La empresa ha respondido
Gått allt för länge och dragit på en uppfräschning utav badrummet. Fick höra positiva saker om Microcement Design och bestämde mig för att äntligen ta tag i det och kontakta dem efter att ha gjort lit... Ver más
La empresa ha respondido
Nathalie och Jonas var väldigt bra att ha att göra med och allt gick smidigt. Enkelt sätt att fräscha upp badrummet då det bara tar några dagar från start till mål. Därtill mycket billigare än att beh... Ver más
La empresa ha respondido
Hade bestämt möte för att se showroom men så kommer dom inte och de slutar att svara. Väldigt dåligt och oseriöst…
La empresa ha respondido
Hem & Design är ett kreativt företag som brinner för att skapa inspirerande och funktionella hemmiljöer. Vi arbetar med allt från inredning och styling till designlösningar som förvandlar bostäder till personliga och harmoniska hem. Med fokus på kvalitet, estetik och kundens unika behov strävar vi efter att skapa miljöer där människor trivs och känner sig hemma.
Suecia
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Jag kan tyvärr inte alls rekommendera Microcement Design AB. Under en period på tre år har samma badrum behövt göras om vid tre separata tillfällen. Vid två av dessa uppstod omfattande problem i form av bubblor, förhöjningar och långa sprickor kring golvbrunnen, då vatten trängt in under microcementen. Vid sista tillfället mätte sprickan 20 cm och behövde åtgärdas akut. Företaget var inte villiga att åtgärda skadan kostnadsfritt. De erbjöd sig att applicera ny cement på de synliga skadorna, vilket naturligtvis inte hade löst den bakomliggande fuktproblematiken och var därför inte ett acceptabelt alternativ. Jag anmälde ärendet till Allmänna reklamationsnämnden (ARN), vilka beslutade att mitt ersättningskrav skulle bifallas i sin helhet, ett beslut som Microcement Design AB valde att bestrida. Händelseförloppet har inte bara inneburit betydande ekonomiska konsekvenser, utan har även varit mycket psykiskt påfrestande.
UPPDATERING: Svar på kommentar från Microcement Design AB:
Det här är min upplevelse - och som efter omfattande underlag och dokumentation även Allmänna reklamationsnämnden fullt ut ställde sig bakom.
Om ni hade erbjudit en besiktning innan den flera månader långa processen hos ARN avslutades, hade jag varit mer än tacksam. Att själv behöva bekosta en besiktningsman för 7 000 kronor hade jag gladeligen varit utan. Att påstå att ni inte fick underlag från besiktningen är felaktigt, det skickades till er och ARN under utredningens gång. Nu har vi besiktningsunderlaget och därmed klargjort bakomliggande orsak, där man bland annat konstaterar att skadan i ytskiktet är orsakat av bristfällig täckning i anslutning till golvbrunnen och att denna brist föreligger vid höjdskillnad emellan klinkerplattor. Detta har härlett till sprickor, där fukt trängt in. Men då ni inte har läst dokumentationen kan jag besvara era funderingar kring potentiell ”mekanisk belastning” vid golvbrunnen. Det enda som belastat min golvbrunn är duschvatten.
Under utredningens gång var jag tydlig med att situationen blev akut och att skadan därmed behövde åtgärdas akut. Som tidigare nämnt, ert förslag om en lokal reparation upplevdes inte som ett rimligt alternativ. Ni nämnde dessutom att ett annat material skulle användas, då det ursprungliga inte längre fanns kvar i ert sortiment. En sådan lösning hade varken gett ett estetiskt tillfredsställande resultat eller åtgärdat den bakomliggande fuktskadan. Att själv behöva bekosta två renoveringar av ett och samma badrum inom tre år är knappast en situation någon önskar hamna i. Med tanke på risken att behöva stå för hela kostnaden själv i händelse av en tvist, fanns det inte på kartan att välja ett kostsamt alternativ. Av alla offerter jag tog in valde jag det billigaste alternativet.
Att ni hänvisar till att tvåårsgarantin hade löpt ut och därför inte var beredda att erbjuda en kostnadsfri åtgärd av hela golvet – endast tre år efter den ursprungliga renoveringen och två år efter den senaste skadereparationen – är i sig värdefull information för framtida kunder. Det klargör att badrummet inte nödvändigtvis är avsett att hålla längre än två till tre år, och att man som kund därför bör vara beredd på att själv stå för kostnader för eventuella åtgärder därefter.
Jag hindrar ingen från att anlita er, detta är, återigen, min personliga upplevelse och det här var ert sätt att bemöta mig som kund. Jag hade också gärna sett att vi hade hittat en lösning, tyvärr blev det inte fallet. Vi får enas om att vara oeniga.
Maria

Respuesta de Hem & Design - Ecodesign.se
Riktigt nöjd med resultatet och bemötandet.
Jonas var trevlig och saklig. Det blev toppen !!

Respuesta de Hem & Design - Ecodesign.se
Bästa Microcement firma, strålande service och enastående resultat !! Jag rekommenderar Microcement Design & Måleri till 100%
Efter att kollat igenom alla microcement företag hittade vi tillslut Microcementdesign! De sticker verkligen ut både när det kommer till service, bemötande och kvalitet. Resultatet blev fantastiskt och vi hade inte kunnat bli mer nöjda! Stort tack till Microcementdesign teamet!
Helena
Materialet man får hem är inte som på video-klippen på deras hemsida. Mycket mer svårarbetat. Blir inte lika snyggt som de hävdar. Dessutom uppstår fula områden, blir lätt fläckar på betongen trots flera lager sealer mm. När man ringer får man ett surt bemötande av flera som tar emot samtalet. Rekommenderas ej!

Respuesta de Hem & Design - Ecodesign.se
Gick snabbt och smidigt från första kontakt till att jobbet var gjort! Jonas är supertrevlig, flexibel och lyhörd för våra önskemål. Vi är så nöjda med vårt nya fina golv!
Vi beställde material och leverans, information och tillgänglighet va super hos Jonas. Då vi är nya på detta område så skapade Jonas en väl förtroendet intryck. Vi kommer köp av Jonas vid nästa tillfälle.
Hel nöjd med resultatet och servicen och det knappt blev skitigt och damigt i mitt hem , tog ca en vecka / 10 Dagar
Väldigt trevligt och proffsigt bemötande. Utförandet av projektet gick väldigt smidigt och blev superfint! Hoppas på fler samarbeten framöver.
Jättebra bemötande och det blev hur snyggt som helst. Vi är jättenöjda!
Har både anlitat måleri och microcement av företaget , varit lika nöjd från början till slut! Bemöts av trevlig och proffsig personal , det gillas
Kursen var intressant och lärorik.
Alltid ett trevligt bemötande.
Jonas har hjälpt och gett tips om saker krånglat lite.
Gått kursen samt köpt material genom Nathalie och Jonas.
Tydlig offert, bra kommunikation och suveränt utfört arbete. Rekommenderar starkt!
Finns inget att klaga över. Perfekt resultat och bemötande. Rekomenderas!
Vi anlitade Microcement Design AB för att göra om vårt badrum, vi kan inte annat än att ge dem 5 stjärnor för deras arbete, från början till slut så var vi nöjda!
Tack Jonas + ert team för ett väl utfört arbete!
Bra upplägg där man går igenom momenten steg för steg.
Bra och trevliga kursledare.
Rekommenderas!

Respuesta de Hem & Design - Ecodesign.se
Grymt bra kurs och lärorik. Enkelt att förstå alla steg och utföranden. Rekommenderar starkt!

Respuesta de Hem & Design - Ecodesign.se
Kursen var lärorik med en bra balans av teori och praktik. Kunniga kursledare med vänligt bemötande och stor kompetens.
Rekommenderar starkt

Respuesta de Hem & Design - Ecodesign.se
Más información sobre otros tipos de reseñas.