Utilfredsstillende. Lavt serviceniveau. Dårlig attitude.
I forbindelse med en større husrenovering hyrede jeg MG Eltekniq til følgende opgaver:
- Tilslutning af ovn.
- Etablering af nye kontakter i entré, stue og køkken samt demontering af kabler i vægge, som skulle nedtages.
- Afmontering af en luft-til-luft-varmepumpe med henblik på genanvendelse et andet sted.
Oplevelsen har overordnet været yderst utilfredsstillende.
Ved den første aftale (ovn og kontakter) stod jeg klar kl. 07.00 som aftalt, men ingen dukkede op. Jeg havde taget fri fra arbejde for at kunne være til stede.
Kl. 08.45 ankom lærlingen, hvorefter han måtte køre til et lager for at hente helt basale materialer. Opgaven var beskrevet på forhånd, og køretiden blev efterfølgende faktureret som montørtimer.
Jeg var ikke hjemme, da MG Eltekniq forlod adressen, men da jeg kom hjem, kunne jeg konstatere, at arbejdet ikke var færdigt. Jeg blev ikke kontaktet og måtte selv tage initiativ til at høre nærmere. Dette var en gennemgående ting. Fik intet af vide uden at ringe selv.
Herefter fik jeg besked om, at de først havde mulighed for at fortsætte arbejdet 14 dage senere.
Indehaveren blev meget fortørnet over, at jeg fandt dette utilfredsstillende. Havde jeg på forhånd vidst, at en relativt simpel opgave ville blive trukket ud over flere uger, havde jeg naturligvis valgt en anden leverandør, da tidsplanen for renoveringen var højt prioriteret.
Jeg blev gentagne gange spurgt, "hvem han skulle smide under bussen", når vores opgave var så vigtig. Jeg fik også at vide, at "elektrikerarbejde kommer i rul", hvilket efter min opfattelse betyder, at opgaver ikke nødvendigvis færdiggøres, før man påbegynder eller fortsætter andre steder.
Da lærlingen fortsatte arbejdet 10 dage senere, dukkede han op uden forudgående orientering. I forbindelse med arbejdet brækkede han loftsbeklædning i stykker for at gøre installationen af en kontakt nemmere, da han antog, at vi skulle have Troldtekt-lofter. Vi havde imidlertid planer om at bevare det originale loft og har efterfølgende været nødt til at købe en ny beklædningsplade som følge af skaden.
En anden dag kom jeg hjem til en afmonteret luft-til-luft-varmepumpe, som lå ude i haven. Der sad stadig kabler i væggen, som blot var klippet over på begge sider af husmuren.
Pumpen var nyserviceret og skulle genopsættes i vores garage.
Kølemiddelrørene på pumpen var klippet over i stedet for afmonteret korrekt. Service-/afspærringsventilerne var heller ikke afdækket eller tapet til for at forhindre snavs og fugt i at trænge ind i anlægget. En anden virksomhed har efterfølgende gennemgået varmepumpen og vurderet, at det som følge af MG Eltekniqs arbejde ikke længere er rentabelt at genbruge den.
Vi er derfor nødt til at investere i en ny varmepumpe.
Samlet set kan jeg ikke anbefale MG Eltekniq. Jeg er meget skuffet over både forløbet, kommunikationen og kvaliteten af det udførte arbejde.
(Forløb: marts-april 2025)