Ik gebruikte eerder de kattenbak vulling van ah ,en gooide vele zakjes met grote klonters urine en poep in de kliko .Nu bijna niks meer ,alleen de poepjes urine lost perfect op in de vulling alleen do... Ver más
Tot nu toe ben ik tevreden van Pacha. Heb de korrels nu zo'n 3 weken in gebruik. Twee kattenbakken voor 2 binnenhuiskatten, en de geur is opmerkelijk niet aanwezig. De katten lijken ook wel OK te zijn... Ver más
Het katrengrit is makkelijk in gebruik en het wordt goed door de katten aangenomen. Ik gebruikte goed klonterende kattenbakvulling. Helaas rook dit erg sterk en de geur werd slecht opgenomen. Ook... Ver más
Voorheen allerhande kattenbakvulling uitgeprobeerd met steeds na een paar dagen de gekende ammoniakgeur in de bak.Heel lang getwijfeld en na verschillende advertenties te hebben tegengekomen en goede... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Pacha is een geurvrije kattenbakvulling die de gezondheid van je kat analyseert. Gratis geleverd elke maand bij jou thuis. Schoon, veilig en makkelijk te onderhouden — test ‘m vandaag zonder risico met onze tevredenheidsgarantie (als je ‘m niet mooi vindt, krijg je binnen 2 klikken je geld terug en mag je de kattenbakvulling houden (geen retour nodig)).
4 rue de la république, 69001, Lyon, Francia
- 01.84.80.28.60
- support@mijnpacha.com
- mijnpacha.com
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Geen aanrader
Ten eerste wordt je een abonnement verkocht op het product en kan je geen losse zak kopen. Daarnaast doet het bedrijf zich Nederlands voor, maar blijkt de zending uit Frankrijk te komen.
Mijn katten hebben een geschiedenis met blaasproblemen dus dit product leek ideaal. De eerste paar dagen waren de plasjes geel en ging het goed. Na een week sloegen de korrels blauw uit en gingen bij mij de alarmbellen af. Het drama van plasjes opvangen en PH meten volgde en wat wil, allemaal een perfecte PH waarde. Bij testen op een schoon beetje Pacha was deze urine ook geel. Her werkt dus geen maand zoals beloofd, hooguit een week.
Daarnaast geeft het product na een week een enorme chemische stank. Erger dan de normale kattenbak. Met ingehouden adem de bak 3 x per dag staan omroeren.
Als laatste de belofte dat er minder troep en stof in huis zou zijn is ook niet waargemaakt. De katten lopen de korrels net zo goed door het huis en ik kan er dagelijks met de stofzuiger achteraan.
Ik heb het abonnement weer opgezegd (hoop dat dat ook echt gelukt is op de vage webpagina). Voor mij geen aanrader.
Wat ze beloven is echt waar,
Wat ze beloven is echt waar,
Je ruikt het niet blijft niet aan de pootjes hangen is heel fijn!
Je ruikt haast niks en daar ben ik wel…
Je ruikt haast niks en daar ben ik wel blij mee en er zijn ook geen steentjes overal in het huis
Aanrader
Een paar weken terug voor het eerst Pacha besteld. Na bezorging direct geprobeerd. Had al gehoopt dat het deed wat ze beloofden. En dat was zo! Het klontert echt helemaal niet en de kattenbak stinkt ook niet meer. Ik zou zeggen...een aanrader!
Goede communicatie en goed product
Hele duidelijke communicatie rondom de levering van de bestelling. Het grind doet wat ze beloved en is echt ideal voor in onze elektrische kattenbak. Blijft helemaal niet plakken aan de zijkanten van de bak waardoor deze mooi schoon blijft.
De stank voorbij !
Eindelijk een blijvend frisse kattenbak . Geen lucht meer van urine, geen klonten klei van de bodem schrapen.Alleen de drolletjes van mijn kat, die ze bovenop het grit deponeerd stinken, omdat ze ze niet onder graaft. Meteen weg halen dus.heel makkelijk. Ik ben er tevreden mee. Wel één minpuntje, De kleine korrels blijven aan haar pootjes hangen, waardoor ze die mee de bak uitloopt.
Ik gebruikte het gekende kattenzand
Ik gebruikte het gekende kattenzand, 1 dag niet uitscheppen en je huis had een onaangename geur..
Nu gebruik ik pacha, mijn vuilbak is minder gevuld en er is geen geurhinder.
Fantastisch!
Dankzij de kattenbak vulling van Pacha…heel blij
Dankzij de kattenbak vulling van Pacha kwam ik er achter dat een van mijn katten blaasgruis had. Door het zo snel ontdekken was het ook snel verholpen. Heel blij.
Super!
Ik ben van nature uit sceptisch. En de kattenbak verschonen is niet bepaald mijn favoriete hobby… Met een promotie en geld terug garantie besloot ik Pacha te proberen.
Het is niet zomaar een ander merk. Pacha IS echt anders. Geen stof, geen ammoniakgeur, Dit alleen al voldoende om te switchen gezien mijn kat niet buiten gaat en ik op een appartement woon. De «nummer 2 » plakt helemaal niet, je kan hem gewoon in het toilet gooien. En verder even de kattenbak omroeren en klaar. Echt top! Anders zou ik het ook zeggen!
Pacha👌
Met pacha heb ik geen stofafzetting zoals bij alle andere kattenbakkenvullingen. Toen ik zag dat de kakatjes helemaal opgedroogd waren heb ik een nieuwe zak geopend om er zelfs bloemen mee te drogen😅🥰😍 pacha is dus echt ideaal😍😍😍
Tevreden klant
Vlotte levering, fijne communicatie, geurtjes zijn weg, gezondheid van mijn poezen wordt gemonitord door kleurverandering van het zand, enige aandachtspuntje is dat er toch nog altijd veel zand in huis ligt, wel minder zichtbaar.
Verademing voor kat
Mijn kat is allergisch en astmatisch. Hij had veel last van zijn oogje en zijn longen. Bij toeval heb ik Pacha ontdekt en dat is een verademing. Zijn oogje gaat nu goed, zijn longen piepen veel minder en de kale allergievlekken zijn weg.
Daarnaast is het een fijn idee dat urine gecheckt wordt.
Bij vragen reageert men snel en er wordt mee gedacht. Wij zijn blij dat we de keuze voor pacha hebben gemaakt.
Kattengrit Pacha
Vond dit op Facebook en sprak me meteen aan. Vorige kat erg veel urinewegen problemen gehad ook zonder dat ik het wist. Dit laat me gelijk weten of er met mijn "nieuwe" poes wat aan de hand is met de urinewegen. Papier erbij is duidelijk. Ben wel benieuwd of ik er 4 weken mee kan doen. Zit er nu bijna een week in en idd ruikt niet. Alleen poepjes eruit, keer omscheppen en klaar. Inmiddels al 2 kattenbaasjes overgehaald dit ook eens te proberen waarvan 1 kat onder vaste behandeling staat bij de dierenarts voor urineweg problemen. Zij moet het nog ontvangen dus we zijn benieuwd.
Wat niet klopt en er wel bij stond is dat de kat het niet je huis inloopt want blijft niet aan de pootjes of tussen de tenen zitten. Dat is onzin, juist door dat het zo fijn is neemt ze veel mee, zelfs tot op haar eigen mand op de bank of voor het raam, het ligt overal. Heb er niet zoveel problemen mee, met een dier in huis ben je toch alle dagen aan het stofzuigen toch vind ik het wel een verkeerde indruk van het product.
Toevallig moest ik met kat naar de dierenarts, standaard vaccinatie en checkup en heb ik daar gevraagd of ze het product kenden, helaas niet en ze stond er wel voor open. Volgende week wordt mijn kat gesteriliseerd en heb beloofd wat mee te nemen samen met het papier uit de verpakking. Heel benieuwd hoe zij het beoordeeld. Heel tevreden kat, dus ook een tevreden baasje.
Heel fijn spul
Heel fijn spul. Het stuift niet bij het vullen van de bak en voelt zacht aan. De poepjes schep je er gemakkelijk uit en de bak blijft daarna geurloos. Elke dag even omscheppen. Je kunt de urine goed in de gaten houden want dan verandert de kleur van de vulling. 1 klein nadeel. Mijn kat neemt de inhoud van de kattenbak mee aan haar pootjes waardoor er toch wat naast de bak beland en dit kraakt als je er overheen loopt. Ik heb er een uitloop mat onder liggen. Dit helpt enigzins. Verder ben ik erg tevreden en mijn kat ook.
Dit kattengrit werkt echt goed
Dit kattengrit werkt echt goed! Je hoeft alleen de drolletjes eruit te halen, dus dat scheelt veel werk. Geen vieze lucht meer in je huis, geen zware zakken meer meenemen uit de supermarkt en dus ook veel minder zwaar grijs afval! Waarom 4 en geen 5 sterren?
Het grit werkt bij mijn kat minder dan een maand en ze neemt de korreltjes wel mee het huis in. Maar ondanks deze twee “mindere kanten” ben ik een zeer tevreden klant.
Eindelijk iets dat werkt en doet wat het belooft!
Het is mijn eerste zak en echt echt waar, ongelooflijk!
In de laatste 45 jaar al zeker duizenden zakken kattenbak vulling gekocht, elke kleur, geur, merk maar er was altijd die geur ondanks al de geur korrels enz. En nu.... Niks, nada, noppes! Ik raad het nu al aan aan al mijn katten vrienden en koop het zeker weer!
Deze kattenbakvulling is makkelijk in…
Deze kattenbakvulling is makkelijk in gebruik. Wat ik prettig vind is dat ik alleen de ontlasting uit de bak hoef te scheppen en dat de korrels de urine en geur goed opnemen, waardoor de bak minimaal ruikt. Minpuntje is dat mijn poes de korrels makkelijk uit de bak schopt of meeneemt aan de pootjes, dus vaker stofzuigen.