein.nl
Alles bestens. Gute Qualität, schnelle Lieferung. Bin sehr zufrieden, nächstes Mal wieder!

Schnelle Lieferung. Gute Qualität. Alles bestens. Gerne wieder

Promte Lieferung, freundliche Mitarbeiter, alles zufriedenstellend

Respuesta de Meubel-Plein.nl
Snelle bezorgservice en financiële afhandeling ook prima gewoon zoals word aangegeven op de website.

Respuesta de Meubel-Plein.nl
Zowel het product (platen cube) als de levering voldeden exact aan de verwachtingen.

Respuesta de Meubel-Plein.nl
Más información sobre otros tipos de reseñas.