Super hurtig levering. Og varen levede 100% op til forventningen. Og så blev jeg blev positivt overrasket over en håndskrevet personlig hilsen - det er god stil👍
Consulta las opiniones de los clientes
Modtog min kjole få dage efter den blev bestilt. Kjolen fra Gaspar levede helt op til mine forventninger. Dejligt at modtage pakken hvor der er skrevet en lille personlig besked.
Altid go’ service ved køb hos MosterD Jeg kører gerne fra Silkeborg til Herning for at besøge butikken, og vælger jeg levering, sker det hurtigt og altid med en sød, personlig hilsen…😊👍 Stort udva... Ver más
Virkelig god service 👌 Hurtig svar på mail - ordre hurtig fremme Meget flot butik 🤩 Meget god hjælp i butikken 🤩
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Velkommen til en verden af lækkert boliginteriør Leder du efter de perfekte detaljer til at skabe den rette stemning i dit hjem? Eller et par få unikke tilføjelser, der virkelig kan give din bolig masser af karakter og personlighed? Så er du uden tvivl kommet til det helt rigtige sted.
Información de contacto
Industrivej syd 9B, 7400, Herning , Dinamarca
- Info@mosterd.dk
- mhome.dk
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Varen hurtig leveret👍,levede til fulde…
Varen hurtig leveret👍,levede til fulde op til forventningerne, og så bliver man bare ekstra glad for at modtage sin vare, når der er en lille håndskrevet hilsen.
Skuffede service
Skuffede service, kommer bestemt ikke igen. ville prøve noget tøj, men ingen af prøverummene kunne lukkes til da forhænget er for kort til at lukke i siderne!!! Spurgte om det var muligt at købe tøjet og bytte hvis det ikke passede. Det var ikke en mulighed. Her bliver jeg bestemt aldrig kunde!!!!
Det er åbentbart vigtigere med elendige prøverum end betalene kunder..

Respuesta de Moster D
Vildt gode priser og super udvalg. Varerne kom hurtigt og super personligt at der var en håndskrevet hilsen i pakken med ens navn på :-) kan kun anbefale Moster D.
Vildt gode priser og super udvalg.
Hurtig levering og fantastisk service
Hurtig levering og fantastisk service
Fantastisk butik
Skæg måde, jeg fandt ud af din Moster D's butik.
Men fik købt kjole på nettet, var forbi butikken fysisk, købte en kjole og en skjorte, derefter.
Meget lækker butik, både i brugskunst og tøj.
Manden overlevede mit shopping eventyr, da han blev tilbudt kaffe.
Meget venligt personale, kommer helt klart igen både på nettet og fysisk, næste gang jeg er i det Jyske.
Mvh, Vivi ( Orø)
Mega fed butik med de lækkerste tøj
MOSTERD kan bare!
MOSTERD kan bare!
Sådan burde alle webshop virke.
Smidig bestilling, top varer, hurtig smidig levering.
Tillykke din webshop og vareudbud er super attraktiv.
kommer gerne igen
Moster d har simpelthen det fedeste og…
Moster d har simpelthen det fedeste og sødeste personale, der lige går en ekstra mil for kunderne .
Butikken har et godt udvalg af både brugskunst og tøj .
Tak for jer

Respuesta de Moster D
Framragende
Framragende - skøn og overskuelig hjemmeside og hurtig levering.
hurtig levering ..Og varen som jeg…
hurtig levering ..Og varen som jeg forventede den. ..
Super god service og flot ny butik
Alt var ok
Alt var ok, hurtig levering fin vare, handler der gerne igen
Nemt at bestille og hurtig levering
Nemt at bestille og hurtig levering. Kan klart anbefale
Lynhurtig levering
Hurtig levering og varer som fint lever…
Hurtig levering og varer som fint lever op til forventningerne.
Super god oplevelse 👍
Super god oplevelse 👍
Nem hjemmeside og hurtigt levering 😉
Super god oplevelse
Super god oplevelse. Hurtig levering og produktet var lige præcis som forventet. Kan kun anbefales her fra
Lynhurtig levering og lækkert produkt…
Lynhurtig levering og lækkert produkt til billige penge 👌🏻
Som det skal være
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.