Meubel Meester Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb een handdoekrek gekocht. Zeer tevreden mee snelle levering. Ik hoorde dat dit een nieuw bedrijf is. Ga zo door dan gaat hetjullie zeker lukken. Succes Groet Gonnie Dijstelbloem

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een tijdje geleden een nachtkastje besteld. Deze kwam beschadigd binnen ik denk door de verzending. Balen natuurlijk maar gelijk even contact opgenomen met Meubel Meester. De klantenservice was heel b... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Hele mooie producten. Enige minpuntje is dat het zoveel artikelen waren dat ik moeilijk kon vinden wat ik zocht. Uiteindelijk de filters gevonden en dit maakte het wel een stuk makkelijk.

Información sobre la empresa

1. Tienda de muebles

Escrito por la empresa

Meubel Meester is een online meubelwinkel gevestigd in Nederland die dynamisch, modern en innovatief is. Meubel Meester kan omschreven worden aan de hand van vier sleutelfactoren: mooie designs, hoge kwaliteit producten, een betaalbare prijs voor iedereen en super goede service. Bij Meubel Meester hebben we passie voor meubels en volgen we trends en ontwikkelingen op de voet. Dankzij onze passie en aandacht voor trends en ontwikkelingen, vindt u altijd de mooiste en nieuwste meubels op onze website.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

44 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Geweldige service

Product zat een krasje op door de levering maar heel netjes opgelost door een vergoeding aan te bieden of volledige refund bij terugsturen. Ik heb het product gehouden en heb dus een deel teruggekregen. Super aardige klantenservice die echt met je meedenkt. Zou zeker nog eens bestellen.

8 de febrero de 2023
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Te groot assortiment

24 de enero de 2023

Tevreden

Zeer content met afhandeling van mijn bestelling. Mooi product voor een schappelijke prijs.

24 de enero de 2023
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Vertraging

Product was door vertraging van bezorgdienst 2 dagen te laat geleverd…..
Product was goede kwaliteit.

23 de enero de 2023
Logotipo de Meubel Meester

Respuesta de Meubel Meester

Hi Khalid,

Excuses voor de late levering. We geven onze producten altijd op tijd mee met de bezorgdienst. Het kan wel eens voorkomen dat deze iets later leveren.

Fijn om te horen dat de producten wel goed bevallen.
Nogmaals excuses voor de late levering.

Het Meubel Meester team

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Zeker nog eens

Meeredere producten besteld bij Meubel Meester en allemaal waren ze goed. Een salontafel, bankje en nachtkastjes. We hebben net een nieuw huis gekocht en hadden een hoop nodig. Levering was prima en producten kwalitatief uitstekend. Zou volgende keer zeker weer bestellen.

22 de enero de 2023

Mooie stoelen

Ik kan niet anders zeggen als super. Ben heel blij met mijn nieuwe eetkamerstoelen. Snelle service en mooie stoelen.

20 de enero de 2023

Goede online ervaring

Ben altijd een beetje huiverig voor online aankopen. Ga liever in een winkel kijken. Echter moet ik zeggen dat het me deze keer heel goed is bevallen. Goede levering en overzichtelijke site.

19 de enero de 2023

Mooie producten

Al lange tijd op zoek naar een mooie mangohouten salontafel set. Uiteindelijk gevonden bij Meubel Meester. Bezorging was prima en super leuke set.

17 de enero de 2023

Fijne ervaring

Een tijdje geleden een bedframe besteld. Verzending was goed en product is kwalitatief ook prima. Daarnaast voor een goedeprijs dus top

17 de enero de 2023
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.