Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Utilfredsstillende. Lavt serviceniveau. Dårlig attitude.

I forbindelse med en større husrenovering hyrede jeg MG Eltekniq til følgende opgaver:
- Tilslutning af ovn.
- Etablering af nye kontakter i entré, stue og køkken samt demontering af kabler i vægge, som skulle nedtages.
- Afmontering af en luft-til-luft-varmepumpe med henblik på genanvendelse et andet sted.

Oplevelsen har overordnet været yderst utilfredsstillende.

Ved den første aftale (ovn og kontakter) stod jeg klar kl. 07.00 som aftalt, men ingen dukkede op. Jeg havde taget fri fra arbejde for at kunne være til stede.

Kl. 08.45 ankom lærlingen, hvorefter han måtte køre til et lager for at hente helt basale materialer. Opgaven var beskrevet på forhånd, og køretiden blev efterfølgende faktureret som montørtimer.

Jeg var ikke hjemme, da MG Eltekniq forlod adressen, men da jeg kom hjem, kunne jeg konstatere, at arbejdet ikke var færdigt. Jeg blev ikke kontaktet og måtte selv tage initiativ til at høre nærmere. Dette var en gennemgående ting. Fik intet af vide uden at ringe selv.
Herefter fik jeg besked om, at de først havde mulighed for at fortsætte arbejdet 14 dage senere.

Indehaveren blev meget fortørnet over, at jeg fandt dette utilfredsstillende. Havde jeg på forhånd vidst, at en relativt simpel opgave ville blive trukket ud over flere uger, havde jeg naturligvis valgt en anden leverandør, da tidsplanen for renoveringen var højt prioriteret.
Jeg blev gentagne gange spurgt, "hvem han skulle smide under bussen", når vores opgave var så vigtig. Jeg fik også at vide, at "elektrikerarbejde kommer i rul", hvilket efter min opfattelse betyder, at opgaver ikke nødvendigvis færdiggøres, før man påbegynder eller fortsætter andre steder.

Da lærlingen fortsatte arbejdet 10 dage senere, dukkede han op uden forudgående orientering. I forbindelse med arbejdet brækkede han loftsbeklædning i stykker for at gøre installationen af en kontakt nemmere, da han antog, at vi skulle have Troldtekt-lofter. Vi havde imidlertid planer om at bevare det originale loft og har efterfølgende været nødt til at købe en ny beklædningsplade som følge af skaden.

En anden dag kom jeg hjem til en afmonteret luft-til-luft-varmepumpe, som lå ude i haven. Der sad stadig kabler i væggen, som blot var klippet over på begge sider af husmuren.

Pumpen var nyserviceret og skulle genopsættes i vores garage.
Kølemiddelrørene på pumpen var klippet over i stedet for afmonteret korrekt. Service-/afspærringsventilerne var heller ikke afdækket eller tapet til for at forhindre snavs og fugt i at trænge ind i anlægget. En anden virksomhed har efterfølgende gennemgået varmepumpen og vurderet, at det som følge af MG Eltekniqs arbejde ikke længere er rentabelt at genbruge den.

Vi er derfor nødt til at investere i en ny varmepumpe.

Samlet set kan jeg ikke anbefale MG Eltekniq. Jeg er meget skuffet over både forløbet, kommunikationen og kvaliteten af det udførte arbejde.

(Forløb: marts-april 2025)

4 de junio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Alt for dyrt for simpelt arbejde

Jeg skulle have udskiftet et udendørs dobbeltstik på terrassen. Jeg sendte et foto af det eksisterende og opgav de ydre mål. Aftalen blev, at montøren skulle komme næste torsdag. Jeg var hjemme og ventede forgæves, og et telefonopkald til firmaet afslørede, at de havde glemt mig. De kom ugen efter, hvor der dukkede en svend og en lærling op. Jerg syntes det var lidt voldsomt for at udskifte en stikkontakt. Svenden tog det ydre mål på den gamle kontakt og sagde, at de ville køre til lageret og hente en kontakt. Jeg undrede mig, for de havde jo både foto og mine mål, så hvorfor havde de ikke bare taget kontakten med, eller kunne lærlingen ikke hente kontakten mens svenden afmonterede den gamle? Jeg fik en regning på 2.580,04 kr for udskiftningen og her kunne jeg se, at kontakten kostede næsten dobbelt så meget som hos et byggemarked. Jeg protesterede over forbruget af lærling og at de ikke havde materialerne med men tog timeløn for 2 personer for at hente kontakten. Nu har jeg fået en ny faktura, hvor tiden for at hente kontakten er trukket fra, men stadig 2 mands arbejde for at skifte en kontakt. = 1.705,03 kr. Det er for øvrigt ikke lovligt at fakturere kunden for at en lærling står og ser på, mens svenden arbejder. Lærlingen skal udføre elektrikerarbejde, for at komme på fakturaen.

14 de abril de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Husk at være MERE END 100% sikker på i…

Husk at være MERE END 100% sikker på i har en aftale.

3 dage før vi skal have sat ladeboks op får man en sms at de ikke kan nå at lave vores EL tavle klar. En dialog hvor de for 1 måned siden fik af vide den skulle være klar inden, intet om de ikke ville kunne nå det. Så nu står vi med en EL tavle der ikke kan nå at blive klar til vi får besøg af Clevers opsætningsteam om 3 dage.

Mage til dårlig service og ligegyldighed skal man lede længe efter.

25 de mayo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super vejleding og udførelse.

Har fået installeret ladeboks til elbil af MG El-Tekniq.
Super god vejledning i forhold til placering, og flot udført arbejde.
Tak Mads, vi er glade, og kan kun anbefale MG El-Tekniq - 20 77 78 88 - mg-eltekniq.dk.

5 de julio de 2024

Hold jer væk

Hold jer væk. De tager ekstreme overpriser på materialer og vil ikke indrømme det, når de bliver fanget i det. Meget arrogante.

1 de mayo de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.