Als cadeautje 2 sauna badjassen besteld met wafel structuur. Bewust 1 maat groter besteld dan onze huidige maat, rekening houdend met zitten en krimpen in de was. Het zijn mooie badjassen... Ver más
De kleur is prachtig, echt exact de tint die ik wilde hebben. Hij is lang, de armen zijn eindelijk lang genoeg (ik ben 183, alles is altijd te kort), de zakken zijn goed diep. Enige nadeel is, voor... Ver más
Goede overzichtelijk fijne website, snelle levering en bovendien een prima persoonlijke service via de mail, zelfs op de dag zelf, rond de feestdagen. Artikel was wat te groot, omruilen geen probleem.... Ver más
De service en de producten zijn van hoge kwaliteit. De badjas die ik als cadeau besteld had bleek een maat te klein te zijn, maar na een mailtje kon ik deze meteen zonder moeite ruilen tegen een m... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Wij zijn Tim en Linda, de trotse oprichters van MijnBadjas.nl. Onze reis begon vanuit een diepgewortelde passie voor textiel en wellness, die ons inspireerde om ons eigen unieke badjassenbedrijf op te zetten. Na vele jaren ervaring opgedaan te hebben op diverse textielmarkten in Nederland en Duitsland, hebben we in 2017 besloten om onze expertise en liefde voor comfort samen te brengen door onze eigen lijn van kwaliteitsbadjassen te lanceren. Ons streven naar perfectie en comfort resulteerde in het creëren van de ideale badjas. We startten met het aanbieden van zachte badstofbadjassen en breidden ons assortiment uit met stijlvolle wafelstof-badjassen in 2019. Het positieve ontvangst van onze klanten heeft ons gemotiveerd om verder te gaan en meer te bieden. In 2022 hebben we een belangrijke mijlpaal bereikt door ons eigen online platform, MijnBadjas.nl, te lanceren. Bij ons draait alles om een persoonlijke benadering. We zetten ons in voor uitmuntende klanttevredenheid en streven ernaar om in elk aspect van onze bedrijfsvoering kwaliteit te leveren. Wij waarderen de communicatie met onze klanten zeer en nodigen je uit om contact met ons op te nemen voor vragen, opmerkingen of feedback via info@mijnbadjas.nl. Bij MijnBadjas.nl hopen we dat je de perfecte badjas vindt die bijdraagt aan jouw momenten van ontspanning. We wensen je veel plezier tijdens het winkelen bij ons! Hartelijke groeten, Tim en Linda
Erve Jenneboer 93 (geen bezoekadres), 7623JH, Borne, Holanda
- info@mijnbadjas.nl
- mijnbadjas.nl
No ha contestado las opiniones negativas
Perfecte kleur
Enige nadeel is, voor mij persoonlijk, dat het “dunne” badstof is. Maar dat is dan ook het enige.
2 sauna badjassen gekocht
Het zijn mooie badjassen en ze fijn van materiaal. Na het wassen zijn ze niet gekrompen. Bewust niet in de droger gedaan. Materiaal bleef zacht.
3 kleine minpuntjes
(Die ik wel heb overleefd)
- De kleur kwam niet overeen met de afbeelding. Afbeelding liet een aqua kleur zien, ondanks dat er groen in de beschrijving stond. Had graag de aqua willen hebben.
- De mouwen zijn lang en wijd. Dus maar omgeslagen. Zelfs voor onze postuur.
- Lange bezorgtijd. De bestelling vond plaats in de maand december.
Al met al tevreden klant.
Kwalitatief goed, mooi en goede pasvorm.
Ik was met spoed op zoek naar een kwalitatief goede wellness badjas wat er ook nog eens gekleed uitziet in een mooie kleur en ruime maat voor de brede heupen. Vlotte reactie. Goed meegedacht zodat ik tijdig mijn badjas had.
Fijne badjassen
Twee hele fijne badjassen besteld voor in de sauna. Mooie kwaliteit, eindelijk eentje die goed om het lichaam past en niet te kort is. Mooie kleuren. Snelle levering. Zeer tevreden.
Eindelijk een echt grote badjas
Eindelijk een echt grote badjas. Ik ben 1.94 m lang en vaak zijn bij badjassen de mousen te kort. Vaak wordt dit niet eens aangegeven (lengte). Bij mijnbadjas dus wel en het klopt. Een zeer fijne warme badjas MET hoody en waarbij de badjas tot mijn enkels lang is en de mouwen meer dan passend. Kortom voor mij zeker 5 sterren waard.
Fijne service
Wat ik had besteld was niet op voorraad. Na een snelle mail heen en weer een andere kleur kunnen bestellen. Het was zo geregeld, super fijn. Badjassen zijn prima, zeker een aanrader! Mijn vriend draagt qua kleding een M, de badjas L/XL was qua maat voor hem.
Ik had een maatje te klein besteld maar nadat ik een mailtje had gestuurd kon ik die zo omruilen en de badjas ben ik zeer tevreden mee.
Goede kwaliteit en service
Op een mailtje kreeg ik direct antwoord en de badjas werd snel verzonden.
Prima kwaliteit en service.
Goede service en heerlijke badjas
Had een vraag gesteld via mail, keurig en snel antwoord terug.
Snelle levering en een heerlijke badjas! Ben heel tevreden!
Mooie badjassen
Mooie badjassen, van goede kwaliteit. Hij is lekker zacht,
De levering ging super snel.
Ik kon hem daar door dezelfde avond al gebruiken voor sauna bezoek😂
Prachtige badjas
Prachtige badjas, heerlijk zacht, en mooie kleur.
Super snelle levering!!!!
Ik ben er heel blij mee!
Geen geld teruggekregen na het retour…
Geen geld teruggekregen na het retour sturen en geen antwoord op mijn mails daarover gekregen...
Goede service!
De badjas was in de kleur die ik graag wilde toch niet op voorraad. Prima communicatie daarover. Uiteindelijk een andere kleur besteld en die was snel in huis. Prima service!
Erg gekrompen
Mooi kleur. Mooie stof, eerst lekker ruim naar na 1 x wassen op 30 is tie wel 10 cm gekrompen in de lengte maar ook in de breedte. Dat is erg jammer. Maar verder is het wel een goede kwaliteit. Ik kocht 2xxl maar nu is tie meer medium/ large. Dus toch spijt van deze aanschaf.
Fijne badjas
Fijne badjas, zachte stof, goede pasvorm, mooie kleur. Erg blij mee!
Prima spul
Prima spul. Gevonden via bol.com en uiteindelijk via de eigen website besteld, was nog goedkoper ook. Volgende dag meteen in huis. Heerlijk warme badjas, van fijne stof.
Dit is echt onzin
Dit is echt onzin, besteld via Bol.com, echter retour gestuurd, plaatjes en stof zijn echt anders, heel dunne s stof, en er een mega prijs aan betalen, en jaaaaaa, als je deze wilt retour doen dan gaan ze moeilijk doen, en weigeren deze aankoop, bedankt, en een tip, koop nooit online via deze firma, want als je iets besteld mag je deze dus altijd houden, zonder enige herroepping, dat is dus de nieuwe norm, is gewoon een dropshipping bedrijf!.
heerlijke badjas
Een dag na bestellen was de badjas al geleverd. Moest even wennen aan de kleur, die wel iets warmer geel was dan verwacht. Maar al snel helemaal gewend aan deze luxieuze en ruime badjas (3XL); eindelijk eentje gevonden in mijn maat :-)))
Más información sobre otros tipos de reseñas.