Mijn Schooltas Opiniones 58

TrustScore: 3 sobre 5

3,2

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beste hier nooit!!!! Levering duurde langer dan 1 maand! Rugtas van besteld van € 36,-! Van Frozen. Uiteindelijk kwam er een waardeloos minitasje. Communicatie bijna niet mogelijk, telefonisch no... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gebruik hem dagelijks voor werk en ja hij doet gewoon wat hij moet doen. Niets bijzonders maar voelt betrouwbaar en behoudt goed zijn vorm.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Wat een oplichters site

Wat een oplichters site. 1e keer gemaild, netjes antwoord gekregen, en was ergens eigen fout, verkeerd gekeken. Afwachtend tot de bestelling geleverd zou worden. Inmiddels levertijd verstreken, en geen contact meer te krijgen.
10 maart besteld, kon geleverd worden tot 31 maart, en tot op heden staat de bestelling nog steeds op niet verzonden. Mails krijg ik terug als niet afgeleverd. Waardeloos.
En vooral, een heel verdrietig kind die zijn eigen uitgekozen tas, van zijn eigen verjaardags centjes nooit gaat krijgen.

31 de marzo de 2026

Beste hier nooit!!!!

Beste hier nooit!!!!
Communicatie bijna niet mogelijk, telefonisch nooit te bereiken!
Per mail soms wel, kon het tasje terug sturen naar Frankrijk. Nog meer kosten en dan maar afwachten of ik mijn geld terug krijg. Ze hebben nu toegezegd 30%terug te betalen met behoud van het waardeloze tasje.
Dus echt nooit hier bestellen!!!!!

13 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Retour sturen wordt onmogelijk gemaakt

De tas die ik bestelde kwam helaas te laat binnen om mee te kunnen nemen op vakantie, aangezien het een vrij lange leveringstijd is. Waardoor we al een andere tas hadden aangeschaft en deze niet meer nodig was.

Na een mail te hebben gestuurd dat ik de tas graag wilde retourneren, kreeg ik bericht terug dat ze me 30% korting wilde aanbieden. Dit is voor mij niet nodig en ik wil de tas retour sturen. Een reply op die mail komt niet aan. Ik heb opnieuw gemaild via de website dat ik graag een retourlabel ontvang, maar ik krijg geen reactie.

9 de marzo de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bestelling geannuleerd ivm lange levertijd

Een tas besteld voor 6 jarige zoon, hij was druk aan het sparen voor een tas van deze site die hij heel mooi vond. Besloten om als verrassing deze tas te kopen en a.s zondag cadeau te geven na afzwemmen. Na het bestellen zag ik pas de extreem lange levertijd en hele slechte reviews. Deze tas konden we dus nooit cadeau geven na het afzwemmen. Uit voorzorg de bestelling geannuleerd en mij erbij neergelegd dat ik er wss ben in gestonken (gelukkig niet mijn zoon!). Onverwachts kreeg ik de volgende dag netjes een bevestiging van de annulering en een dag later is het bedrag teruggestort. Omdat ik erg sceptisch was na de slechte reviews wil ik deze positieve ervaringen toch ook even delen.

25 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Oplichters! Wanneer je wilt retourneren blokkeren ze je mail adres.

Oplichters! De tas is van mega slechte kwaliteit. Wanneer ik vraag om een retour label wordt mijn mail adres geblokkeerd.
Partner geprobeerd contact te krijgen. Dit ging in eerste instantie, tot ook hij aangaf te willen retourneren. Zelfde verhaal. Mail adres geblokkeerd ook telefonisch geven zij geen thuis!!
Echt in en in triest. Koop hier niet!

20 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Oplichtingssite, bestelling nooit ontvangen en geen geld teruggehad

Nooit mijn bestelling of uberhaupt een track en trace ontvangen voor een tas waar ik 45 euro voor heb betaald. Inmiddels 4 keer gemaild maar ik krijg geen reactie meer. Eerste 2 keer heb k een reactie gekregen dat er een zogezegd onderzoek gestart zou zijn, maar nooit iets vab vernomen. Hierop teruggemaild en ik krijg ineens een mail in het FRANS terug. Verschrikkelijke service en oplichters. Meerdere malen gevraagd om mijn geld te retourneren, maar helaas. Ze hebben t opgegeten. Niet hier bestellen!!!!

16 de febrero de 2026

Belachelijk lange levertijden.

Op 10 februari een schooltas besteld en deze is nu (8 maart) nog steeds niet binnen. Dit bedrijf heeft ergens stiekem op de site staan dat de levertijd 15 werkdagen is. Dit staat namelijk niet bij het product zelf...
Als ik dit had geweten had ik ergens anders besteld.
Ik heb er een mail achteraan gestuurd en krijg ook heel simpel terug, je moet nog wat langer wachten. Ik heb inmiddels ergens anders een tas besteld, omdat de schooltas van mijn zoon echt kapot was.

8 de marzo de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

de goede review kloppen niet zetten ze…

de goede review kloppen niet zetten ze er zelf op een grote oplichting bende dure tas gekocht betaald maar nog steeds niet binnen mensen pas op koop hier niks want je bent gewoon je geld kwijd niet te bereiken helemaal niks dus een grote oplichters bende

2 de febrero de 2026

Dropshipping

Dropshipping. Levering duurt 2 tot 4 weken. Voelt goedkoop aan. Klantenservice reageert niet. Hierdoor is retourneren ook niet mogelijk. Weg geld voor een waardeloos product.

13 de febrero de 2026

Oplichters

Oplichters. Je krijgt geen tas en contact is onmogelijk. Elders bestellen is mijn advies!!!

23 de febrero de 2026

Dropshippers

Dropshippers! Het duurt zeker 2 weken voordat je bestelling binnen is. Kwaliteit is mwoah, zeker niet de prijs waard die ze ervoor vragen. Retourneren is niet mogelijk ondanks anders vermeld op de website. Niemand bereikbaar en op mail wordt niet gereageerd. Niet intrappen, blijf ver weg van deze website.

6 de febrero de 2026

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.