Ik gebruikte eerder de kattenbak vulling van ah ,en gooide vele zakjes met grote klonters urine en poep in de kliko .Nu bijna niks meer ,alleen de poepjes urine lost perfect op in de vulling alleen do... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Tot nu toe ben ik tevreden van Pacha. Heb de korrels nu zo'n 3 weken in gebruik. Twee kattenbakken voor 2 binnenhuiskatten, en de geur is opmerkelijk niet aanwezig. De katten lijken ook wel OK te zijn... Ver más
Het katrengrit is makkelijk in gebruik en het wordt goed door de katten aangenomen. Ik gebruikte goed klonterende kattenbakvulling. Helaas rook dit erg sterk en de geur werd slecht opgenomen. Ook... Ver más
Voorheen allerhande kattenbakvulling uitgeprobeerd met steeds na een paar dagen de gekende ammoniakgeur in de bak.Heel lang getwijfeld en na verschillende advertenties te hebben tegengekomen en goede... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Pacha is een geurvrije kattenbakvulling die de gezondheid van je kat analyseert. Gratis geleverd elke maand bij jou thuis. Schoon, veilig en makkelijk te onderhouden — test ‘m vandaag zonder risico met onze tevredenheidsgarantie (als je ‘m niet mooi vindt, krijg je binnen 2 klikken je geld terug en mag je de kattenbakvulling houden (geen retour nodig)).
Información de contacto
4 rue de la république, 69001, Lyon, Francia
- 01.84.80.28.60
- support@mijnpacha.com
- mijnpacha.com
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Fantastisch product
Fantastisch product, spijtig dat de levering zoveel tijd in beslag neemt
De kattenbakkorrels zijn licht in…
De kattenbakkorrels zijn licht in gewicht , absorberen uitstekend. Heel tevreden over.
Inderdaad geen geur van urine
Voor mij was heh heel belangrijk om een…
Voor mij was heh heel belangrijk om een kattenbakvulling te vinden dat in mijn drukke leven het gewoon makkelijker maakt om een kattenbak in huis te hebben.
Deze vulling zorgt niet alleen voor een geur vrije woning maar ook een zeer gebruikersvriendelijk vulling.
Ben al een weekje klant bij Pacha en ben echt heel blij mee.
Zeer positief punten is :
Minder afval 1x per maand maar zand vervangen
Geen enkele last van geuren
Controle op gezondheid bij plasjes
Zeer tevreden
Uitgebreide uitleg op de website en tot nu toe zeer tevreden over de kattenbakvulling.
Alle kattenbakvulling al geprobeerd…
Alle kattenbakvulling al geprobeerd maar pacha is geweldig!!! Ik ruik eindelijk niets meer als ik thuis binnen stap ik ben super tevreden en kan het echt iedereen aanraden
Verniewende kattenbakvulling
Het is een totaal nieuwe best aangename ervaring. Geen reukjes in huis. Wij verdelen de zak in twee weken.
Het werkt zeer goed
Het werkt zeer goed. Geen stank of overal kattengrind in de kamer. De katten gingen zonder problemen gelijk op de bak.
3 zakken gaan 5 weken mee, duuuuur
Net iets meer dan een maand geleden heb ik 3 zakken besteld. Bijna een week later had ik ze in huis. Daar zou je, als je 1 kat hebt, 3 maanden mee kunnen doen. Met de eerste zak heb ik 2 weken gedaan omdat ik het anders zonde vond maar het stonk ruim daarvoor al. De 2e zak zit er nu een week in en die begint ook al te ruiken. Veel korrels zijn geel, wat wil zeggen dat er urine in zit. Ook werden de korrels na een week blauw, wat zou wijzen op een verkeerde PH waarde. Toen ik nieuwe korrels gebruikte was het niet meer blauw. Nu het er een week in zit is het wederom blauw aan het kleuren. Voor hetzelfde geld was ik meteen naar de dierenarts gegaan om het uit te katen zoeken en was ik nog meer geld kwijt voor niks. Ik heb hierover contact opgenomen met Pacha (eerste zak zou gratis zijn als je ontevreden bent) maar helaas gaat de termijn in op de dag van bestellen ipv op de leveringsdag dus je hebt niet eens de kans om het 30 dagen te testen. Geen coulance. Dus heeeeel veel geld voor iets waar je niet langer mee doet dan wanneer je goedkope kattenbakvulling koopt.
Tot nu toe erg tevreden!
De geur is echt enorm verminderd! Het uitscheppen werkelijk waar een karweitje van niks geworden. Vind het zelfs "wennen" om niet te hoeven schrapen om de kleiklonten eruit te halen. Tot nu toe erg tevreden!
Net twee weken overgestapt naa Pacha…
Net twee weken overgestapt naa Pacha kattengrind. Geur is even wennen. De katten gingen er wel direct op. Voorheen deed ik de uitwerpselen in n afgesloten kleine container. Daar rook je niets van. Maar de uitwerpselen die nu uit de kattenbak komen moeten echt direct naar buiten. Het grind stoft wel meer dan verwacht. Tot nu toe tevreden.
Het is echt fijn spul
Het is echt fijn spul, ik was sceptisch maar ben verrast
Veel minder geur en de katten gingen ze…
Veel minder geur en de katten gingen ze direct in. Ik gebruik deze met een elektrische kattenbak en het werkt perfect.
stinkt niet en duurzaam
Super zand
Je kun idd aan de kleur zien of je poes/ kat gezonde urine heeft.
En het klopt dit zand stuift totaal niet.
Dus ja erg tevreden
Geen vieze geurtjes meer ...
Geen geurtjes meer in huis en je hebt ook geen dagelijks verschoonwerk te doen, echt een geweldig product. Je spaart er ook nog vuilniszakken mee uit, prijs-kwaliteit 👍
Dat je geen urine hoeft te scheppen is…
Dat je geen urine hoeft te scheppen is ideaal
Het enige minpuntje is dat bij 5 kittens het er echt wel wat buiten de bak komt
Verder heel tevreden