Valorada con 2 estrellas sobre 5

Het omschreven product was niet zoals aangegeven, de kleur verschilde enorm. Daarna wil je het pakket retour sturen mag het allemaal op eigen kosten, slechte klantenservice.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer snelle levering. Prima prijs, meubels zijn van goede stevige kwaliteit. Ik kocht 2 open vakkenkasten, kleur wit. Snel antwoord op extra vraag. Aan te raden.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gasveer van bureaustoel werkte niet helemaal correct, na telefonisch contact werd er gelijk een nieuwe gestuurd. Binnen 2 dagen zat ik weer als een vorst op me nieuwe stoel. Meubel-plein is een aanrad... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Habe bei meubel plein über kaufland fünf Vakkie Bücherregale bunkelbraun (6 Fächer) bestellt. Extrem schnelle Lieferung (kostenloser Versand). Regale sehen gut aus, bin vollkommen zufrieden. Schön wär... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de armarios

Escrito por la empresa

Meubel-Plein.nl is de webshop op het gebied van betaalbare meubels en woonaccessoires. Meubel-plein.nl levert voornamelijk aan particulieren maar ook zakelijke verkoop behoort tot de mogelijkheden.

4,5

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Het omschreven product was niet zoals…

11 de marzo de 2026

Respuesta de Meubel-Plein.nl

Bedankt voor je review! We hebben je een mail gestuurd om dit op te lossen, maar nog geen reactie ontvangen. Hopelijk zien we je antwoord op onze mail snel verschijnen :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede kwaliteit, prima prijs, snelle levering

18 de febrero de 2026

Respuesta de Meubel-Plein.nl

Wat fijn om te horen! Hopelijk zien we je snel terug in onze webshop :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gasveer van bureaustoel werkte niet goed.

Gasveer van bureaustoel werkte niet helemaal correct, na telefonisch contact werd er gelijk een nieuwe gestuurd. Binnen 2 dagen zat ik weer als een vorst op me nieuwe stoel. Meubel-plein is een aanrader.

6 de febrero de 2026

Respuesta de Meubel-Plein.nl

Kijk, zo horen wij het graag! Wij wensen je nog veel plezier met de nieuwe stoel :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik wilde nu ook even vertellen dat mijn…

Ik wilde nu ook even vertellen dat mijn ptobleem in goede opgelost is met nieuwe geleiders voor het kastje als nog toch bedankt

20 de enero de 2026

Respuesta de Meubel-Plein.nl

Fijn om te horen dat we dit voor u hebben kunnen oplossen. Dank voor uw bericht. We zien u graag terug.

Martijn

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestelling kwam niet volledig binnen

Bestelling kwam niet volledig binnen. Ze hebben een nieuwe opgestuurd met de mededeling de oude verzending mocht die nog komen niet aan te nemen. Netjes.

12 de enero de 2026

Respuesta de Meubel-Plein.nl

Super om te horen dat u tevreden bent over onze service, graag tot ziens!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering, top producten en een uitmuntende klantenservice!

9 de enero de 2026

Respuesta de Meubel-Plein.nl

Bedankt voor uw positieve review en warme woorden!

Snelle afhandeling …

Ondanks het niet compleet zijn van de bestelling, snelle reactie op mijn bericht en de ontbrekende dozen meteen nagestuurd en volgende dag al binnen.
Vriendelijke communicatie.

11 de octubre de 2025

Respuesta de Meubel-Plein.nl

Hartelijk dank voor de uitstekende beoordeling! Wij zijn blij om te horen dat onze inspanningen worden gewaardeerd en wensen u nog veel plezier met uw aankoop :)

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Verkeerd product en incompleet. Heb een bureaustoel besteld…

Heb een bureaustoel besteld (zwart/goudkleurig).
Kreeg vervolgens een knalrode.
Bedrijf is telefonisch niet altijd bereikbaar.
Uiteindelijk iemand gesproken toen vriendelijk geholpen.
Het pakket is opnieuw geleverd nu wel de juiste kleur maar er missen onderdelen/alle schroeven.
Tussendoor is contact wel mogelijk en telefonisch altijd vriendelijk maar ben nu al 2,5 week bezig en nog steeds niet compleet.
Gelukkig heb ik er geen haast bij maar is erg frustrerend

1 de agosto de 2025

Respuesta de Meubel-Plein.nl

Bedankt voor uw bestelling en recensie! Omdat wij na ons contact geen reactie meer hebben gehad op onze laatste mail, gaan wij ervanuit dat de situatie inmiddels is opgelost. Als dit niet het geval is, vragen wij u om contact met ons op te nemen. Hartelijk dank voor de prettige communicatie, wij zien u graag nog eens terug in onze webshop :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Quick delivery & great experience!

Quick delivery & great experience, I am very happy with the shelves. Makes the vinyl even look better!

30 de abril de 2025

Hello Sven,

Thank you so much for your great review!

We're happy to hear that the shelves not only arrived quickly but also enhance the look of your vinyl collection, that’s exactly what we aim for!

Enjoy your purchase, and feel free to reach out if you ever need anything else.

Kind regards,

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering.

Qualiteit van het meubel zelf kan wat beter...

2 de mayo de 2025

Beste Paulina,

Hartelijk dank voor uw review en uw bestelling bij ons.
Fijn om te horen dat de levering snel en correct is verlopen.

Uw feedback nemen we serieus en geven we intern door ter evaluatie bedankt dat u dit met ons deelt.

We hopen dat u toch plezier heeft van uw aankoop en staan uiteraard voor u klaar mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hij is perfect aan gekomen en lekker…

Hij is perfect aan gekomen en lekker vlug ook. Ziet er goed uit staat nu in de keuken.

3 de mayo de 2025

Respuesta de Meubel-Plein.nl

Hartelijk dank voor uw fijne review!
Wat fijn om te horen dat alles perfect en snel is aangekomen en dat het product nu mooi in uw keuken staat.
Wij wensen u er veel plezier mee en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Schnelle Lieferung

Schnelle Lieferung, alles dabei incl.. Ersatzschrauben. Gute Beschreibung gutes Material.

28 de abril de 2025

Respuesta de Meubel-Plein.nl

herzlichen Dank für Ihre positive Bewertung!
Es freut uns sehr, dass alles schnell und vollständig bei Ihnen angekommen ist und Sie mit der Qualität sowie der Beschreibung zufrieden sind.
Wir hoffen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen!

Alles bestens

Alles bestens. Gute Qualität, schnelle Lieferung. Bin sehr zufrieden, nächstes Mal wieder!

27 de marzo de 2025

Hallo Herr Horak,

Vielen Dank für Ihre fantastische Rückmeldung!
Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit der Qualität und der schnellen Lieferung so zufrieden sind.

Wir freuen uns schon jetzt darauf, Sie auch beim nächsten Mal wieder begrüßen zu dürfen!

Mit freundlichen Grüßen
VDD World

Het was snel bezorgd

Het was snel bezorgd

28 de marzo de 2025

Beste Andries,

Hartelijk dank voor uw positieve review!
Fijn om te horen dat uw bestelling snel bezorgd is, daar doen we ons best voor!

Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben of vragen hebben, dan helpen we u graag verder.

Vlotte correcte service

Respuesta de Meubel-Plein.nl

Bedankt voor je positieve review, Herman!

Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. We waarderen je feedback en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Schnelle Lieferung

Schnelle Lieferung. Gute Qualität. Alles bestens. Gerne wieder

Respuesta de Meubel-Plein.nl

Vielen Dank für Ihre positive Bewertung, Christina!

Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit der schnellen Lieferung und der Qualität zufrieden sind. Viel Freude mit Ihrem Kauf und gerne bis zum nächsten Mal!

Super Kundenservice

Promte Lieferung, freundliche Mitarbeiter, alles zufriedenstellend

Respuesta de Meubel-Plein.nl

Vielen Dank für Ihre tolle Bewertung, Chrissy!

Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit unserem Service und der Lieferung zufrieden sind. Wir schätzen Ihr positives Feedback und stehen Ihnen jederzeit gerne zur Verfügung.

Goed en voordelig

Goed en voordelig en goede service

Respuesta de Meubel-Plein.nl

Bedankt voor je positieve review, Nail! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de prijs en service. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Vriendelijke groet,

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Bezorgservice

Snelle bezorgservice en financiële afhandeling ook prima gewoon zoals word aangegeven op de website.

25 de febrero de 2025

Beste H. Zaatout,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat zowel de bezorgservice als de financiële afhandeling geheel volgens verwachting verliepen. Wij doen ons best om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen!

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of iets nodig hebben, dan helpen we u graag verder.

Meubel-plein.nl

Alles naar wens

Zowel het product (platen cube) als de levering voldeden exact aan de verwachtingen.

Beste Coby,

Hartelijk dank voor uw positieve review! 😊 We zijn blij om te horen dat zowel de platen cube als de levering volledig aan uw verwachtingen voldeden. Dat is precies waar we naar streven!

Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben of vragen hebben, dan staan we graag voor u klaar. Veel plezier met uw aankoop!

Meubel-plein

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.