Fick fel produkt då den jag beställt inte ens fanns i lager. Fick ett bra bemötande av dem och de har löst problemet. Jag är nöjd med lösningen. Kan tänka mig att handla där igen :).
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Jag köpte 4 kartonger av nötcreme. En av kartongerna saknade 4 st nötcreme. I det stora hela är jag väldigt nöjd med mitt första köp och kommer förmodligen handla fler gånger.
Enkelt o beställa o jäklar va snabbt det kom !😀 Snabbaste leverans jag varit med om !😎
Kanon service. En vara var de kort datum på, då ringde dom upp och kollade så de va okej att skicka. Mycket bra rekommenderas starkt!
Godisgrossist online för Privatpersoner och företag Kunder fresh Godis med bästa Pris
hålsjögatan 7, 21766, malmö, Suecia
Grymt bra priser och produkter. Varit nöjd varje gång och kommer fortsätta beställa från detta företag.
Det tog någon dag extra men tillslut kom allt som det skulle.
Plastbehållaren var trasig, saltet hade läckt ut i kartongen.
Beställningen var enkel och leveransen till Finland lyckades.
Kanon service.
This is the first time I ordered from «MHT Handel Konfektyr», and the last. Usually I never order from online stores that I don’t know, but this time I took a chance, unfortunately. They had some candy that someone in my family like very much, but we don’t find it in Norway these days. So when I found it omline, I ordered it, to use for some extra christmas gifts, just for fun. I ordered four different type of candy. Two of them were ok. The third one had expired, and the fourth one expires before christmas! I am so disappointed and angry. I have tried to contact them, but still without luck.

Respuesta de MHT HANDEL konfektyr
Mindre dåligt packat. Positiv omdöme är att kundservice är bra. Jag fick respons på min reklamation ganska snart. Bra!
Och fick 50% rabatt på hela köpet.
Snabbt leverans för 3 dagar, allt packades bra! Tack så mycket 😀👍
Más información sobre otros tipos de reseñas.